Vrcholi frekvencia vinsov a tesim sa ze za par dni uz nebudem musiet riesit, ci som na niekoho nezabudol. Mozno som to sem uz dal ale pre istotu zopakujem. Nemam rad tie banalne donekonecna prekopirovane standartne vinse a o to viac som lenivy vymyslat stale nove, tak zopakujem to co "vytryskuje z hlbky mojej duse" 🙂
Ide novy rok 2025. Denne sa nam rozsvecuju na obrazovkach nove, necakane (i ked mozno aj nie) priserne novinky. Mam na stole uzasnu knihu od Sama Mareca - Ako sa zbavit zufalstva zo Slovenska a demokraticky, mierumilovne a kultivovane porazit Roberta Fica. Prosim, precitajte si ju a zamyslite sa nad jeho myslienkami. Ako znizit napatie, ako sa pokusat zasypavat zakopy co medzi nami vykopavaju niektori politici v snahe ziskavat body. Nech sa nam to dari, to je moje zelanie do noveho roku 2025. Nech za tym horizontom nas cakaju lepsie a spokojnejsie casy!
Turbi pre zmilovanie naše Ťa prosím, nech to nevyzabija moju rodinu len pouhym pohľadom na samotnú papriku. A Dudkovi tam za tie dekadentne myšlienky pribaľ aj semä nejakej slnečnice, aby si myslel, že aký fasa pestovateľ to je, keď ho rastlina prerastie
Lol, moja novorocna smola pokracuje akurat som siel na biku s 3 porciami ciny od vietnamcov, no taska sa utrhla z riaditok a vsetko skoncilo na ceste a islo akurat aj auto, no nastastie to obisiel a zachranil som to
To je vsetko len pre mna a hadzat nebolo treba nic, nastastie sa to nerozprsklo na vsetky strany, lebo pouzivaju novsie uzatvaratelne obaly len jeden z nich to nevydrzal, padol hore dnom a trochu stavy vytieklo
Je uzasne, ze okrem objavitelov plochej zeme ci liecenia virusov Bromhexinom a vodkou existuju aj skutocni vedci.
10 top objavov vo fyzike v roku 2024:
Práve na mňa vyskočila v mobile spomienka z 12.1.2021 , štart 5:03, východ slnka na Choči ❄️😍 Vtedy bolo -20 stupňov hore, na ten výstup nezabudnem, skoro nám ruky odpadli pri každej fotke, ale stálo to za to
Tak rovno zadavam do 'chyb' fora, sice nepodstatné, ale zaujimave. Som zvedavý, cim to je (vymazané to asi nebudú, to by izzy musel byt admin;)) Skryté témy (a rozne zobrazenie u rozdielnych divákov) tiež asi nie... koniec špekuláciam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ide novy rok 2025. Denne sa nam rozsvecuju na obrazovkach nove, necakane (i ked mozno aj nie) priserne novinky. Mam na stole uzasnu knihu od Sama Mareca - Ako sa zbavit zufalstva zo Slovenska a demokraticky, mierumilovne a kultivovane porazit Roberta Fica. Prosim, precitajte si ju a zamyslite sa nad jeho myslienkami. Ako znizit napatie, ako sa pokusat zasypavat zakopy co medzi nami vykopavaju niektori politici v snahe ziskavat body. Nech sa nam to dari, to je moje zelanie do noveho roku 2025. Nech za tym horizontom nas cakaju lepsie a spokojnejsie casy!
Chystaj kochle
odsypem semä z obáločok v jeseň nachystaných.
I na nášho Dudka myslieť budem
a našľahám mu za sáčičok bio odpadu z mé zahrádky.
[pardon, neodolal som a len tipujem, kto presunul]
10 top objavov vo fyzike v roku 2024:
https://blog.sme.sk/nanias/veda-a-technika/10-najlepsich-prelomovych-objavov-roka-vo-fyzike-za-rok-2024
A pritom trochu zmiešané pocity (z novinárky, detaily dávam do Politiky, nech tu neprudim...)