Podla mna, je to fajn bike pre ktorekolvek pohlavie, do mesta alebo do okolia na vylety. Dozadu alebo dopredu sa da nosic s kosikom a proviantom a moze sa vyrazit..
Jedina vec, ktora mi tam trochu nesedi, su barany namiesto "mestskych" riaditok, ale mozno je to zamer, aby si aj ti, co preferuju barany nasli svoje. Podobny bike s rovnymi riaditkami je napr. Marin Kentfield.
Palec hore Marinu, ze sa neboji robit bicykle mimo standardnych sablon a aj MTBikeru, ze ich zaradil do ponuky.
Inak, vdaka hornej trubke s vacsim sklonom, urcite sa da v zjazde lepsie do bikeu schovat do aero pozicie
ani som nemusel dlho hladat - napr tato slecna/pani by si ho mozno kupila https://www.instagram.com/p/DG2fnlGzqWs/
bohuzial v tomto je slovak stale dost obmedzeny a ako narod nas to dost brzdi - sorry ak som to napisal moc hrubo a niekto sa urazil. Marin je Americka firma a to ze sa tu ten bicykel predava, neznamena ze bol vyrobeny pre Slovensky trh. to ale tiez neznamena, ze si tu kupcov nenajde.
V r. 1984 som skonfiškoval svojej sestre starú Esku, singlespeed s nízkym nástupom a rovnými rajdami ... nahodil na ňu barany, trojkolečko, prehadzovačku a cantilever brzdy a mal som super bajk! A keď som pretočil barany hore, parádne sa s tým hral bicyklebal ... pripomenul si mi detstvo, ďakujem! ?
Tak to ja môzem skonstatovat ze v 88om som mal prvy gravel. Modry Favorit z ktoreho mi zobrala blatniky motorka. “Zrazil ma motorkar a tak pokrivilo blatniky, ze isli do smecaku. Aj kolesa isli do smecaku no tie tatko zohnal v Cechach.” A ja som teda na Favoritke okrem ciest zacal brazdit aj polia i Karpaty aj ked jazda na 25kach bola velice opatrna.
ani som nemusel dlho hladat - napr tato slecna/pani by si ho mozno kupila https://www.instagram.com/p/DG2fnlGzqWs/
bohuzial v tomto je slovak stale dost obmedzeny a ako narod nas to dost brzdi - sorry ak som to napisal moc hrubo a niekto sa urazil. Marin je Americka firma a to ze sa tu ten bicykel predava, neznamena ze bol vyrobeny pre Slovensky trh. to ale tiez neznamena, ze si tu kupcov nenajde.
Za minuleho rezimu sa jazdilo na kadecom (aj na doma zbastlenom) lebo moc moznosti nebolo. Teraz sa jazdi na standardnom, lebo je to dostupne u nas, a cokolvek co vyzera ako "zbastlene" , je brane ako keby majitel nemal na standardny bike,
Zas by som to nebral prilis tragicky, ze Slovaci nevyhladavaju atypicke bicykle. Podstatne je, ze hranice mame otvorene a ten kto chce, najde si co potrebuje na zahranicnych eshopoch.
z toho clanku: Editor’s Note: Before folks ask about Justinas’ mystery bike, we reached out to Trek to learn more and they politely responded, “We are always testing and developing products in real life scenarios to learn more as we strive to create the best bikes in the world for all cyclists.” That’s all we know for now!
je jedno ako sa to nazve. trh si nieco take pyta - minimalne ten americky. uz dlhsiu dobu si skladaju na rozne dividy mtb-cka s baranmi. napr. aj taky trek supercaliber bolo celkom zaujimave riesenie.
alebo tieto HT-cka od BMC vozilo viacero ludi s baranmi minuly rok copyrightbikepacking.com bikepacking.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a idealne v bazari nejaky 15-rocny karton na 105-ke, nie?
Preco rovno nenapises, ze bicykle s nizkym nastupom, proste nie su pre teba?
https://en.wikipedia.org/wiki/Step-through_frame
Podla mna, je to fajn bike pre ktorekolvek pohlavie, do mesta alebo do okolia na vylety. Dozadu alebo dopredu sa da nosic s kosikom a proviantom a moze sa vyrazit..
Jedina vec, ktora mi tam trochu nesedi, su barany namiesto "mestskych" riaditok, ale mozno je to zamer, aby si aj ti, co preferuju barany nasli svoje. Podobny bike s rovnymi riaditkami je napr. Marin Kentfield.
Palec hore Marinu, ze sa neboji robit bicykle mimo standardnych sablon a aj MTBikeru, ze ich zaradil do ponuky.
Inak, vdaka hornej trubke s vacsim sklonom, urcite sa da v zjazde lepsie do bikeu schovat do aero pozicie
no a nieco taketo uz asi slovaka rovno polozi - ako sa medzi ludom vravi - ***** mu dekel
https://bikepacking.com/bikes/viral-wanderer-review/
.zaujímala by ma cieľová skupina používateľov tohto bicykla...
V r. 1984 som skonfiškoval svojej sestre starú Esku, singlespeed s nízkym nástupom a rovnými rajdami ... nahodil na ňu barany, trojkolečko, prehadzovačku a cantilever brzdy a mal som super bajk! A keď som pretočil barany hore, parádne sa s tým hral bicyklebal ... pripomenul si mi detstvo, ďakujem! ?
Novinka Marin Nicasio 1 ST 28 bicykel, modrá
849 €
no a nieco taketo uz asi slovaka rovno polozi - ako sa medzi ludom vravi - ***** mu dekel
https://bikepacking.com/bikes/viral-wanderer-review/
Za minuleho rezimu sa jazdilo na kadecom (aj na doma zbastlenom) lebo moc moznosti nebolo. Teraz sa jazdi na standardnom, lebo je to dostupne u nas, a cokolvek co vyzera ako "zbastlene" , je brane ako keby majitel nemal na standardny bike,
Zas by som to nebral prilis tragicky, ze Slovaci nevyhladavaju atypicke bicykle. Podstatne je, ze hranice mame otvorene a ten kto chce, najde si co potrebuje na zahranicnych eshopoch.
či tu, či vtipkár.....strunka z pera
alebo tieto HT-cka od BMC vozilo viacero ludi s baranmi minuly rok