Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Mne nenatiahlo dnesny vyjazd a na existujucej starsej aktivite nejde dat Update activity precision, vypise: Could not update activity because of Strava limits, try again later.
Zrejme nejaka zmena zo strany Stravy. Ak je to obmedzenie vacsie, ako je denny prirastok jazd na SH, tak sme v neustale narastajucom uploadovacom minuse 😕
Toho som sa včera začal obávať a dnešok to iba potvrdil. Možno na statshunters prekročil počet užívateľov kritickú hranicu, kedy sa už uploady za daný deň nezmestia do limitu a tak sa to začne takto nabaľovať.
Squadrats má podľa mňa menej užívateľov, tak tam ešte nemusí byť problém, statshunters je zrejme dosť populárna platforma a narazila na strop...uvidíme, čo z toho bude, už tu bola minule panika pri zavádzaní nových pravidiel zo strany Stravy a utriaslo sa to, tak hádam aj toto sa utrasie.
ano, v pripade ze s SH budu problemy, tak neva - na Squadrats vidno aj velke stvorce, aj s nimi ta stranka normalne pracuje a vyhodnocuje.
A ak sa pokasle aj Squadrats, tak potom dufam, ze bude mozna nejaka ich platena verzia...
Tak akurát squadrats je zameraný len na štvorčeky, v SH sa dá prehrabávať v rôznych štatistikách, čo je pre mňa hlavná pridaná hodnota oproti samotnej strave.
a bal som sa ze ked neskor pridu zaplavy, tak sa tam uz nedostanem. Takze zatial je to pohoda, ak tam niekto tiez potrebujete ist po stvorce, tak nie je to ziadna zatopena nepriechodna dzungla, ako som sa obaval, ale 5 metrov siroka prasna cesta, ako na prvej fotke
zase som sa len kvoli zopar stvorcekom motal v pofidernych stvrtiach kde mi aj trochu lepilo. Stara Ivanska, Za Mokranom, noclaharen Vincenta De Paul, opustene pozemky pri Zlatych pieskoch...
pri tej noclaharni cakali ludia na noclah a dalsi tam prudili cez nadjazd co je hned vedla.
A nedavno tiez aj Cierny les pri Slovnaftskej, to bola takisto pekna diera. A podobne aj Zavodna ulica medzi Slovnaftskou a Malym Dunajom, a este aj cele Vlcie Hrdlo. Mal by som s tym asi prestat skor nez pridem o bike a k urazu
Okrem malych stvorcekov robim este stale samozrejme aj tie velke, i ked uz menej casto. Napriklad dnes som mal volno a bol som konecne nieco pozbierat v tom vojenskom obvode pri Brucku, plus okolie Jois k tomu. Ale na 29*29 mi to aj tak este nestaci, k tomu mi este chybaju 3 stvorce pri Angerne. Bol som tam pred tyzdnom, no kvoli burkam som sa musel otocit skor, nez som ich pozbieral :/
Inak dnes som to dal cele na mtb fulle, z BA a aj naspat do BA sranda ked si pomyslim ze kedysi som k Nezideru jazdil iba na cestaku
Ahojte, prosím funguje vám StatsHunters rozšírenie pre Chrome v kombinácii s mapy.cz v pohode? Ak používam mapy.cz a mám zapnutý StatsHunters extension, šialene sa spomalí načítavanie máp. Každý zoom alebo posunutie máp trvá niekoľko sekúnd a občas prestane Chrome reagovať úplne. Pýtam sa preto, lebo v minulosti to fungovalo bezproblémovo ale posledné cca. 2 mesiace sa to takmer nedá používať .... tak iba zisťujem, či je chyba iba u mňa. Dikes
Len taky priebezny update. Chcel som vyraznejsie zvacsit max stvorec, ale zatial som isiel len z 23 na 24
Max square: 24x24
Max cluster: 1908
Total tiles: 4988
Z poslednych dni pridavam jeden vydareny zaber troch stvorcov par prejdenymi metrami a jeden naopak fail, kedy som isiel kus mimo trasu pre stvorec, po rozbitej kamenistej polnej ceste a o par desiatok metrov som bol kratky. Prilis to nechapem, lebo si vzdy planujem poriadnu zachadzku do stvrocov a potom v navigacii pridem az za koniec a az potom sa otacam. Niekedy sa budem musiet vratit.
...Prilis to nechapem, lebo si vzdy planujem poriadnu zachadzku do stvrocov a potom v navigacii pridem az za koniec a az potom sa otacam. Niekedy sa budem musiet vratit.
Ak máš Garmin, tak to chápem. GPS Garmin skracuje (nie len zachádzku, ale aj odbočky nevedie podľa všetkých GPS bodov), doteraz som neprišiel na to na základe akého pravidla. Ja to robím naopak, keď prídem na koniec trasy, tak ešte kus potiahnem, alebo ak to nie bikefriendly terén, tak mám v mobile screen pokiaľ je nutné zájsť a korigujem to podľa ofline mapy. Tiež som sa pár krát podobne napálil
Podarilo sa mi získať ten multi country badge - dokonca som navštívil až 6 štátov počas jednej aktivity (asi 25hodinovej) počas finishu bikepackingových pretekov UB30: Six countries challenge.
Keby som začal aktivitu presne na konci Chorvátska a zastavil sa na vstupe do SK (statshunters ráta štát za navštívený keď štvorček, v ktorom som zasahuje do toho štátu), tak by to bolo 5 štátov za cca 250km.
Inak celkovo som počas aktivity 12krát prešiel štátnu hranicu, lebo z HR som šiel do SLO a znova späť do HR, a potom v Maďarsku som znova 2krát prešiel krížom cez výbežok Rakúska.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz mam presne tuto hlasku na stranke Statshunters, pritom dnes som na Stravu neloadoval vobec nic, ani jeden zaznam
Zrejme nejaka zmena zo strany Stravy. Ak je to obmedzenie vacsie, ako je denny prirastok jazd na SH, tak sme v neustale narastajucom uploadovacom minuse 😕
Squadrats má podľa mňa menej užívateľov, tak tam ešte nemusí byť problém, statshunters je zrejme dosť populárna platforma a narazila na strop...uvidíme, čo z toho bude, už tu bola minule panika pri zavádzaní nových pravidiel zo strany Stravy a utriaslo sa to, tak hádam aj toto sa utrasie.
A ak sa pokasle aj Squadrats, tak potom dufam, ze bude mozna nejaka ich platena verzia...
Ale potreboval som uz stvorce ktore su dostupne len z tejto cesty:
https://www.freemap.sk/#map=16/47.977692/17.358034&layers=X&point=47.976392/17.353334%1EC%23ff00ff
a bal som sa ze ked neskor pridu zaplavy, tak sa tam uz nedostanem. Takze zatial je to pohoda, ak tam niekto tiez potrebujete ist po stvorce, tak nie je to ziadna zatopena nepriechodna dzungla, ako som sa obaval, ale 5 metrov siroka prasna cesta, ako na prvej fotke
Pripojil som uz aj Cunovo, Rusovce, Ciernu vodu, Kittsee, Berg, Stupavu, Borinku, Pajstun... a este stale je co robit
pri tej noclaharni cakali ludia na noclah a dalsi tam prudili cez nadjazd co je hned vedla.
A nedavno tiez aj Cierny les pri Slovnaftskej, to bola takisto pekna diera. A podobne aj Zavodna ulica medzi Slovnaftskou a Malym Dunajom, a este aj cele Vlcie Hrdlo. Mal by som s tym asi prestat skor nez pridem o bike a k urazu
Inak dnes som to dal cele na mtb fulle, z BA a aj naspat do BA
Problem solved 😁
https://www.instagram.com/reel/DLtq3rmIP_B/?igsh=MW9jaTRvbHpud2h6Mw==
Max square: 24x24
Max cluster: 1908
Total tiles: 4988
Z poslednych dni pridavam jeden vydareny zaber troch stvorcov par prejdenymi metrami a jeden naopak fail, kedy som isiel kus mimo trasu pre stvorec, po rozbitej kamenistej polnej ceste a o par desiatok metrov som bol kratky. Prilis to nechapem, lebo si vzdy planujem poriadnu zachadzku do stvrocov a potom v navigacii pridem az za koniec a az potom sa otacam. Niekedy sa budem musiet vratit.
Ak máš Garmin, tak to chápem. GPS Garmin skracuje (nie len zachádzku, ale aj odbočky nevedie podľa všetkých GPS bodov), doteraz som neprišiel na to na základe akého pravidla. Ja to robím naopak, keď prídem na koniec trasy, tak ešte kus potiahnem, alebo ak to nie bikefriendly terén, tak mám v mobile screen pokiaľ je nutné zájsť a korigujem to podľa ofline mapy. Tiež som sa pár krát podobne napálil
Keby som začal aktivitu presne na konci Chorvátska a zastavil sa na vstupe do SK (statshunters ráta štát za navštívený keď štvorček, v ktorom som zasahuje do toho štátu), tak by to bolo 5 štátov za cca 250km.
Inak celkovo som počas aktivity 12krát prešiel štátnu hranicu, lebo z HR som šiel do SLO a znova späť do HR, a potom v Maďarsku som znova 2krát prešiel krížom cez výbežok Rakúska.