Mam pretazenu stehennu slachu na koleno, uz mesiac sa liecim, beriem lieky a mastim gelmi...no neprestava to boliet, pomozte mi prosim co by som mohol s tym robit, ak mate nejake skusenosti. Uz mesiac som nebol na bicykli, a dufam, ze to prejde...dakujem pekne
presne aj ja mám presilený úpon steheného svalu na koleno a mám pocit že mi k tomu napomohla začiatočnícka chyba zlého posedu respektíve mal som asi nízko sedadlo kedy kolená a tie úpony dostávaju enormne zabrať pretože sa prílišne natahujú a pretažujú tak teda pozrel som sa na posed upravil som ho ... dal som skúšobnu jazdu aj s bolavým kolenom a moj pocit bol perfektný tu bolesť som o mnoho menej citil ... takže rada venujte dostatočnú pozornosť správnemu posedu pretože sa sepálite ako ja a verte aj 1 cm hrá rolu !!!
Hm zaujímavá téma veru, aj keď staršieho dáta. V auguste minulého roku som pri jazde spadol a udrel si lakeť resp. zrejme klbový váčok je to proste na lakti zboku, vyčnievajúca časť. Po páde to štipalo až pálilo, ale považoval som to za odreté. Neriešil som to a pokračoval v jazde. Večer keď som dochádzal domov začalo sa to zas ozývať. Na pád som zabudol a myslel som, že dáko presilené. Problém neprechádzal až som mal problém s pohybom ruky ešte k tomu pravej... Skočil som za ortopédom dal mi lieky proti zápalu, vedľajšie účinky možný vznik žalúdočného vredu. Lieky ,, Flamexin ,, som ani nestihol dobrať a schytal som ho.... krvácajúci. Takže som chodil na hadice ,,super vec,, a liečil aj boľavý žalúdok. Konečne mám žalúdok zas ok a problém s lakťom mám stále. Stačí jemný ťukanec o niečo a fajn bolesť. Ani neviem ako ďalej pokračovať v liečbe . Uvádzam to tu pre info, čo môžu podobné veci spôsobiť. Maste som vyskúšal všelijaké možné.... Vyskúšal som aj kĺbovú výživu. Bezo zmeny.
tak zacni brat Wobenzym ... balenie stoji nieco cez 100 euro... 10 piruliek rano 10 na obed a 10 vecer...takto to ber minimalne 10 dni.... a potom zniz na 5x5x5,zarucene odstrani taketo problemy...
otazka: z coho si dostal zaludocny vred?..znie to tak,ze si ho dostal ako vedlajsi vznik z liekov...takto si to myslel?prvy den v tejto sezone som padol aj ja- 7.januar a presne lavy laket vonkajsia strana,vcera som si ho suchal a tiez ma pobolieva som zistil,ale nie je to nic vazne...
Ano žalúdočný vred som dostal z vedľajších účinkov lieku. Dovtedy som problém nemal. Odteraz už nesmiem brať lieky s dákou zložkou. Citlivé až precitlivelé to mám stále ...
flamexin, diclofenac..nesteroidne antiflogisktiká toho typu neberem...už ked tak injekčne si dať kuru do prdele aspon 7-10 dní
ja odporučam kenonal a ešte lepšie recoxa 15mg alebo retard
už som tým vela ludí a vela psov poliečil
inac je to ketonal ale nevadi,takisto som si liecil odrthnuty vaz a meniskus midocalmom a neskor diclobene + obstrekmi,a z klimy z auta mi preliecilo aj prechladnuty trapez...
SCORPI:skusal ti ten trulo ortoped davat obstreky+naordinovat wobenzym?
Zaujímavé, prvý raz počujem, že odtrhnutý väz a meniskus (meniskus asi roztrhnutý?) sa dá liečiť inak ako skalpelom... No teraz ešte artroskopiou, ale furt to nie je konzervatívna liečba mastičkami a tabletkami.
Skončili sme len pri tom čo som písal. Donedávna som liečil žalúdok a chodil som ešte na elektro rehabilitácie Ani už nemám chuť pojedať zas podobné lieky, čakám či to neprejde teplom alebo podobne. Skúšal som to menej zaťažovať, ale ako som zvýšil záťaž ozýva sa to viac. ,, Super je ,, keď mi niekto zatrasie rukou (pri podávani tí klasici, čo ju podávajú akoby ju chceli odtrhnúť ) ...
Zaujímavé, prvý raz počujem, že odtrhnutý väz a meniskus (meniskus asi roztrhnutý?) sa dá liečiť inak ako skalpelom... No teraz ešte artroskopiou, ale furt to nie je konzervatívna liečba mastičkami a tabletkami.
si myslis ze po skalpely neberies lieky?ano bolo to artro a dokonca aj vaz uz na slovensku vedia robit artro odtrhnute slachy,nie len plastikou co je prevrat jak hovado..kedze vrtat do kolena uff.---si myslis ze ten opuch po operacii ti odide len tak?...presne tymi mastami a liekmi...a meniskus=hras sa zase JOKO so slovickami samozrejme ze otrhnuty,vylupnuty,co ja viem ake slovo sa tomu da prirovnat
Skončili sme len pri tom čo som písal. Donedávna som liečil žalúdok a chodil som ešte na elektro rehabilitácie Ani už nemám chuť pojedať zas podobné lieky, čakám či to neprejde teplom alebo podobne. Skúšal som to menej zaťažovať, ale ako som zvýšil záťaž ozýva sa to viac. ,, Super je ,, keď mi niekto zatrasie rukou (pri podávani tí klasici, čo ju podávajú akoby ju chceli odtrhnúť ) ...
tak odkaz p.MUDr.ze takeho doktora mozem robit uz aj ja,ked ta neposlal na MR a nenaordinoval Wobenzym...zalezi aj ake teplo=suche vlhke,to je tiez dolezite
S kolenom mám vlastné skúsenosti... Pred 30-timi rokmi úraz, po 5 ročnej konzervatívnej liečbe som išiel pod nožík (vybratie úlomkov meniska), pred 6 rokmi ďalší nožík - plastika predného skríženého väzu... o-hocicom/udrzba-kolena-t12887.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To uz je elixir zivota
otazka: z coho si dostal zaludocny vred?..znie to tak,ze si ho dostal ako vedlajsi vznik z liekov...takto si to myslel?prvy den v tejto sezone som padol aj ja- 7.januar a presne lavy laket vonkajsia strana,vcera som si ho suchal a tiez ma pobolieva som zistil,ale nie je to nic vazne...
ja odporučam kenonal a ešte lepšie recoxa 15mg alebo retard
už som tým vela ludí a vela psov poliečil
SCORPI:skusal ti ten trulo ortoped davat obstreky+naordinovat wobenzym?
tak odkaz p.MUDr.ze takeho doktora mozem robit uz aj ja,ked ta neposlal na MR a nenaordinoval Wobenzym...zalezi aj ake teplo=suche vlhke,to je tiez dolezite
o-hocicom/udrzba-kolena-t12887.html
možno by aj tebe spravil
možno by aj tebe spravil