Ešte sem definujte, čo si predstavujete pod pojmom trénujúci cyklista a čo pod pojmom netrénujúci cyklista... To aby som sa vedel zaradiť, prípadne vedel kam ma zaraďujú okolo jazdiaci...
P.S. - Pinarello mám, ale len Prince, Isadore je na mňa príliš drahé, cyklopočítač, hrudný pás a tretry nosím, pupok len taký menší (pivo moc nepijem), muscle body určite nie...
mi1986so 2x Pinarello Dogma, Castelli, Isadore oblečie, cyklopočítač, hrudný pás, tretry, žiaden pivný pupok, postavy ako z Muscle and Fitness... Máš pravdu, asi to boli bežný ľudia, čo sa ponáhľali do roboty, zrejme pracujú niekde na smer Čunovo...
Jaroh ak to niekto neodstránil, skúsim s ti odfotiť tú bájku. Len už asi bude bude po celom dni v 2D forme a nie 3D.
astro by mal radost. zvysok uz pekne zhrnul Michal
Úprimne...podľa mňa, boli to pózeri, čo toho moc najazdené nemajú, resp. nemajú moc techniku...ak by to boli, nejaký,,vážne,, trénujúci...tak by toho hada pekne preskočili 🙂( môj názor).
Vyzera, ze sa pozrel a zrejme ocakaval, ze auto zastavi. Ozaj to neodhadol.
Inak ak by tlacil bike, tak ho pravdepodone tiez zrazi, lebo cez prechod nesiel rychlo.
Chodec nema tesne pred autom skocit na prechod, to neubrzdi nikto.
Ma sa presvedcit ze je bezpecno, az potom vstupit. Auto ma zastavit ked uz na prechode niekto stoji.
Tu asi bolo dostatok casu na ubrzdenie. Ale jeho pruser ze nezosadol, a za druhe ze kazdy sofer ma predvidat...
Raz sa jej tá prilba vypomstí, ale asi si nechce pokaziť účes. Ani tie pustené dlhé vlasy na biku nie sú bezpečné. Keď je v predklone, to sa asi aj do predného kolesa zachytí na cesťáku.
Ja som mala pri istení kamarátky pri lezení vlasy v dlhom vrkoči a zachytil sa mi vrkoč do osmičky, skoro ma oskalpovalo. Potom som ich už pchala pod tričko.
Človek sa vracia autom z Čunova niečo po deviatej večer, už regulérna tma. Medzi Rusovcami a odbočkou Jarovce stretne 4 cyklistov na cesťákoch bez svetiel, reflexných prvkov a ešte celých v čiernych dresoch a 2 vedľa seba. Ozaj treba byť taký blbec, že keď už nemám ani blbú odrazku, tak sa budem trepať po ceste a nie po cyklotrase vedľa?
Človek sa vracia autom z Čunova niečo po deviatej večer, už regulérna tma. Medzi Rusovcami a odbočkou Jarovce stretne 4 cyklistov na cesťákoch bez svetiel, reflexných prvkov a ešte celých v čiernych dresoch a 2 vedľa seba. Ozaj treba byť taký blbec, že keď už nemám ani blbú odrazku, tak sa budem trepať po ceste a nie po cyklotrase vedľa?
To sú tie smútočné pelotóny čo jazdia v okolí BA. S jedným takým občas jazdievam na rannej jazde, ale tí majú slušne každý predné a zadné svetlo, keďže ráno ešte býva tma v niektorých mesiacoch.
Je možné, že nepostrehli, že mrcha slnko už začína zapadať pred ôsmou hodinou večer.
Ale nerozumiem, že keď si kupujú tieto čierne anzugy, že už nemajú všité minimálne reflexné prvky minimálne na vačkoch alebo rukávoch. Však to je už bežná prax výrobcov značkového cyklooblečenia, pokiaľ to nie je nejaký výpredaj z blšáku. A že cyklisti v BA sú značkovo oblečený, o tom žiadna.
jj a ešte treba zistiť či náhodou neboli v čiernom cielene, aby mohli beztrestne prechádzať hadov v protismere a nikto nič nevidel ... že vás ešte baví komentovať miestneho Jana bájky ... LOL
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. - Pinarello mám, ale len Prince, Isadore je na mňa príliš drahé, cyklopočítač, hrudný pás a tretry nosím, pupok len taký menší (pivo moc nepijem), muscle body určite nie...
Jaroh ak to niekto neodstránil, skúsim s ti odfotiť tú bájku. Len už asi bude bude po celom dni v 2D forme a nie 3D.
astro by mal radost. zvysok uz pekne zhrnul Michal
https://www.bratislavskenoviny.sk/sport/81569-tip-od-kamily-na-cyklovylet-3-mozete-navstivit-festival-s-vinnymi-pivnicami-a-sprievodnym-programom
Ani nespomalil, prešiel cez prechod, nepozrel sa a ani priblu nemal 🤦🏻♀️
https://www.seredonline.sk/2024/08/19/cyklista-na-priechode-pre-chodcov-nema-co-hladat-dopadnut-to-moze-aj-takto/
Inak ak by tlacil bike, tak ho pravdepodone tiez zrazi, lebo cez prechod nesiel rychlo.
Ma sa presvedcit ze je bezpecno, az potom vstupit. Auto ma zastavit ked uz na prechode niekto stoji.
Tu asi bolo dostatok casu na ubrzdenie. Ale jeho pruser ze nezosadol, a za druhe ze kazdy sofer ma predvidat...
https://www.bratislavskenoviny.sk/sport/81569-tip-od-kamily-na-cyklovylet-3-mozete-navstivit-festival-s-vinnymi-pivnicami-a-sprievodnym-programom
Raz sa jej tá prilba vypomstí, ale asi si nechce pokaziť účes. Ani tie pustené dlhé vlasy na biku nie sú bezpečné. Keď je v predklone, to sa asi aj do predného kolesa zachytí na cesťáku.
Ja som mala pri istení kamarátky pri lezení vlasy v dlhom vrkoči a zachytil sa mi vrkoč do osmičky, skoro ma oskalpovalo. Potom som ich už pchala pod tričko.
Aaaa osma neskutocne toci lano.
Možno členovia..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To sú tie smútočné pelotóny čo jazdia v okolí BA.
Je možné, že nepostrehli, že mrcha slnko už začína zapadať pred ôsmou hodinou večer.
Ale nerozumiem, že keď si kupujú tieto čierne anzugy, že už nemajú všité minimálne reflexné prvky minimálne na vačkoch alebo rukávoch. Však to je už bežná prax výrobcov značkového cyklooblečenia, pokiaľ to nie je nejaký výpredaj z blšáku. A že cyklisti v BA sú značkovo oblečený, o tom žiadna.