misopetrovic - Pravdu mas. Mne na bajky tiez skoro vobec neprisspievali ale ked clovek velmi chce tak sa k tomu vie dopracovat. Treba hlavne behat v bajkerskych kruhoch. Potom sa clovek aj dostane velmi lacno a neraz aj zadarmo k dakym dielom.
Uz sa ukludnite. Na cene biku prd zalezi. Hlavne je aby v ramci tvojich moznost splnal co najviac z toho na co mas chut.
Tak, tak....svätá pravda. Už som sa tu niekde pred časom zmienil že som si počas roka našetril niečo cez 1000 €, ktoré mám len a len na upgrade bikov (MTB,cesťák a zimák). Zistil som ale, že nie je čo upgradovať . Stačí mi to čo mám, všetko mi funguje tak ako má, som absolútne spokojný. Mám to , čo úplne zodpovedá mojim požiadavkám a potrebám.
hah to urcite na ten bajk som si sam setril cely rok...a cestak co teraz skladam na ten robil od jula tohto roku v UPS....
rodicia mi dolozili minimum....co mam to som si zaplatil sam
ale vsak ja ti nic nevycitam lol
hrozne ma vedia nasrat reci podobneho vyznamu ako napisal canopus: ''ma drahe bajky ma bohatych rodicov...'' lebo nie nemam bohatych rodicov....ale ked niekto velmi chce...tak to co chce aj dokaze...
jaaj uvidis,ked zacnes zivit rodinu v tomto posratom state,co este vsetko ta zacne srat ,zatial si vaz,ze mas rodicov,ktori ta zivia a prispievaju ti,poznam kopec takych,co maju prd,ledva vyziju od vyplaty do vyplaty,a tak si to zle pochopil,ale na to mas este casu dost..a kolko je to minimum co ti dali?
odisiel sam od seba...asi si povedal ze uz bol odfoteny dost vela krat
heh som rad ze sa ti paci len akorat som spozoroval zatial len prasknuty lak nad a pod tym spevnovacim kuskom trubky spajajucim hornu ramovu a koniec sedlovej trubky... tie praskliny su na sedlovej trubke....ked tam hentak praskol lak tak uz len cakam kedy spravi puk puk aj samotny ram
najhorsie je na tom to ze ak aj uznaju reklamaciu ...tak ak mi poslu novsi model tak to bude dost odveci..2012 su cierno zelene co sa mi totalne nepaci idealne by bolo keby mi daju taky isty ram...
miso - skus si v tom pripade vybavit karbonovy haibik (tusim sa volaju Sleek a druhy typ Heet) - a plis vybav jeden taky ram aj pre mna (ja by som si zanho priplatil par supov
iron.hide hehe sak to skusim ze ci by mi radsej neposlali 2011 ale sleek carbon verziu...heet nechcel to je AM bajk...privisoke zdvihy... ale sleek je pekny chrt ten by som bral...sak uvidim ....ako moc tomu nedavam....a myslim ze mi poslu len novy predny ramovy trojuholnik....ale neprotestoval by som keby dali sleek :-D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak, tak....svätá pravda. Už som sa tu niekde pred časom zmienil že som si počas roka našetril niečo cez 1000 €, ktoré mám len a len na upgrade bikov (MTB,cesťák a zimák). Zistil som ale, že nie je čo upgradovať
rodicia mi dolozili minimum....co mam to som si zaplatil sam
a na poslednej fotke si bigla vysmaril ty alebo sa uz nemohol divat na tie zablesky?
heh som rad ze sa ti paci
najhorsie je na tom to ze ak aj uznaju reklamaciu ...tak ak mi poslu novsi model tak to bude dost odveci..2012 su cierno zelene co sa mi totalne nepaci