Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
Výpredaj -22% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 499 €
-22%
MOC 14 799 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
a pritom aj ty si mi na JuRaVe uhol ani si o tom nevedel.
Si siel za kamosom a naznacil ti, ze mas sa schovat. Domnienku, ze si to bol ty, mi potvrdila Strava
Druhý bod: hovorím o odhadom 10 ročných deťoch, nie o deťoch v jasličkách. Rodičia ich nechali celý čas križovať hore dole hrádzu z jednej strany na druhú a nič im nepovedali. 10 ročné dieťa by už malo mať mentálnu kapacitu aby pochopilo, že sa jazdí vpravo. Pes má že vraj mentálnu kapacitu 3 ročných detí a dokáže sa naučiť jednoduché poveli a rady typu, počkať na pána pri ceste, prechode, alebo to, že po ktorej strane chodníka sa chodí.
Druhý bod: hovorím o odhadom 10 ročných deťoch, nie o deťoch v jasličkách. Rodičia ich nechali celý čas križovať hore dole hrádzu z jednej strany na druhú a nič im nepovedali. 10 ročné dieťa by už malo mať mentálnu kapacitu aby pochopilo, že sa jazdí vpravo. Pes má že vraj mentálnu kapacitu 3 ročných detí a dokáže sa naučiť jednoduché poveli a rady typu, počkať na pána pri ceste, prechode, alebo to, že po ktorej strane chodníka sa chodí.
Nemas deti, ze ?
Ale nemusim kopnut bosou nohou do steny aby som vedel ze to kurwa boli ?
lapaloma pruh na hrádzi má tak 1,5m na šírku, ak nie o kúsok viac a je tam stredová čiara. Snáď nie je trúfalé očakávať, že odhadom 10 ročné deti, teda taký 4.-5. ročník ZŠ by mal byť schopný pochopiť, že sa jazdí napravo od tej stredovej čiary a nie v protismere. Nečakám, že pôjde 5cm od pravého kraja, ale do tých 1,5m by sa zmestiť mohol. Ak nie, tak by mal rodič zvážiť, že tam potom asi nemá veľmi čo robiť so svojím dieťaťom.
Asi to bude predsalen inac, ako v tom vtipe - "co jeden, vsetci idu v protismere".
Pri tvojom sirokom zabere kvalit si nedokazem inac vysvetlit to mnzostvo udalosti, ktore musis prezivat...
scarinko dufal som, ze sa ozves, ako ta trafena hus :-p
Takze ked sa vam dvom raz podari mat deti, rad si ich pridem pozriet, v tej dokonalosti ku ktorej ich privediete, Uprimne vam to zelam, snad to na nich nezanecha stopy, ktore si ponesu az do dospelosti...
Ku konkretnej teme: na bicykloch mam zvoncek, ked sa blizim k moznemu problemu, tak cinknem. V drvivej vacsine pripadov to pomoze. Niekedy si nieco vypocujem, ale tomu sa snazim predchadzat tym, ze vzdy podakujem, este predtym ako niecco povedia.
takto si to pochopil? smutne
tak si to napisal, bohuzial
pokial budeme neustale tolerovat ignoraciu pravidiel a porusovanie s tym ze mykneme plecami a povieme si ze bohuzial taky je svet tak to tak bude a bude to len horsie
ludia by mali v prvom rade zacat od seba a byt natolko sebakriticki aby vedeli zhodnotit ze aha tu to robim zle a toto proste nie je dobre voci ostatnym. Lenze aktualne je doba egoisticka a je skor myslenie, co ma po vas ja si idem ako chcem, kedy chcem a kde chcem a vas do toho velku p...