JoKo
Pretože nemá pedále. Aj tak by si to žiadny policajt nevšimol. Kolobežka ich tiež nemá a niektoré majú aj sedlo. U domácich prerábok je typické, že nemusia na nich šlapať.
Dal som to sem kvôli konštrukcií.
JoKo že taka e-motorka nevyhovuje legislatíve, vidíme často. U cyklistov nepostihujú ani viditeľné porušenia dopravných predpisov. Stačí keď sa mestský policajt postavi ku križovatke, alebo podchodu a za deň má 1000€.
RANDAL všetci vieme ako to je. Auto zastavia len tak bezdôvodne, alebo pre balalitu a opitého neosvetleného cyklistu na chodniku si ani nevšimnú. Videl som to na vlastné oči a auto dopravákov alebo mestskej polície prešlo okolo bez povšimnutia. Čo mu dajú 10€ pokutu, majú aj inú robotu? Občas dajú pokutu keď im taký cyklista vletí do rany. Viem, že auto môže spôsobiť horšiu nehodu, ale pravidlá platia pre všetkých. Cyklista je na ceste ohrozovaný, cyklotrasa žiadna z toho dôvodu sú benevolentnejší.
S kolobežkou sa môže po chodníku rýchlosťou chodca a jazdia na tom rýchlejšie než 25km/h.
stevo9, tie nahodne kontroly aut su zamerne a vacsinou aj zastavuju starsie auta. Vela takych totiz chodi bez technicaku alebo bez poistky. Zaroven je na slovensku velmi vela ludi, ktori jazdia v podnapitom stave. Nie uplne na mol, ale proste ignoruju, ze nemozu vypit absolutne nic.
Nahodne kontroly jednoducho trochu strasia kazdeho takehoto menej zodpovedneho vodica a nutia ho radsej si davat pozor na stk/ek, poistku a nejazdit pod vplyvom, lebo hocikedy moze motyka vystrelit a zastavia ho niekde nahodne.
stevo9, tie nahodne kontroly aut su zamerne a vacsinou aj zastavuju starsie auta. Vela takych totiz chodi bez technicaku alebo bez poistky. Zaroven je na slovensku velmi vela ludi, ktori jazdia v podnapitom stave. Nie uplne na mol, ale proste ignoruju, ze nemozu vypit absolutne nic.
Nahodne kontroly jednoducho trochu strasia kazdeho takehoto menej zodpovedneho vodica a nutia ho radsej si davat pozor na stk/ek, poistku a nejazdit pod vplyvom, lebo hocikedy moze motyka vystrelit a zastavia ho niekde nahodne.
Ja tomuto síce neverím, ale keď som ešte jazdil, sbs-kár mi hovoril, že občas chodia kamionisti, ktorý ledva vedia vystúpiť z kabíny. Nie kvôli obezite ale kvôli chľastu.
by si neveril. u nas nafukal majitel spedicnej firmy, ked na neho jeho zamestnanec poslal hliadku. dve promile. bezne tak tocil SK/DE. samozrejme potom pan majitel musel zhanat dvoch novych soferov. za seba a za toho co ho udal.
teraz uz rok pije beztrestne. na dva roky papiere pa pa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja vidim e-motorku.
Pozri si to este raz a mozno prides na to, preco to nie je e-bike...
Pretože nemá pedále. Aj tak by si to žiadny policajt nevšimol. Kolobežka ich tiež nemá a niektoré majú aj sedlo. U domácich prerábok je typické, že nemusia na nich šlapať.
Dal som to sem kvôli konštrukcií.
Pretože nemá pedále.
Uhadol si.
Takze to je bud e-motorka alebo e-odrazadlo.
Kolobezky nie su bicykel... A domace prerabky su vzdy motorky, lebo nevyhovuju zakonnym poziadavkam na nemotorove vozidla
S kolobežkou sa môže po chodníku rýchlosťou chodca a jazdia na tom rýchlejšie než 25km/h.
Ja tomuto síce neverím, ale keď som ešte jazdil, sbs-kár mi hovoril, že občas chodia kamionisti, ktorý ledva vedia vystúpiť z kabíny. Nie kvôli obezite ale kvôli chľastu.
teraz uz rok pije beztrestne. na dva roky papiere pa pa.
https://www.facebook.com/watch/?v=589117285890622