Nie, dráhovka na velodrom (cyklistickú klopenú dráhu). Ale skôr postavená na nejakú rekordnú jazdu na ceste, za vodičom (veľké os. auto alebo mikrobus s prirobenými krycími plechmi vzadu, jazdec je nimi krytý).
Ak to roztočí na 90 otáčok kľukami za minútu, tak pri prevode 100/13 dosiahne rýchlosť okolo 85 km/hod., pri 120 otáčkach cca 105 km/hod.
Málo na svetový rekord...
Nie je jasné, pre koho bola tá dráhovka postavená... Rozlúštil som tri podpisy - Harry Lavreysen, Roy van den Berg a Jeffrey Hoogland, všetci Holandsko. Dohromady majú toľko metálov z olympiád, majstrákov sveta a Európy, že by sa do veľkej kabele nezmestili.
Hoogland držal svetový rekord na 1 km s pevným štartom, dal to za 55 sekúnd a niečo.
user_id pls mas k tomu viac info ?
Vidla ma az tak neberie, ale ten old-school clunker ram je perfektny.
Electra kedysi robila podobny bike, Moto, ale uz tusim ani nie je a za poslednych 5 rokov som v inzercii videl 2 - jeden sa predal tu uz davno a jeden v Rakusku som nevedel ist zobrat, lebo to bolo cez najvacsi Covid plus, ten ram bol myslim len jedna velkost, co na 190cm bude asi problem.
Mam to ako dva take latentne sny, nieco taketo a Marin Pine 1 z minuleho desatrocia
Banska Štiavnica za starym zamkom, bicykel ako putac na restiku v ulicke Uvoz- celkom vtipne poskladany so sifonov a inych instalacnych suciastok - vzadu sudok z piva..
odporucam skusit specialitu sefkuchara.. spenatove cestoviny s grilovanou zeleninou..
z kategorie zaujimave, nevsedne: kolies to malo viac ako 2 (6-8), no dnes na lavej strane dunajskej hradze ma prekvapilo vidiet skejtera na (asi) longboarde, za ktorym mal pripevneny 'prives', teda podobny skejt a na nom batozinu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je bajk na plochú dráhu?
Ak to roztočí na 90 otáčok kľukami za minútu, tak pri prevode 100/13 dosiahne rýchlosť okolo 85 km/hod., pri 120 otáčkach cca 105 km/hod.
Málo na svetový rekord...
Nie je jasné, pre koho bola tá dráhovka postavená... Rozlúštil som tri podpisy - Harry Lavreysen, Roy van den Berg a Jeffrey Hoogland, všetci Holandsko. Dohromady majú toľko metálov z olympiád, majstrákov sveta a Európy, že by sa do veľkej kabele nezmestili.
Hoogland držal svetový rekord na 1 km s pevným štartom, dal to za 55 sekúnd a niečo.
Vidla ma az tak neberie, ale ten old-school clunker ram je perfektny.
Electra kedysi robila podobny bike, Moto, ale uz tusim ani nie je a za poslednych 5 rokov som v inzercii videl 2 - jeden sa predal tu uz davno a jeden v Rakusku som nevedel ist zobrat, lebo to bolo cez najvacsi Covid
Mam to ako dva take latentne sny, nieco taketo a Marin Pine 1 z minuleho desatrocia
https://www.bikeradar.com/reviews/bikes/mountain-bikes/marin-pine-mountain-1-review
https://ingliscycles.com/retrotec-classic/
aero raketa z japonska
Banska Štiavnica za starym zamkom, bicykel ako putac na restiku v ulicke Uvoz- celkom vtipne poskladany so sifonov a inych instalacnych suciastok - vzadu sudok z piva..
odporucam skusit specialitu sefkuchara.. spenatove cestoviny s grilovanou zeleninou..
vyzeralo zaujímavo a funkcne, no bolo dost hlučné