Aj som na to myslel no …… Stary, dobry Dahon s amerikanskou vlajockou, amerikanskotaiwanskym Sram radenim na 20” kolieskach. Slubujem, onedlho odfotim.
To pivo Forst som úplne úmyselne v supermarketoch ignoroval, mal som ho za nejaký nemecký patok a až teraz som sa dozvedel, že ide o juhotirolskeho výrobcu s dlhou históriou - nabudúce vyskúšam, čo je to zač.
Tak som si včera spokojne išla zo servisu v LM s bikom, že parádne všetko porobili, skontrolovali, v piatok si idem dlhú MTB trasu, joj ako sa teším. V aute rozmýšľam, čo si pobalím...
Doma som dala kávu, zapla telku, že idem žehliť a ovládač mi spadol na zem. Tak sa pekne ohnem poň a už som sa nevystrela ??♀️
Prvá polhodina plač na zemi, neskutočná bolesť, ani vstať, ani ležať, nič... Syn ma naložil do auta a šup do nemocnice. Injekcia, lieky a pekne mám pár dní oddychovať.
Neprajem nikomu. Neverila by som, že človeka dokáže takto seknúť v krížoch a že to tak príšerne bolí. Teraz ráno som už aspoň vládala sama prejsť po dome, včera ani krok.
Ale to je to dlhé sedenie v aute, na biku a zanedbávanie strečingu.
A na ten si dám už teraz veľký pozor.
Kríže sú masaker, viem o čom píšeš. Ale to dáš, hlavne teraz nič nesil, kúp si možno Milgammu (mne to neskôr, ked to už nebolo akútne, pomohlo - ale priznávam, že mohlo ísť o placebo) a začni posilňovať “core”.
Odporucam najst dobreho fyzioterapeuta a zacat cvicit vhodne cviky, pravidelne. Aj ked uz bude pohoda, neprestat. Hlavne ak clovek vacsinu dna presedi.
veru veru, my dospeláci musíme každý deň cvičiť ... ja sa snažím naozaj ráno aspoň trochu planku trochu klikov a trochu strečingu ... fakt kludne 10 minút tomu venujem a je dobre. Na pár dní to vynechám a už sa mi ťažko vstáva zo stoličky
Strečing poskytne nejakú úľavu, ale nie je to riešenie problému, je potrebné zaradiť cvičenia na chrbát. Plank je skôr na posilnenie brušných svalov, aj keď protistojné svaly samozrejme pracujú spoločne.
Najlepšie je poradiť sa s fyzioterapeutom.
YT je plný múdrych hláv, ktoré majú veľa protichodných rád. No mne sa v poslednom čase celkom osvedčil tento chlapík, lebo to nie je žiadny pletenec svalov, ktorý radí cviky, ktoré nespravím ani za desať rokov tréningu, ale naopak jeho streče a cviky zvládne každý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdorocne radovanky
Aj som na to myslel no …… Stary, dobry Dahon s amerikanskou vlajockou, amerikanskotaiwanskym Sram radenim na 20” kolieskach. Slubujem, onedlho odfotim.
tesme sa, dalsia vyhra asi uz nebude, ci?
https://mapy.cz/s/dobefesaja
Doma som dala kávu, zapla telku, že idem žehliť a ovládač mi spadol na zem. Tak sa pekne ohnem poň a už som sa nevystrela ??♀️
Prvá polhodina plač na zemi, neskutočná bolesť, ani vstať, ani ležať, nič... Syn ma naložil do auta a šup do nemocnice. Injekcia, lieky a pekne mám pár dní oddychovať.
Neprajem nikomu. Neverila by som, že človeka dokáže takto seknúť v krížoch a že to tak príšerne bolí. Teraz ráno som už aspoň vládala sama prejsť po dome, včera ani krok.
Ale to je to dlhé sedenie v aute, na biku a zanedbávanie strečingu.
A na ten si dám už teraz veľký pozor.
Z fyzioterapeuta som mal dojem, že má len dojí.
Najlepšie je poradiť sa s fyzioterapeutom.
YT je plný múdrych hláv, ktoré majú veľa protichodných rád. No mne sa v poslednom čase celkom osvedčil tento chlapík, lebo to nie je žiadny pletenec svalov, ktorý radí cviky, ktoré nespravím ani za desať rokov tréningu, ale naopak jeho streče a cviky zvládne každý.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down