Kúpila som cez Alzu nový televízor. Zaplatený hneď. Doručenie na adresu cez DPD.
4 dni nič.
Podľa trasovača bol len naložený prepravnou spoločnosťou a 4 dni stojí u nich na depe.
Volám teda do Alzy. Pri zásielke poznámka - ukradnutý zo skladu.
Zlatý pán v Alze sa ospravedlnil a že hneď posielajú ďalší.
Prišiel na druhý deň
Nie je to Slovensko na tom až tak zle. Nechápem, čo sa stále všetci sťažujú.
Ten druhý nikto neukradol
(ak to nie je vec za '5,50' alebo nie su nejaké ine špeciálne podmienky nakupu, toto je jeden z dovodov, preco platit az pri doruceni, tych ~1,50 za ten stres/riziko nestoji)
v madarsku su stale, takmer v kazdej dedine, kazdy vikend
Sú aj na Slovensku. Minimálne v Bodzianskych Lúkach😊, nezabudnuteľné tóny znelky počúvam z času na čas v sobotu na samote vzdialenej cca 2 km od dediny. Je to jeden z mála civilizačnych zvukov, ktorý ku mne dolieha, pravdaže okrem družstevných mechanizmov a “cinkulára” z okolitých samôt. Videl som ich ešte na bajku v dedine Trávnik, tak si myslím, že stále sú, len možno v menších dedinkách, kde ešte obyvateľstvo úplne nepodľahlo trendu supermarketov, resp. sú od nich ďaleko a nemajú poruke zmrzlinára z krajín bývalej SFRJ. Odporúčam týmto zmrzlinu u Elvisa, obec Tôň, macedónsky zmrzlinár je parádna postavička, a zmrzlina je mňam. Pekný víkend všetkým.
(ak to nie je vec za '5,50' alebo nie su nejaké ine špeciálne podmienky nakupu, toto je jeden z dovodov, preco platit az pri doruceni, tych ~1,50 za ten stres/riziko nestoji)
Ti co platia pri preberani od kuriera zdrzuju tych co zaplatili vopred .
Este tak ked platia dochodcovia pri pokladni v hotovosti, pre to mam pochopenie, ale ked sa objednava s dorucenim kurierom, objednava sa kvoli uspore casu. Pri platbe pri preberani oberas o tu moznost druhych.
ehm, to ako fakt?
Cize mam riskovat svoje peniaze (mat ich ulozene u dodavatela,až kym nedoda - ak vobec doda...), len preto, ze niekoho zdrzim 'polminutu'?
A na alzabox/Zbox si pomyslel a tiez nemas pochopenie?
Podotykam, ze ide o platby kartou, bezkontaktne povacsinou, cize viac ako minútu to netrva, aj s nahodenim platby. (Ziadna hotovost, zhrnanie mincí a vydavanie)
Existuju metody predchadzania straty penazi pri kupe s platbou vopred. (Kupa z overeneho zdroja, poistenie zasielky, ...).
Platba vopred je bezna vec v zahranici.
Prosim pozri, na co a ako som reagoval.
Napriek tvojej odpovedi to budem robit rovnako.
Aj Alza je overeny zdroj, no aj im sa obcas podari nedorucit, dorucit ine alebo poskodene. Nemam potrebu to riesit (a preto vacsinou doplatim tych 1-1,5€ za dobierku/platbu pri doruceni)
Preco (?) by som mal zlozito (a draho,ak sa to vobec da) poistovat zasielku, ked môžem zaplatiť pri prevzati? (aj za drobny priplatok)
Alza/Zbox som spomenul ako priklad toho, aky je casovy rozdiel pri zaplateni vopred vs pri vydaji. Minimalny.
:rofl: to je snad do hlodov fora. Ti, co preberaju v Raci zdrzuju tych, co preberaju v centre...
Niektorym to treba asi obzvlast specialne upresnovat...Ved trochu rozmyslaj. Ak viaceri z jedneho panelaku ma dorucenie od kuriera z rovnakej doruc. spolocnosti., stoja vonku pred panelakom, ,a niektori z tej skupiny platia pri preberani, zdrzuju.
To ti ako mohlo napadnut, ze niekto z jednej casti mesta zdrzuje druheho z inej casti? Jedine ak kvoli takym viacerym lolom nestihne dorucit v jeden den vsetky zasielky.
Dudo Niektorym to treba asi obzvlast specialne upresnovat...Ved trochu rozmyslaj. Ak viaceri z jedneho panelaku ma dorucenie od kuriera z rovnakej doruc. spolocnosti., stoja vonku pred panelakom, ,a niektori z tej skupiny platia pri preberani, zdrzuju.
To ti ako mohlo napadnut, ze niekto z jednej casti mesta zdrzuje druheho z inej casti? Jedine ak kvoli takym viacerym lolom nestihne dorucit v jeden den vsetky zasielky.
Mal si ist po schodoch a predbehnut tich ostatnych co platia dobierky a nezdrzovali by ta 😄
V jednom eshope kde kupujem filtre a oleje do auta sa napr da platit len prevodom ( odoslanie trva dlhsie) alebo kurierovi takze ano, ja tiez musim obcas zaplatit pri preberani a ze by ma toto nejak obmedzovalo 🙄
Akoze vybehnes v trenkach a je ti zima alebo o co ti ide s tymi par sekundami? Stoji tam fronta ako na banany a kazdy plati kurierovi?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To fakt neexistuje na celom internete video alebo aspoň návod kompletnej rozborky-zborky cestnej brzdovej páky?
https://www.instagram.com/reel/DLR3O9pNkSJ/
moj otec tam kedysi robil a moja prva brigada v zivote bola roznasat letaky a odmena bola zmrzlina a nanuky
4 dni nič.
Podľa trasovača bol len naložený prepravnou spoločnosťou a 4 dni stojí u nich na depe.
Volám teda do Alzy. Pri zásielke poznámka - ukradnutý zo skladu.
Zlatý pán v Alze sa ospravedlnil a že hneď posielajú ďalší.
Prišiel na druhý deň
Nie je to Slovensko na tom až tak zle. Nechápem, čo sa stále všetci sťažujú.
Ten druhý nikto neukradol
Sú aj na Slovensku. Minimálne v Bodzianskych Lúkach😊, nezabudnuteľné tóny znelky počúvam z času na čas v sobotu na samote vzdialenej cca 2 km od dediny. Je to jeden z mála civilizačnych zvukov, ktorý ku mne dolieha, pravdaže okrem družstevných mechanizmov a “cinkulára” z okolitých samôt. Videl som ich ešte na bajku v dedine Trávnik, tak si myslím, že stále sú, len možno v menších dedinkách, kde ešte obyvateľstvo úplne nepodľahlo trendu supermarketov, resp. sú od nich ďaleko a nemajú poruke zmrzlinára z krajín bývalej SFRJ. Odporúčam týmto zmrzlinu u Elvisa, obec Tôň, macedónsky zmrzlinár je parádna postavička, a zmrzlina je mňam. Pekný víkend všetkým.
Ti co platia pri preberani od kuriera zdrzuju tych co zaplatili vopred .
Este tak ked platia dochodcovia pri pokladni v hotovosti, pre to mam pochopenie, ale ked sa objednava s dorucenim kurierom, objednava sa kvoli uspore casu. Pri platbe pri preberani oberas o tu moznost druhych.
Cize mam riskovat svoje peniaze (mat ich ulozene u dodavatela,až kym nedoda - ak vobec doda...), len preto, ze niekoho zdrzim 'polminutu'?
A na alzabox/Zbox si pomyslel a tiez nemas pochopenie?
Podotykam, ze ide o platby kartou, bezkontaktne povacsinou, cize viac ako minútu to netrva, aj s nahodenim platby. (Ziadna hotovost, zhrnanie mincí a vydavanie)
Platba vopred je bezna vec v zahranici.
Co s alzaboxom/z-boxom?
Napriek tvojej odpovedi to budem robit rovnako.
Aj Alza je overeny zdroj, no aj im sa obcas podari nedorucit, dorucit ine alebo poskodene. Nemam potrebu to riesit (a preto vacsinou doplatim tych 1-1,5€ za dobierku/platbu pri doruceni)
Preco (?) by som mal zlozito (a draho,ak sa to vobec da) poistovat zasielku, ked môžem zaplatiť pri prevzati? (aj za drobny priplatok)
Alza/Zbox som spomenul ako priklad toho, aky je casovy rozdiel pri zaplateni vopred vs pri vydaji. Minimalny.
Niektorym to treba asi obzvlast specialne upresnovat...Ved trochu rozmyslaj. Ak viaceri z jedneho panelaku ma dorucenie od kuriera z rovnakej doruc. spolocnosti., stoja vonku pred panelakom, ,a niektori z tej skupiny platia pri preberani, zdrzuju.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mal si ist po schodoch a predbehnut tich ostatnych co platia dobierky a nezdrzovali by ta 😄
V jednom eshope kde kupujem filtre a oleje do auta sa napr da platit len prevodom ( odoslanie trva dlhsie) alebo kurierovi takze ano, ja tiez musim obcas zaplatit pri preberani a ze by ma toto nejak obmedzovalo 🙄
Akoze vybehnes v trenkach a je ti zima alebo o co ti ide s tymi par sekundami? Stoji tam fronta ako na banany a kazdy plati kurierovi?