mam otazocku..vadi biku to,ze ho skladujem na balkone?mam specialized hard rock pro 06 ...s hydra brzdami hayes sole...len ci mi nepukne ram alebo nieco take,ked budu mrazy...a na chodbe ho moc nechcem nehavat,lebo zlodeji su vychcani...a este otazka ze ci mi za mraazu pri nejakom skoku nemoze puknut nieco...a s vidlou marzochi 3 je to ako pls?
kludne moze byt aj v mraze......nemalo by nic pukat......ta vidla to je marzocchi MZ3......ked s nou chces v zime jazdit tak vela komfortu necakaj....chodi tak 4cm.....a ako tazko.....
z druheho poschodia hadam nie..ja by som to sice odtialto dokzazal ukradnut,ale toto je senec..tu kradnu len fetosi,aby mali na davku..a oni su lajbavi a ledva vidia...
neboj biku sa nic nestane.. bezne jazdim v mrazoch -10, v snehu a tak.. vidla ti mozno stuhne kusok ale tak na snehu aj tak netreba tolko tlmit.. jedine ak je po odmaku a zamrzli nejake stopy alebo tak.. v zime ide aj tak skor o objem ako o drticky v terene..
Tato tema patri skor do oddelenia o hocicom a je trochu prehnana. Auta jazdia aj pri -30, aj pri +40 (SR) a nikto ich neschovava domov, preco by to biky nezvladli?
Ak ho chceš prezimovať na balkóne s tým že teraz ho tam dáš a na jar ho vytiahneš, tak to nieje najlepší nápad
Ja by som bike nenechával zbytočne vonku ani jednu noc.
ale ja budem na nom poctivo jazdit kazdy den.uz sa tesim na ten sneh..toto bude jeho prva zima...takze ak sa nic nestane,tajk v pohode..len som sa chcel uistit...dik za pomoc.
ok tak mi to prosim ujasnite niekto vravi ze minusova teplota bike nevadi tak ako nevadi ani auto (dava to celkom logiku ) niekto dalsi povedal ze by ho na balkon nedal ani na jednu noc ....
ja som ten co v zime spi a vychadza von len ked treba (praca nakup) a preto ma zaujmalo ci je to ok zabalit bike do stanoveho igelitu (nieco cim sa prikrivaju auta) a supnut ho na balkon teraz ho mam na stene ale zial stale mi to zabera miesto mam tu izbu velmo malunku ;-((((
takze skratim je to kosher dat bike na balkon na celu zimu??? (mam CTM Rebel Plus) takze nieje to ziadny extremne kvalitny aj ked ja si nestazujem....
no vysvetlim.... rozmer zachodu je taky ze ked si sadnem a chcem si ulavit tak sa musim o to delit so zviskom bytu pac pri mojej velkosti v pomere k velkosti zachodu nezavrem dvere;-((( mala dvojgarsonka kde byvame dvaja je fakt maly priestor a realne to je takto skrina postel tv stol na moju lasku PC stolicka policka a je tam v strede tak 1.5mx1.5m prestoru volneho ktory zapera pes... hmm takze...??? proste mi niekto normalne odpovedzte na tu otazku
dikes.... teraz uz to menit nebudem tam kde je bike zavesenyu na stene zabera doteraz menej miesta ale rad by som ten priestor vyuzil efektivnejsie.... popripade ak niekto viete kde sa da kupit drziak montovatelny na plafon to by bolo asi to najlepsie riesenie popripade ak niekto vie ako vyzera kludne si ho dam dokopy sam....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidla ti mozno stuhne kusok ale tak na snehu aj tak netreba tolko tlmit.. jedine ak je po odmaku a zamrzli nejake stopy alebo tak.. v zime ide aj tak skor o objem ako o drticky v terene..
Ja by som bike nenechával zbytočne vonku ani jednu noc.
hehe no to si teda zajazdis cez zimu.. ci to kazdy den vytahujes a skladas?
jj preto ho mam radsej v pivnici
2rowan dobry napad pre tych, co su teplomilnejsi
Ale ked aspon obcas ho nevyvencis moze utrpiet psychicku ujmu.
ja som ten co v zime spi a vychadza von len ked treba (praca nakup) a preto ma zaujmalo ci je to ok zabalit bike do stanoveho igelitu (nieco cim sa prikrivaju auta) a supnut ho na balkon teraz ho mam na stene ale zial stale mi to zabera miesto mam tu izbu velmo malunku ;-((((
takze skratim je to kosher dat bike na balkon na celu zimu??? (mam CTM Rebel Plus) takze nieje to ziadny extremne kvalitny aj ked ja si nestazujem....
dikes.... teraz uz to menit nebudem tam kde je bike zavesenyu na stene zabera doteraz menej miesta ale rad by som ten priestor vyuzil efektivnejsie.... popripade ak niekto viete kde sa da kupit drziak montovatelny na plafon to by bolo asi to najlepsie riesenie popripade ak niekto vie ako vyzera kludne si ho dam dokopy sam....
vdakaaaaaaa