inak postazujem sa aj :nova doba : blokujem stojan aj ked mam kde dat vozidlo vedla a ja sedim na kave, wc atd. atd.
v pripajacom pruhu nezrovnavam rychlosti idem ako teliatko ,minule som dokonca videl jednu **** ako zastala pri vrchole obluka odhlucnovacej steny a kukala do spetaku na dialnicu wtf?!! retazovka v pripajacom jak visita, fyzika zakladnej skoly a autoskoly co ucia ?!
Včera ráno som tak "zrovnaval" rýchlosti v pripajacom pruhu, v zrkadle som videl, že jeden šofér, ktorý ani nemusel, ale uhol sa vľavo ohladuplne a ďalší, ktorý bol nalepeny za ním (ešte vpravo), asi aj zámerne pridal. Takže výsledkom samozrejme bolo, že som ho mierne obmedzil, hoci som už mal na tachometri 110 na konci pruhu. Už by som to ale neubrzdil nijako. Potom tohto šoféra asi nejaký magnet stiahol vľavo a obmedzoval ostatných...
Izzy68 presne takto má vyzerať letný status! A bytofkári typu Ajronhájd by mali dať aspoň fotku s nohami v lavóre na balkóne rozpáleného sídliska a v ruke to jeho akože pivo. Lebo status, že minule som mal pivo je pre malé deti!
Tak ja neviem, ale bývam v bytovke, nemám vaňu a za 7 rokov som sa v jazere kúpala presne trikrát a vôbec mi to nechýba. Vaňa mi chýba práveže v zime, keď sa chcem zohriať, na ochladenie aplikujem výlučne studené pivo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v pripajacom pruhu nezrovnavam rychlosti idem ako teliatko ,minule som dokonca videl jednu **** ako zastala pri vrchole obluka odhlucnovacej steny a kukala do spetaku na dialnicu wtf?!! retazovka v pripajacom jak visita, fyzika zakladnej skoly a autoskoly co ucia ?!
Včera ráno som tak "zrovnaval" rýchlosti v pripajacom pruhu, v zrkadle som videl, že jeden šofér, ktorý ani nemusel, ale uhol sa vľavo ohladuplne a ďalší, ktorý bol nalepeny za ním (ešte vpravo), asi aj zámerne pridal. Takže výsledkom samozrejme bolo, že som ho mierne obmedzil, hoci som už mal na tachometri 110 na konci pruhu. Už by som to ale neubrzdil nijako. Potom tohto šoféra asi nejaký magnet stiahol vľavo a obmedzoval ostatných...
Pre Teba, po práci.
Vráťme vláknu úroveň
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
hipsterske pi**viny...
alkohol 5,9%, hik
Len si to pekne nechajte
https://m.facebook.com/RcPrioModellbau/
Už len to vaše