Ten novy olej, ktory nalejes po vypusteni tohto zriedeneho nemrzkou, este bude asi tiez kontaminovany tou nemrzkou. Spoznas to tak, ze sa na viecku pre nalievanie oleja usadi po par km pena. Cize ja by som ten olej vymenil aj druhykrat po prejdeni par km, lebo pri tej cene noveho to nestoji za risk, ze sa kvoli zhorsenemu mazaniu moze vyraznejsie opotrebit viacero veci v motore.
Ten novy olej, ktory nalejes po vypusteni tohto zriedeneho nemrzkou, este bude asi tiez kontaminovany tou nemrzkou. Spoznas to tak, ze sa na viecku pre nalievanie oleja usadi po par km pena. Cize ja by som ten olej vymenil aj druhykrat po prejdeni par km, lebo pri tej cene noveho to nestoji za risk, ze sa kvoli zhorsenemu mazaniu moze vyraznejsie opotrebit viacero veci v motore.
Vďaka za radu. Urobím to tak, ako píšeš
"Teším" sa na zajtrajšie doobedie. Perníčky a linecké musia počkať. Som si narobila roboty.
Treba zapojit synatorov, nech prilozia ruku k dielu. Oni lahsie vlezu pod auto. A ked sa bude menit olej dvakrat, tak olejovy filter staci vymenit az pri tej druhej vymene.
Kiežby neboli všetci rozlietaní preč Úprimne, ocinovi som sa bála aj zavolať, lebo on mi olej dolieval naposledy a pýtal sa, či to zvládnem nabudúce sama. Ako nič, bola odpoveď
Tak sa zadarilo. Ale ved si neklamala - zvladla si to ako nic.
Len pozor, este stale mas viacero moznosti (joke) - naliat olej do nadobky ostrekovacov, naliat zmes do ostrekovacov do nadobky pre posilnovac riadenia...
Piny,keby si nebývala tam v lesoch?,tak to vymením u mňa v robote.Ale možno niekto z okolia by to vymenil,až sa neplazíš popod auto.
V pohode, ja tam podleziem a zaľahnem. Môžem si za to sama. Aspoň sa niečo naučím Auto na stred dediny zaparkované pri potravinách, zasa budú všetci čumieť Vždy prídem s nejakou novinkou jazda na biku v zime, plazenie sa po ľade, zakopávanie morského prasiatka v zime s krompáčom o jedenástej v noci s čelovkou pred očami svadobných hostí... už si asi na mňa aj zvykli v dedine
Ani som tam nevliezla. Dvaja zlatí susedia ma zachránili ❤️ a auto už odtiahli k sebe domov. Takže žiadna heroická ženská technická akcia sa nekonala Ale ako sa poznám, ešte bude dosť príležitostí
Minulý týždeň mi umrela zadná XTR brzda, vravím si, dobre, dám si darček na Vianoce, v servise urobili za dva dni. A včera som si dala teda druhý za 150,- eur. Si idem dopriať tento rok
Pellegrinus anal erectus natur lip. Prednedavnom som mal diskusiu kde bolo povedane , ze z overenych zdrojov uz dva krat Pelemu zasivali rit v Rakusku kde chodi za chalanmi. Crevo ked nie je v totalnom rozklade len tak nenatrhnes, ….Dusoval som sa, ze to nemoze byt pravda, ze akokolvek by bol opantany nerestou i slastou tak si ide diskretne iny level pretoze takyto clovek pod drobnohladom .,,. Ale po nakupe natur balzamov na pery zacinam byt ochotny verit comukolvek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka za radu. Urobím to tak, ako píšeš
"Teším" sa na zajtrajšie doobedie. Perníčky a linecké musia počkať. Som si narobila roboty.
Len pozor, este stale mas viacero moznosti (joke) - naliat olej do nadobky ostrekovacov, naliat zmes do ostrekovacov do nadobky pre posilnovac riadenia...
Označím si tie nádobky farebnými lepkami a rovnaké si dám na fľaše
V pohode, ja tam podleziem a zaľahnem. Môžem si za to sama. Aspoň sa niečo naučím
naliat kvapalinu ostrekovaca do motora.
konzistenciu ma nadhernu, uz len rozotriet na cesto.
Už tu síce roky nebývam, ale takéto peklo si nepamätám. Fakt šialené a zároveň si osvetľujú, čo všetko z tej fabriky vlastne ide
https://www.zivotopisysvatych.sk/peregrinus-laziosi/