kedze su vekove priemery ake su, napr. pediatri 65, tak to je podla mna vporiadku, ved oni si uz len uzivaju zasluzeny dochodok, do toho sem-tam nejaka praca, sluzba MrKoubak ja zase dufam, ze sa dozijem doby bez AI
Prečo Izzy68 ? AI zatiaľ, iba zjednodušuje každodenný život. Nevidím negatíva,
My sme bohuzial aj v dobe, kedy sa masivne dehonestuje vedecky vyskum a vedecka praca (vid napr. covid alebo tuto vyssie panko). Celkom sa ma to dotyka, kedze manzelka je vedkyna s viacerymi clankami v karentovanych casopisoch a publikaciami a sam vidim, kolko to stoji driny a casu. A potom pride niekto na nejake forum a napise, ze aj on si vie vyskum urobit aky chce...
pa3km ja som to pochopil tak, ze su vedecke vyskumy a vedecke vyskumy - vyskumy robene na konkretne zadanie (na objednavku za pekne chechtaky). A za ltoov dlhy zivot si precital niekolko krat, ze raz je nieco dobre, inokedy pravy opak no a spravidla sa ta info zacina "vedci zistili"...
inak su ltove prispevky castokrat dlhe, takze citam prizemnym letom
PS. pred pani manzelkou smekám akej oblasti sa venuje ?
PS2, sovietski vedci svojho casu zistili, ze ked vysusia indicky ocean, vznikne obrovska urodna plocha pre pestovanie obilia a boli vypracovane plany, ako na to. Vzhladom na to, ze intenzivne pracovali na odstraneni svojej inteligencie (zbranami, gulagmi a vodkou), tento napad mi utkvel v pamati najviac
zas nerobte z par piv alkoholizmus. ja pijem vsetko - pivo, tvrde, vino - lebo mi chuti - pijem pre chut, pre pozitok, nie aby som sa opil. kazdy den do seba dostaneme davku vsetkeho mozneho co nam skodi - zacina to vzduchom ktory dychame.
rozne studie su ok ale ani jedna nieje 100% a uz vobec sa nimi netreba riadit 100%-tne - ono sa tie studie ako vieme aj tak casom menia. a povedat ze alkohol ta zabije lebo studia je to iste ako povedat alkohol lieci lebo studia.
ja teda doplnim moj povodny prispevok "Alkohol podávaný v malých dávkach neškodí v akomkoľvek množstve", lebo zjavne som sa mylne domnieval,ze to pozna kazdy https://www.youtube.com/shorts/CynTwgFaQU8
zas nerobte z par piv alkoholizmus. ja pijem vsetko - pivo, tvrde, vino - lebo mi chuti - pijem pre chut, pre pozitok, nie aby som sa opil. kazdy den do seba dostaneme davku vsetkeho mozneho co nam skodi - zacina to vzduchom ktory dychame.
rozne studie su ok ale ani jedna nieje 100% a uz vobec sa nimi netreba riadit 100%-tne - ono sa tie studie ako vieme aj tak casom menia. a povedat ze alkohol ta zabije lebo studia je to iste ako povedat alkohol lieci lebo studia.
No práve si si potvrdil, že máš problém s alkoholom a si v nejakom štádiu alkoholizmu. Pre tvoje dobro a dobro tvojho okolia by si mal prestať piť a neobhajovať sa, že to je "iba pár pív". Poďakovať mi môžeš aj neskôr
Inak ak niekto pije alkohol, tak to ma neobtazuje. Ale ak niekto fajci, to ma obtazuje zasadne, kedze ten smrad musim dychat ked som niekde v blizkosti / idem okolo a pod. a o znecistovani okolia odhadzovanim spakov ani nehovoriac. Totalna sedlac. Cize ked Koubak dufa, ze sa raz dozije stavu, ze tu nebude akceptovany alkohol, tak ja zas dufam, ze sa dozijem stavu, ze tu nebudu akceptovane cigarety a tabakove vyrobky vseobecne.
..
Inak ak niekto pije alkohol, tak to ma neobtazuje....
Do momentu kym si taky clovek nesadne za volant a nebude mat trajektoriu totoznu s tvojou .
Dalsia vec, opiti huji casto rozbijaju sklenene flase , v noci hulakaju a ochcavaju verejny priestor. Bud rad, ze take skupinky nemas v okoli svojho bydliska.
Zase hrotis do extremu ako mas v oblube. Nepisal som o ozranoch / alkoholikoch, ale o normalnych ludoch co piju spolocensky / s rozumom a nesadaju potom za volant. Ak sedim na letnej terase podniku a niekto si tam da jedno - dve - tri piva, tak ma to neobtazuje. Ak si tam zapali za ten isty cas niekto 2 - 4 - 6 cigariet, tak ma to obtazuje. A btw. fajciar Ta tiez moze ohrozit autom ak fajci za volantom a odpadne mu zeravy popol z cigarety na sedadlo do rozkroku.
Izzy68 Robi vyskum v oblasti bioekonomiky a lesneho hospodarstva a zastresuje na SK projekt silvanus (wildfire management, forest resilience and climate change)
Zase hrotis do extremu ako mas v oblube. Nepisal som o ozranoch / alkoholikoch, ale o normalnych ludoch co piju spolocensky / s rozumom a nesadaju potom za volant. Ak sedim na letnej terase podniku a niekto si tam da jedno - dve - tri piva, tak ma to neobtazuje. Ak si tam zapali za ten isty cas niekto 2 - 4 - 6 cigariet, tak ma to obtazuje. A btw. fajciar Ta tiez moze ohrozit autom ak fajci za volantom a odpadne mu zeravy popol z cigarety na sedadlo do rozkroku.
Frazy "pit spolocensky" a "pit s rozumom" su takym starym pekne vtipnym sebaklamom
a o tych 1 az 3 pivach pises akoby niekto pil limonady .
To uz by musel byt riadne tazky chlapik, aby po tolkych pivach vedel normalne racionalne uvazovat.
A btw. ja nezastavam fajciarov, takze ich predo mnou nemusis ociernovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MrKoubak ja zase dufam, ze sa dozijem doby bez AI
Prečo Izzy68 ? AI zatiaľ, iba zjednodušuje každodenný život. Nevidím negatíva,
inak su ltove prispevky castokrat dlhe, takze citam prizemnym letom
PS. pred pani manzelkou smekám
PS2, sovietski vedci svojho casu zistili, ze ked vysusia indicky ocean, vznikne obrovska urodna plocha pre pestovanie obilia a boli vypracovane plany, ako na to. Vzhladom na to, ze intenzivne pracovali na odstraneni svojej inteligencie (zbranami, gulagmi a vodkou), tento napad mi utkvel v pamati najviac
No práve si si potvrdil, že máš problém s alkoholom a si v nejakom štádiu alkoholizmu. Pre tvoje dobro a dobro tvojho okolia by si mal prestať piť a neobhajovať sa, že to je "iba pár pív". Poďakovať mi môžeš aj neskôr
A v pracovnom dalsich 6?
Inak ak niekto pije alkohol, tak to ma neobtazuje. Ale ak niekto fajci, to ma obtazuje zasadne, kedze ten smrad musim dychat ked som niekde v blizkosti / idem okolo a pod. a o znecistovani okolia odhadzovanim spakov ani nehovoriac. Totalna sedlac. Cize ked Koubak dufa, ze sa raz dozije stavu, ze tu nebude akceptovany alkohol, tak ja zas dufam, ze sa dozijem stavu, ze tu nebudu akceptovane cigarety a tabakove vyrobky vseobecne.
Inak ak niekto pije alkohol, tak to ma neobtazuje....
Do momentu kym si taky clovek nesadne za volant a nebude mat trajektoriu totoznu s tvojou
Dalsia vec, opiti huji casto rozbijaju sklenene flase , v noci hulakaju a ochcavaju verejny priestor. Bud rad, ze take skupinky nemas v okoli svojho bydliska.
Frazy "pit spolocensky" a "pit s rozumom" su takym starym pekne vtipnym sebaklamom
a o tych 1 az 3 pivach pises akoby niekto pil limonady
To uz by musel byt riadne tazky chlapik, aby po tolkych pivach vedel normalne racionalne uvazovat.
A btw. ja nezastavam fajciarov, takze ich predo mnou nemusis ociernovat.
A ak sa neprestanete hádať, tak aj selfie pridám za trest