Minuly tyden som daval svojho Wiliera na servis po 3 rokoch , hlavne kvoli tomu , ze uz som mal na Campe Choruse retiazke 9 tis. km , a nitovat Campu som s normalnym nitovacom nechcel a novu mam kupenu uz rok , tak snad je cas uz vymenit.... Pridem pre kolo a ze este v pohode , nech len jazdim (sublera mi doma ukazovala 132,45,ale majstrova mierka nepustila, som zvedavy , kolko na nej este dam...
scarinko: ale hej, robím si srandu, ale možno sú ľudia čo tieto javy priťahujú
Napriek tomu, veľmi sa mi páči Tvoj postoj - kým nejde o život, nejde o nič a tak to má byť - respect
To ti nepoviem lebo neviem urcit ktory nit je ten ktorym som spajal, ale kontroloval som to po spojeni ci je vsetko ok a sedelo to ale je mozne ze ten spoj uz nie je 100%. Aktualne som dal povodnu retaz co tam bola predtym, trocha je kratsia, je to nejaka KMC.
a preto ja uz ani nenitujem, pouzivam uz iba rychlospojky. Aj vtedy ked som musel v lese roznitovat retaz, po navrate domov som to miesto znovu spojil rychlospojkou. Mam ich v zasobe pre istotu asi 6
sranda by bola raz vozit retaz, na ktorej by bol kazdy druhy clanok rychlospojka
Problem je, ze si najskor tu retaz znitoval na tom istom mieste ako predtym. Takisto som roztrhol jednu cestou hore na BK, ked som to prenitoval do noveho clanku vsetko ok, poprip tam supni rychlospojku.
bežná vec z nemecka
a
bežný postup ala Srsen
- Od nemca vypýtať tracking number ( číslo zásielky )
- sledovať kedy príde na Slovensko
- telefonát do DHL -18 811 - vždy bez problémov, dohodneš si doručenie kde len chceš,
veľakrát dodané ešte ten istý deň
dhl hlavne zamestnava soferov s problemami s citanim ...
na SR isiel balik z B-D cca 40 hodin, DHL dorucovala dalsich vyse 30 hodin ...
Ale kdeze by bolo leto. Leto zacne az vtedy, ked sa v meste zacnu zienky v priehladnych bluzkach a obtiahnutych nadkolennych suknickach zjavovat. Dnes, hoci bolo 20C, boli vsetky az na par vynimiek, v teplych bundach.
Mne by stacili aj tie ranne 4C. Spokojne som si siel do prace v kratasoch. Pri odchode z prace som sa uz potil a pri pohlade na tych naobliekanych ludi, psychologicky efekt zaposobil a zacal som sa potit este viac .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napriek tomu, veľmi sa mi páči Tvoj postoj - kým nejde o život, nejde o nič a tak to má byť - respect
P.S. Na umyvanie od oleja zababranych ruk je najlepsia Jar.
sranda by bola raz vozit retaz, na ktorej by bol kazdy druhy clanok rychlospojka
Ale zazil som uz aj roztrhnuty samotny clanok a nebola to shimano retaz
a
bežný postup ala Srsen
- Od nemca vypýtať tracking number ( číslo zásielky )
- sledovať kedy príde na Slovensko
- telefonát do DHL -18 811 - vždy bez problémov, dohodneš si doručenie kde len chceš,
veľakrát dodané ešte ten istý deň
dhl hlavne zamestnava soferov s problemami s citanim ...
na SR isiel balik z B-D cca 40 hodin, DHL dorucovala dalsich vyse 30 hodin ...
Mne by stacili aj tie ranne 4C. Spokojne som si siel do prace v kratasoch. Pri odchode z prace som sa uz potil a pri pohlade na tych naobliekanych ludi, psychologicky efekt zaposobil a zacal som sa potit este viac