omg, porovnavate neporovnatelne a uz zacinate kecat odveci ja som v banke nebol uz ani nepamatam, takze ziadna tetuska ma neotravuje, zatialco vidim po uliciach kadejakych zvlastnych ludi, ktori maju zdrave ruky aj nohy a zivia sa zobractvom. obaja pracujete, tak by ste mali rozdiel vidiet.
Ano, lenze v takych pripadoch zapaja clovek svoju kreativitu a pripravuje sa dopredu nato, aby tie pekne slova skladal do viet, ktore davaju zmysel a niekoho potesia/zabavia/uputaju atd a pracuje na sebe v tomto zmysle
Kerý ananás vymyslel začiatok bc štátnic o 13:00? (navyše si ako najnovšie menovaný doc odserem šéfovanie komisii, takže dnes to na skorý odchod z rachoty nevidím)
Za desať minút povyhadzuješ a o druhej si free...
Pripomenulo mi to doc. Vincúra na ekonomickej za hlbokého socializmu, spolužiakovi povedal, keď vstúpil do kancelárie na skúšku: "Súdruh Cisár, ani si ten kabát nevyzliekajte, aj vy pôjdete hneď domov".
Bolo to niečo ako plánovanie (národohospodárske, dlhodobé, makroekonomické?), rok 1976-77
Zázračne som urobil na prvý pokus... Mal začať skúšať o jednej, prišiel pred druhou. Keď meškal, tak bolo jasné, že bude vyhadzovať, aby to mal rýchlo za sebou, tretina ľudí sa odhlásila, aby neprišla o termín. Keď upachtený prišiel, pozrel na nás a len tak na pol huby utrúsil - o tretej musím byť .... (už neviem kde). Odišla polovica zostávajúcich... Prvých troch bleskovo vyhodil, potom sa opamätal a zvyšných dvoch vydusil a dal im to. Mal som to za tri a bol rád, že na prvý pokus.
Malé bezvýznamné + pre mňa. Po polroku som na mobile spojazdnil MS OneDrive, resp. MS služby celkovo . Stačilo len zmeniť DNS na routeri. Takže konečne 1TB cloud vo vrecku. Bye-bye Google shitdrive.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zalezi od darcu, niekedy to slovo je vlastne ta "praca"
ktoru najviac potrebuje 😉
Pripomenulo mi to doc. Vincúra na ekonomickej za hlbokého socializmu, spolužiakovi povedal, keď vstúpil do kancelárie na skúšku: "Súdruh Cisár, ani si ten kabát nevyzliekajte, aj vy pôjdete hneď domov".
Bolo to niečo ako plánovanie (národohospodárske, dlhodobé, makroekonomické?), rok 1976-77
Zázračne som urobil na prvý pokus... Mal začať skúšať o jednej, prišiel pred druhou. Keď meškal, tak bolo jasné, že bude vyhadzovať, aby to mal rýchlo za sebou, tretina ľudí sa odhlásila, aby neprišla o termín. Keď upachtený prišiel, pozrel na nás a len tak na pol huby utrúsil - o tretej musím byť .... (už neviem kde). Odišla polovica zostávajúcich... Prvých troch bleskovo vyhodil, potom sa opamätal a zvyšných dvoch vydusil a dal im to. Mal som to za tri a bol rád, že na prvý pokus.
Ale rovnako je fakt, ze triezvy sem chodim malokedy...