To by mu neurobili, ten bicykel takmer kazdy v meste pozna a aj kto na nom jazdi, on je tiez obleceny do ferari doplnkov, kombineza ferari cervena, siltovka, cervene topanky
Toho chlapíka na tom biku som videl minule v KK ? červená čiapka Ferrari, červená kožená bunda Ferrari , červené nohavice a červené topánky ??? Maroš keď ho uvidíš vyfotiť aj jeho, ideálne na biku ?
Toho chlapíka na tom biku som videl minule v KK ? červená čiapka Ferrari, červená kožená bunda Ferrari , červené nohavice a červené topánky ??? Maroš keď ho uvidíš vyfotiť aj jeho, ideálne na biku ?
zverina pre FATákov
Hope Technology Ltd
22 h · Instagram ·
One of the most unique bikes we’ve seen in sometime, the Caterham Carbon E bike.... this creation was the project of MOFOFO and features the old Hope 6pot brake.
Tak tak, veľmi milá ekšn. Na rozdiel od participants niektorí členovia fóra nespoznajú recesiu, ani keď má na sebe štítok s označením "RECESIA".
Asi ako keby mal stredne zažratý kajakár námietky voči tomu, že na Splanekore sa splavuje na ... na tom, na čom sa tam splavuje a na podklade toho vyhlásil účastníka za "hmataleľného" keketa.
BTW Splanekor ešte býva, alebo to nie je dostatočne neolib na to, aby sa niečo také organizovalo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by mu neurobili, ten bicykel takmer kazdy v meste pozna a aj kto na nom jazdi, on je tiez obleceny do ferari doplnkov, kombineza ferari cervena, siltovka, cervene topanky
...a nie je to jedno?
Ma zacne nahanat, musim dajak nenapadne
Hope Technology Ltd
22 h · Instagram ·
One of the most unique bikes we’ve seen in sometime, the Caterham Carbon E bike.... this creation was the project of MOFOFO and features the old Hope 6pot brake.
Toto už je riadne na hlavu
Asi ako keby mal stredne zažratý kajakár námietky voči tomu, že na Splanekore sa splavuje na ... na tom, na čom sa tam splavuje a na podklade toho vyhlásil účastníka za "hmataleľného" keketa.
BTW Splanekor ešte býva, alebo to nie je dostatočne neolib na to, aby sa niečo také organizovalo?