To by bol ten lepší prípad....len aby to nebol nejaký spojovací medzikus medzi dvomi trubkami.... jazdiť na tom by sa v tom prípade rovnalo rozsudku smrti
mne to tiež pripadá že je to tam ako "spojka", lebo ten krk je až príliš dlhý aj keby bol neskrátený
Vsak tak ma repas aj vyzerat. Nie ako ti fuseri co to vybrusia a nanovo lakuju a pod. Po takom "repase" ma bajk hodnotu nula. Btw. pobavilo ma, ze si tento absolutne tradicny bajk dal do temy "skarede a netradicne". Z toho mi vychadza, ze ho povazujes za skaredy.
Nj, kazdy hipster by si ho hned sprasil novym lakom, bielymi kolami a kosikom na volante
Pridam aj svoje vozitko co som nasiel na pôjde. Plaste sa nedali zachranit tak dostal co som nasiel. Vyuzivam ho na pivnu turistiku do 10 km a ako pracanta.
Btw v teme kradnutie bikov sa riesia drahe zamky na bike, tento stale najdem tam kde ho necham. Raz som ho nechal pri autobusovej zastavke, pridem na druhy den a bike stale tam
Vsak tak ma repas aj vyzerat. Nie ako ti fuseri co to vybrusia a nanovo lakuju a pod. Po takom repase ma bajk hodnotu nula. Btw. pobavilo ma, ze si tento absolutne tradicny bajk dal do temy "skarede a netradicne". Z toho mi vychadza, ze ho povazujes za skaredy.
Som sice mlady, ale asi nie natolko mlady, aby som vedel co ten vyraz "hipster" zahrna. Avsak nevidim nic zle na tom, dat takyto bicykel do stavu, ako ked vysiel z dielne, Mozno som mal pouzit iny vyraz ako repas. Chapem ze je to asi na zdoraznenie veku tej masiny.
Vzhladom na vek by som uz ale osobne tvrdil, ze je netradicny.. Predsa len kolko bicyklov od ceskej zbrojovky stretneme za rok na ceste?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne to tiež pripadá že je to tam ako "spojka", lebo ten krk je až príliš dlhý aj keby bol neskrátený
Pridam aj svoje vozitko co som nasiel na pôjde. Plaste sa nedali zachranit tak dostal co som nasiel. Vyuzivam ho na pivnu turistiku do 10 km a ako pracanta.
Btw v teme kradnutie bikov sa riesia drahe zamky na bike, tento stale najdem tam kde ho necham. Raz som ho nechal pri autobusovej zastavke, pridem na druhy den a bike stale tam
skôr netradičný
Vzhladom na vek by som uz ale osobne tvrdil, ze je netradicny.. Predsa len kolko bicyklov od ceskej zbrojovky stretneme za rok na ceste?
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/kola-a-komponenty/detail-47147.html
Konecne vidim pouzitelne blatniky
http://sport.bazos.sk/inzerat/39111346/Odpruzene-horske-bicykle.php
http://sport.bazos.sk/inzerat/39587791/Predam-novy-celoodpruzeny-bicykel.php