Uz roky si stopujem cas len na jedinom z mnozstva usekov, kadial bikujem. Len tak informativne ma zaujima, ci sa nahodou nenajde niekto (asi najma z okolia, kaso, mliecko... ), kto robi to iste. Je to z Topolcianok na Skycov, resp v opacnom smere tiez, presne od tabule po tabulu (zac resp. koniec obce). Chcem si porovnat cas Mam cestak, cesta hore trva 16:51, dole 10:30. Have a Nice Day
Nejako si sa rozbehol s tymi kopcami, kamosko ! Mozme ist na tu Lehotu, a tam uvidime podla stavu vody, jedla, noh, co ako dalej. Ci na Banu alebo naspat pekne domov tou istou cestickou a v sobotu ci v nedelu ? a este jedna poznamka, moja zvycajna priemerna rychlost je po dojazde domov tesne pod 25, niekedy aj 21, aby si vedel ! Teraz na novom biku to sice nesledujem (ten tachac), ale myslim ze sa moc nezmenila. Do skoreho videnia.
ved to je taka trasa na vyprdkanie...ze kaso ...a v Novej Bani je fajn cukrarnicka, tam clovek doplni toho habadej ...no moja priemerka byva okolo 30 ale ja sa prisposobim...pojdeme z nohy na nohu...a skor v sobotu ale este nic neslubujem
matt: neser tigra bosou nohou !!!! ale tak bohvieco to nebolo, som sa nestihol ani poriadne zahriat ajked na kopci z novej bane som uz trochu chytal teplotu vykonu, tak som sa schladil dole do Pily
neverim ze sa dokazes prisposobit, to proste nejde, a laveronovi radim - drz hak, ako len mozes, nikdy ale nikdy sa nepustaj!!! to je potom tvoja smrt.....
dnes som prvykrat vytiahol Uherce - Skycov bez postavenia, po sediacky tak som rád, že som rád Pocuj, Matt, napadol ma iny variant, pre mna priaznivejsi. Pojdem ja dole do Uheriec, stretneme sa na tej krizovatke (ta, kde by si Ty musel odbocit doprava aby si sa dostal do Uheriec, rovno sa ide do Oslian) a pojdeme cez Hornu Ves ci ako sa to vola na Banu, odtial do ZM a na Skycov. Myslim, ze to zvladnem lahsie, a som slabsi, tak si mozem diktovat podmienky. Teda, vsetko zavisi od pocasia a ci bude cas, zatial som volny.
ako povedal, tak okolo 30, prvy krat si budes mysliet, ze ide 100vkou, ale potom si zvyknes a budes aj ty nauceny, tak makat ako on, ale to je len krok vpred - naucis sa
totiz matt je uz stary pan a netaha priemerky 35-40 ako niektori, kt. poznam. nastastie
kaso: tak ked je Matt stary pan, tak ja som teda tiez
to teda idete trosku sviznejsie, ja mavam priemerku okolo 25, tych 5km navyse by sa hadam este nejak dalo zvladnut
BTW: ake hrube plaste mas na tom tvojom biku?
no vsak pockaj, ked budes pocut len hucanie carbonu za sebou, biely blesk, a hucanie carbonu pred sebou, chlapci, sorry ze predbieham, ale je sa naco tesit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neverim ze sa dokazes prisposobit, to proste nejde, a laveronovi radim - drz hak, ako len mozes, nikdy ale nikdy sa nepustaj!!! to je potom tvoja smrt.....
aj ja som sa naucil pri mattovi chodit, musel som sa prisposobit ja
totiz matt je uz stary pan a netaha priemerky 35-40 ako niektori, kt. poznam. nastastie
to teda idete trosku sviznejsie, ja mavam priemerku okolo 25, tych 5km navyse by sa hadam este nejak dalo zvladnut
BTW: ake hrube plaste mas na tom tvojom biku?
matt: nejake 23ky
btw naco su Ti kolesa ?
Drunk Man
http://www.youtube.com/watch?v=eBL4QKdgCIc
1. biele dresy nenosim - ziadne nemam, ale pacia sa mi
2 vsetko co je pod menom carbonkarbon/karbón si nemozem dovolit, takze tak
3. porovnaval sa tu matt a laveron, a kedze som to pisal laveronovi, tak som pisal o kom? mliecko, mas 3 moznosti