tak sak ked budem pobliz dame nejaky vyjazd aspon ta ne? hadam nas kvakob povodi
ale priznam sa pred par rokmi som bol na biku aj PB isiel som od cicman po znackach..
S kvakobom by som ja opatrne .. figuru ma dobru, aj slusne skace, ale ... cucoriedky trhaju kratase
Na largea ale bonznem, ze Cicmany su jeho rodisko
Na iPhone by som sa osobne nezameriaval, dolezity je fakt, ci ma tlmic nadrzku
No, tak to ti inak zavidim, lebo pod Klakom a v oblasti Rajeckych je to cisty turisticky raj (s bajkom aj bez). Hackr ostatne minule daval fotku , ze som len ziral .. cele to okolie sa mi paci, hned by som tam aj byval .. ale zial, neda sa mat vsetko. Nadrzka nie je dolezita
len docasne take kvazi rodisko kedze som sa narodil v ba ale travil som tam vela casu ked som bol maly- prazdniny a pod no normalen si moja stratena polovicka matka
Všetko v okolí mám pochodené odmalička, Kľak som dala zo všetkých strán, doteraz mám jazvy na kolenách zo skál, je tam krásne, rada som tam chodila, bolo super tam mať babku, škoda, že sa nedá vrátiť čas
My sme Klak objavovali zaciatkom roka s iron.hide a matvej11 a mame super spomienky. Bolo to (napodiv) tazsie ako v MK .. ale fakt super. Vyhoda Klaku a Fackovskeho sedla je rozhodne v tom, ze tam tolko BA-avakov nezavita. A tak to je dobre.
preco mi zas nedoslo upozornenie o tagovani.... .. no povodim vas coby nie aj medvedici zavolam ,gate uz mam ine,ale vsak decentne bez nosenia ,tlacenie bude stacit ja som v cicmanoch tiez prezil detstvo u starej mamy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale priznam sa pred par rokmi som bol na biku aj PB
To bude naša svadobná cesta
Na largea ale bonznem, ze Cicmany su jeho rodisko
Na iPhone by som sa osobne nezameriaval, dolezity je fakt, ci ma tlmic nadrzku
Kvakob nám bude robiť dídžeja a s tou nádržkou to už nejak poriešime
Nagasaki sa chcel ist pozret na semac..