Som jediny brigadnik co je vo firme plateny od hodin nie od vyplnenych policok. Prave dokoncujem tabulku za ktoru by iny brigadnik dostal 2000€, mne to trvalo pol dna a nedostanem ani stotinu z toho.
Za všetky spomeniem napr. benefit ktorý má firma v Nórsku : ak si chorý, tak 3 dni môžeš ostať doma a liečiť sa bez toho, aby si si minul dovolenku alebo išiel na PN.....proste 3 dni ti platí zamestnávateľ rovnako ako keby si bol v práci, ibaže ty si doma a liečiš sa. Fajn vec. Ibaže tu na SVK odišli ľudia na tie 3 dni "akože" sa ličiť , ale namiesto toho betónovali garáž alebo odišli predčasne na dovolenku do Chorvátska .
To je problem nizkokvalifikovanych pracovnikov ktorych je na trhu prace vela. Tam kde je ludi nedostatok, sa k svojim zamestnancom aj lepsie spravaju. My tiez mame 3 sick day-e do roka a pouzivaju sa vpodstate len na 3 veci:
1. o*****, 2. predlzenie dovolenky, 3. predlzenie vikendu. A zamestnavatel dorovnava PNku (resp OCRku) do 100% prijmu, aby zamestnanci nemali vypadky prijmu kvoli tomu ze su chori. Je to obmedzene na tusim nejakych 30 dni v roku, ale aj tak potesi. Toto su vramci IT standardne benefity ktore som mal aj v inych firmach. Rovnako nikto neriesi dochadzku, kolko casu stravis na kavickach, na obede, alebo hocikde inde. Jedine na com zalezi je vysledok tvojej prace, a tak to ma byt.
Ja to mám rovnako, ako "predaj a technická podpora".
Manažujem si pracovný čas sám, takisto pracovné cesty. Na čom záleží, je, aby sa splnil "budget". Ako to dosiahnem, je na mne...ide o výsledok.
Michal ja viem ake je to v KIA aj ked tam nerobim, ale tam clovek dopredu vie do coho ide, minimalne od kamaratov co tam robia Fedo mal normal smeny a zrazu mu oznamili ze musi robit aj soboty a to je rozdiel.
je mi jasne ze KIA zrovna idealny zamestnavatel nie je
Do konca roka skoro samé soboty výrobné.Linky idú závratnou rýchlosťou.Operátori musia bežať na záchod aby neboli dlho mimo linky.Toto má ďaleko od nejakej fajn roboty.
Edit: Tiež soboty neboli a dali ich akurát teraz od leta...Navyše nárast výroby za tento polrok je už 5% takže ľudí dosť zdierajú.
A ako ste natom s kamerami vo firmach ? U nas na hale je asi 12 kamier a abynnebolo malo tak jednu dali rovno do jedalne a ta si navyse nahrava vraj aj zvuk. Neviem ako to je ze nadriadeni nemoze sledovat toeto kamery nazivo no casto sa stane ze dojde upozornit (zdrbat) pocas zmeny na totalnu kravinu aj ked sa menachadza prave v ten moment v hale takze je jasne ze to sleduje a ked sa nieco udeje hned doleti. Mimochodom robim 12hod ranna, nocna volno da sa zvyknut az nato ze je to 24 hod prevadzka, takze robis sviatky piatky nedele furt ako ti vyjde zmena. 99% vyroby je pre zasrany koncern .
tak ono kazdy zamestnavatel chce od zamestnanca 100% vykonnost. ak by som mal ja firmu chcel by som to iste...samozrejme su hranice cez ktore by ani zamestnavatel nemal ist, no niektory idu az za ne samozrejme
Hej hej alp vravis je dobre to mat pod kontrolou ale zase ludsky pristup aspon. Ja tyzden potom co som nastupil som bol zdrbany sefkou zato ze som sa otocil chrbtom k lisu asi na 20 sekund. To uz bolo po 10 hod. v praci takze clovek je uz mimo a navyse celuch 12 hod si nemozes sadnut proste stale stojis a robis + ked ta pride zdrbat zato ze si si dovolil sa vobec otocit tak to je trocha moc.
Ano, to máš pravdu, v takom prípade to je na hlavu, robiť 12 hodín ako stroj.
Čo sa kamier týka, tak máme aj vo výrobe aj v sklade, šéf to má zapnuté zvlášť na monitore non-stop, ale teda nevyžíva s v sledovaní ľudí....samozrejme, že keď vidí niekoho stáť so založenými rukami, tak volá majstrovi, ale to je skôr náhoda. Na druhej strane, sa kradnú 30 centové lepiace pásky, ako keby na to ľudia nemali, vedrá, plechovice, dokonca aj produkty (lepidlá, živice...) a podobne. Pritom zrovna kradnúť produkty je úplná blbosť, lebo ak šéfovi povieš, že potrebuješ si doma niečo opraviť, tak ti povie - vezmi si z "nedobalkov" koľko chceš. ("Nedobalok" je balenie produktu, kde nevyšla gramáž ako je na etikete, teda nesmie byť posunutý na predaj).
tak nemyslel som zrovna vysokohorskú, ale takú do pásma lesa, keď je všetko pekne vyfarbené, turistikovať sa dá aj v karpatoch, netreba ísť rovno na gerlach
Vlani v novembri sme boli na Slavkovskom štíte a bolo 15 stupňov, na druhej strane nočný výstup na Kriváň na prelome júla a augusta tiež vlani a hore bolo o štvrtej -1 stupeň...inak, súhlasím s tým októbrom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je problem nizkokvalifikovanych pracovnikov ktorych je na trhu prace vela. Tam kde je ludi nedostatok, sa k svojim zamestnancom aj lepsie spravaju. My tiez mame 3 sick day-e do roka a pouzivaju sa vpodstate len na 3 veci:
1. o*****, 2. predlzenie dovolenky, 3. predlzenie vikendu. A zamestnavatel dorovnava PNku (resp OCRku) do 100% prijmu, aby zamestnanci nemali vypadky prijmu kvoli tomu ze su chori. Je to obmedzene na tusim nejakych 30 dni v roku, ale aj tak potesi. Toto su vramci IT standardne benefity ktore som mal aj v inych firmach. Rovnako nikto neriesi dochadzku, kolko casu stravis na kavickach, na obede, alebo hocikde inde. Jedine na com zalezi je vysledok tvojej prace, a tak to ma byt.
Manažujem si pracovný čas sám, takisto pracovné cesty. Na čom záleží, je, aby sa splnil "budget". Ako to dosiahnem, je na mne...ide o výsledok.
robim v jednej z tych usual suspects, blizsie to konkretizovat nebudem
Hadajte nanuky....9/10:-)
je mi jasne ze KIA zrovna idealny zamestnavatel nie je
Do konca roka skoro samé soboty výrobné.Linky idú závratnou rýchlosťou.Operátori musia bežať na záchod aby neboli dlho mimo linky.Toto má ďaleko od nejakej fajn roboty.
Edit: Tiež soboty neboli a dali ich akurát teraz od leta...Navyše nárast výroby za tento polrok je už 5% takže ľudí dosť zdierajú.
Čo sa kamier týka, tak máme aj vo výrobe aj v sklade, šéf to má zapnuté zvlášť na monitore non-stop, ale teda nevyžíva s v sledovaní ľudí....samozrejme, že keď vidí niekoho stáť so založenými rukami, tak volá majstrovi, ale to je skôr náhoda. Na druhej strane, sa kradnú 30 centové lepiace pásky, ako keby na to ľudia nemali, vedrá, plechovice, dokonca aj produkty (lepidlá, živice...) a podobne. Pritom zrovna kradnúť produkty je úplná blbosť, lebo ak šéfovi povieš, že potrebuješ si doma niečo opraviť, tak ti povie - vezmi si z "nedobalkov" koľko chceš. ("Nedobalok" je balenie produktu, kde nevyšla gramáž ako je na etikete, teda nesmie byť posunutý na predaj).