Ale chlapci. Ved to len znamena, ze uz asi tento tyzden sa bude v kolonach posuvat vo vlastnom a nie v rodicovskom. Setrit na byvanie uz nie je in, hlavne je mat nove auto. Byvat v detskej u rodicov sa da aj do 30.
Ja som riešil ako prvé byt, až potom o 2 roky auto, samozrejme 12-ročné Naopak by to bolo úplne zlé
Kuva, ja tiez. A co je horsie, zistil som to po vyse 50 hodinach... Jaaaj, ako strasne tieto male svine nenavidim. Ludia, kontrolujte sa poriadne hned po dojazde.
Prvy krat oblecene kratasy a hned doble impact na oboch nohach. Spray na klieste samozrejme ostal doma na policke Teraz mam pocit, ze ma svrbi cele telo...Ach jo, nic nie je zadarmo. Ani pobyt v lone prirody
Ja uz sa zase budem odteraz paranoidne kontrolovat aj pocas vyjazdu, vzdy ked sa suchnem o nejake travy / kriky.
To si cim fotil? Vyzeraju nejake roztrhane alebo co. Ja som tu malu svinu ritualne upalil ako aj kazdu predtym, nic ine nez "Kill it with fire!" si nezasluzia...
Ale nestras dhl dorucilo balik nakoniec v sobotu aj ked obchod bol zavrety. Ale toto bolo pracovne .. a este mi aj uznali v sportdirecte reklamacia ze lyziarske.oteplovacky premokli po jednem slabom dazdi a to mali.15000mm stlpec
tak po včerajšom pracovnom poobedí v lese som aj ja dnes našiel 2 kliešťov,boli úplne mini,jeden klasicky na lavej nohe nad kotníkom z vnútornej strany,druhý nezvyčajne na lavej lopatke,toho som objavil potom,ako sa mi zdalo,že ma čosi svrbí,potom v zrkadle už bolo jasné,prečo ... táto sezóna bude asi hodne kliešťová,mal som dlhé oblečenie,žiadne kraťasi
Turbi si doprajes na tej materskej, pozor na pupek:-)
ja som mal raz ako dieta kliesta, ale ako vas citam, tak teraz bez spreja do lesa ani na krok. Komare inak aj mna lubia, krvnu skupinu mam 0 neviem co, mozno chuti prave komarom a nie kliestom...si zaklopem radsej
Mám vyskúšané - najlepšie je stále zobrať niekoho o kom viem , že na neho sa lepí táto háveď - teda vyslovene po ňom ide - a byť v jeho blízkosti
výsledok - ani štípanec / kliešť / ovad
ale o dosť horšie je ak ten typ si Ty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som riešil ako prvé byt, až potom o 2 roky auto, samozrejme 12-ročné
Prvy krat oblecene kratasy a hned doble impact na oboch nohach. Spray na klieste samozrejme ostal doma na policke
To si cim fotil? Vyzeraju nejake roztrhane alebo co. Ja som tu malu svinu ritualne upalil ako aj kazdu predtym, nic ine nez "Kill it with fire!" si nezasluzia...
Jezus Makro na fotaku, ale akosi neboli vidiet, tak som to dal do negativu. Boli vcelku priesvitne
sme dvaja
ja som mal raz ako dieta kliesta, ale ako vas citam, tak teraz bez spreja do lesa ani na krok. Komare inak aj mna lubia, krvnu skupinu mam 0 neviem co, mozno chuti prave komarom a nie kliestom...si zaklopem radsej
výsledok - ani štípanec / kliešť / ovad
ale o dosť horšie je ak ten typ si Ty