Hrozné čosi...
Čo téma, to mudrlant, odborník a sudca. Komentáre k článkom, ak nevyhovujú tomu tvoju egu, hneď útok...
Asi založím novú tému o sr*ní...to robia všetci, každému to jeho ***** a cudzie ho nezaujíma (česť výnimkám) a finálny produkt je tak či tak ho*no
a pritom mame asi najkrajsie a najlepsie pocasie mozno z celeho roka. sucho, ziadne upeky ani zima, nehrozia burky. za posledne 2 tyzdne som na biku nesedel len 3dni.
nemam rad ludi, co v praci nemaju radi klimu :/ vsak nefuci na nich, tak preco im to vadi? A potom musi byt vypnuta a my chladnomilni trpime jak voly :/ vsak obliect sa je lahsie, nez vyzliect sa z vlastnej koze. Nech si donesu ciapky a saly, ked im to tak prekaza, dpc uz. Hlavne ze sa hraju na velkych sportovcov a pritom chodia len do trapneho fitka slopat protaky :/ kondicka a odolnost nula cele nula nic. Vcera na jedneho fukla klima a dnes normalne neprisiel do roboty, vraj ma soplik
z druhej strany... vonku sa dopotis cez obed a potom prides mrznut do kancelarie... a nemam pocit ze by vonku bolo az tak teplo ze by sme sa museli mraznickovat v kancelarii
ok, ale dnes bol v BA vyslovene letny den, v pocasi sice mohli povedat ze bude 20-23, ale to mnozstvo betonu a asfaltu to teplo znasobi a dnes tu bolo poobede 28.
uz si daj povedat a chod odtial dpc! ............ inak..... jak fajn zistit den pred vyletom na BK a aj na akciu do PK ze predna brzda je zavzdusnena a potom sa do 01:30 hrat s bajkom....
dat si rum s cajom, cakat na to v rade hodinu a k tomu ti hra DM nove veci, celkom fajn sobota. ale nie. uzili sme si to, aj sme pobekali, aj potancovali a ani pocasie nas nezlomilo. a dokonca ani cesta vlakom nebola az taka hrozna.
Hovoril som si už pár dní - kde sú komáre? Veď je teplo, aj popršalo a nikde nič. No tak aby ste vedeli tak dnes to začalo. Hneď ráno pri venčení sa na mňa vrhali a kým som potom pred barákom našiel GPS tak sa na mňa vrhali zo všetkých strán. Evidentne sú hladné. Takže sezóna Szuku začína.
nemam rad ludi, co v praci nemaju radi klimu :/ vsak nefuci na nich, tak preco im to vadi? A potom musi byt vypnuta a my chladnomilni trpime jak voly :/ vsak obliect sa je lahsie, nez vyzliect sa z vlastnej koze. Nech si donesu ciapky a saly, ked im to tak prekaza, dpc uz. Hlavne ze sa hraju na velkych sportovcov a pritom chodia len do trapneho fitka slopat protaky :/ kondicka a odolnost nula cele nula nic. Vcera na jedneho fukla klima a dnes normalne neprisiel do roboty, vraj ma soplik
vitaj v klube, my sa tu potime 4ia koli jednej sliepke ktora ma asi hormonalnu nerovnovahu alebo co ale ked je pod 25 tak chodi vo svetri a kedze je strcena riaditelovi az po kotniky vies kde tak ovlada aj klimu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo téma, to mudrlant, odborník a sudca. Komentáre k článkom, ak nevyhovujú tomu tvoju egu, hneď útok...
Asi založím novú tému o sr*ní...to robia všetci, každému to jeho ***** a cudzie ho nezaujíma (česť výnimkám) a finálny produkt je tak či tak ho*no
Hovno až potom, čiže s finálnym produktom máš pravdu
vitaj v klube, my sa tu potime 4ia koli jednej sliepke ktora ma asi hormonalnu nerovnovahu alebo co ale ked je pod 25 tak chodi vo svetri a kedze je strcena riaditelovi az po kotniky vies kde tak ovlada aj klimu.