Akurat mi povedala ci možem počkať ešte pol hodinku tak som sa jej opytal ci nie je lepšie celý mesiac.
Ale ona je zlata, stale si dava zaležať aby to nebolelo.
Lentilky su SMŔŔŤ
Nemyslel som kolony. Tam len stojis. V kolonach sa akurat naucis pracovat s pedalmi, nie jazdit. Ja som myslel jazdu v hustej premavke + sledovanie situacie pred / okolo / za vozidlom. Sledovat vyvoj premavky o niekolko aut pred / za Tvojim autom sa v autoskole naucit nestihnes, to chce len jazdit, jazdit a jazdit hned po ziskani vodicaku.
Nedopadni ako jedna baba, čo zrazila môjho známeho... Išiel si tak na bicykli po Petržalke a zrazu z parkoviska vyletelo auto s babou za volantom a samozrejme, zložila ho. Zlomená klučka a ešte nejaké drobnosti. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že mala vodičák akurát pol roka, najazdených 800 km a vyšetrujúci policajt vedel zo záznamov o 4 závažných dopravných priestupkoch...
Nedopadni ako jedna baba, čo zrazila môjho známeho... Išiel si tak na bicykli po Petržalke a zrazu z parkoviska vyletelo auto s babou za volantom a samozrejme, zložila ho. Zlomená klučka a ešte nejaké drobnosti. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že mala vodičák akurát pol roka, najazdených 800 km a vyšetrujúci policajt vedel zo záznamov o 4 závažných dopravných priestupkoch...
v premávke mám čo to najazdené aj na bajku, a mám pocit že to pozitívne vplýva na rozhlad okolo mňa...tak nejak automaticky si všímam čo sa deje naokolo.... zatial som nič nedodrbal tak hádam to tak aj zostane
Volal som do poistovne ohladom toho, ze ked si u nich na nete vyklikam nove PZP, tak mi ponukaju o 20 % nizsiu sumu poistky ako mi poslali vymer na dalsi rok a ze ci mi teda vedia opravit tu sumu aby som mal rovnaku cenu ako ked si to uzatvorim cez net. Ako odpoved nauceny klasicky blabol, ze uz je teraz neskoro riesit zlavu, ze to sa dalo riesit najneskor 10 tyzdnov pred skoncenim platnosti PZP (co uz je samozrejme menej kedze som si spomenul neskoro) a ze teraz sa s tym uz nic neda. A ja na to, ze da. Ze staci nezaplatit a poistna zmluva automaticky po mesiaci zanikne a mozem si uzatvorit novu a ze ci im to stoji za to, ze budu mat tolko zbytocnej administrativy naviac a ci mi radsej ten vymer rovno neopravia. Odpoved "najneskor 10 tyzdnov pred skoncenim platnosti PZP".
Ono sa to tak robi ked si spomenies 3 mesiace vopred. Ja som si spomenul neskoro, ale stale este pred skoncenim platnosti zmluvy. Ale ide o ten princip, ze nemaju zaujem to riesit a usetrit si naklady. Ja im to teraz podla toho povodneho vymeru nezaplatim. Este pobezi 30 dnova lehota podla vseobeciek kedy sa vozidlo povazuje za poistene, lebo cakaju, ci nezaplatim do mesiaca po termine. Nasledne zmluvny vztah zanikne a vyuctuju mi alikvotnu ciastku (1/12 z rocnej PZP za ten mesiac navyse co cakali), ktoru mi musia poslat postou a ktoru zaplatim. No a ja si nasledne cez net uzatvorim novu taku istu zmluvu a oni ju musia spracovat znovu a musia mi ju znovu poslat postou. Cize co ziskaju? Zbytocne vytazenie nejakeho administrativneho pracovnika rusenim starej a spracovanim novej zmluvy a zbytocne postovne naklady. No ale ked nie je zaujem, tak nic. Ja sa ani nemusim zdvihnut zo stolicky a v schranke si len najdem novu karticku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ona je zlata, stale si dava zaležať aby to nebolelo.
Lentilky su SMŔŔŤ
v premávke mám čo to najazdené aj na bajku, a mám pocit že to pozitívne vplýva na rozhlad okolo mňa...tak nejak automaticky si všímam čo sa deje naokolo.... zatial som nič nedodrbal tak hádam to tak aj zostane
Mali by zareagovať.