ale preco si davaju ten motor rovno pod nos? ci to ma mat aj nejake vedlajsie ucinky?
"Ako som pisal, tak preto, že som chcel zachovať všetky prevody vpredu aj vzadu. Áno, máš pravdu že jednoduchšie by bolo pripevniť motor niekde nad zadné koleso a poháňať iba zadnú kazetu. Ale tým by som stratil možnosť radenia rýchlostí (minimálne na prednom prevodníku).
Ďalší dôvod je, že na tom mieste, kde je teraz uložený motor, je rám bicykla najpevnejší. Nezdá sa to ale pôsobia tam pomerne veľké sily, ktoré by mohli podľa mňa aj zlomiť zadné vidlice pokiaľ by bol motor uložený nad zadným kolesom."
tak tieto mini blatníky sú dnes štandard, ten bowden od sedlovky, možno nevyzerá opticky najlepšie, ale hlavne že splňa svoj účel, podľa mňa v tejto téme ten bajk nemá čo robiť
Jezus Myslis ten Felt? Inak ta fotka dost skresluje, z boku RM nie je az tak zalomeny. Svokor ma cierny a je to krasny bike. Ale chapem, ze kazdy ma iny vkus.
Je to priklad neschopnosti navrhara rozmyslat logicky - horna ramovka a vzpery zadnej stavby su vypukle smerom hore. Ak bolo cielom co najviac zmensit priestor nad ramom pre jazdca, tak to navrharovi naozaj vyslo. Plus ta neumerne / neproporcne masivna hlavova cast a je z toho dokonala obluda. Ale samozrejme je to vec vkusu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike-forum.cz/forum/motor-na-kolo.html#comment3882495
Ten majitel vyzeral podobne ako ten bajk.
"Ako som pisal, tak preto, že som chcel zachovať všetky prevody vpredu aj vzadu. Áno, máš pravdu že jednoduchšie by bolo pripevniť motor niekde nad zadné koleso a poháňať iba zadnú kazetu. Ale tým by som stratil možnosť radenia rýchlostí (minimálne na prednom prevodníku).
Ďalší dôvod je, že na tom mieste, kde je teraz uložený motor, je rám bicykla najpevnejší. Nezdá sa to ale pôsobia tam pomerne veľké sily, ktoré by mohli podľa mňa aj zlomiť zadné vidlice pokiaľ by bol motor uložený nad zadným kolesom."
resources/image/338113