Presne tak... Lebo to ako keby si na vegetariánskom fóre propagoval bravčovinku... To je také strašne zložité pochopiť? Alebo dobre - chceš byť strašne objektívny... Ale rýpať do jazdcov, ktorí nevyhovujú Tvojej (možno) utkvelej predstave o "správnom" cyklistovi... Tak sorry....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
OK tak tento prispevok som vobec nepochopil. Aka je ta moja predstava ? A preco nemozem na vegetraiansom fore pisat o bravcovine ? Prave u vegetarianov je predpoklad ze o bravcovine toho malo vedia. Tak si isto radi nieco precitaju aby si rozsirili obzory. Aky zmysel ma pisat ludom to co vedia ?
Budes prekvapeny, ale na autickarskych forach sa zastavam prave cyklistov a motorkarov ... Lebo su tam take iste intolerantne tvory ako sa najdu aj na tomto fore a nenavidia vsetko co ma dve kolesa. A kam pojdes ked chces prehovorit k takym individuam ?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Zalezi ako definujes ludi.
A ti co o ne nestoja ich, najviac potrebuju pocut.
Ja tu nie som na to, aby som vas robil stastnimi, ale na to aby som vas robil lepsimi.
To je rozdiel mediz priatelkou a oponentom v disuksii.
Scarinko, OK nejdem sa hádať, to bolo aspoň k veci a vyjadrenie názoru, tak ako si ho vyjadril aj ty a tiež to bol aspoň názor k veci (nevadí, že bol iný od toho je fórum aby ľudia slušne diskutovali), ale toto čo tu predvádzate s Kenaiom už je úplne mimo.
Ked to vravis ty, asi to tak bude.
Neodpisal si ani na jednu otazku co som ti dal. Vkladas mi do ust tvrdenia, ktore som nenapisal, ignorujes obsah mojich prispevkov a nahradzas ich svojim vlastnym.
Potom napises, ze si mam urobit poriadok v sebe, az potom so mnou budes rozpravat ? Prepac, ale to vyznieva dost komicky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budes prekvapeny, ale na autickarskych forach sa zastavam prave cyklistov a motorkarov ... Lebo su tam take iste intolerantne tvory ako sa najdu aj na tomto fore a nenavidia vsetko co ma dve kolesa. A kam pojdes ked chces prehovorit k takym individuam ?
A ti co o ne nestoja ich, najviac potrebuju pocut.
Ja tu nie som na to, aby som vas robil stastnimi, ale na to aby som vas robil lepsimi.
To je rozdiel mediz priatelkou a oponentom v disuksii.
PS: prosim zavesit medzi hlody fora
neviem či by sa ti viac nehodilo "J..E MI", lebo aj tebe ide karta.
Si ťažko trápny, aj keď sa snažíš o niečo úplne iné...Urob si najprv poriadok sám v sebe... Potom sa môžeme o niečom porozprávať...
Neodpisal si ani na jednu otazku co som ti dal. Vkladas mi do ust tvrdenia, ktore som nenapisal, ignorujes obsah mojich prispevkov a nahradzas ich svojim vlastnym.
Potom napises, ze si mam urobit poriadok v sebe, az potom so mnou budes rozpravat ? Prepac, ale to vyznieva dost komicky.