A predstav si že teraz nejaký bajker pristihne dajakého blbečka ako na rohatke reže ten drop, alebo ako medzi stromy naťahuje drôt. Mi nehovor že by si ostal kludný...
A predstav si že teraz nejaký bajker pristihne dajakého blbečka ako na rohatke reže ten drop, alebo ako medzi stromy naťahuje drôt. Mi nehovor že by si ostal kludný...
Ale ja som sa nevyhrážal tak že kto nebude pozvaný a bude pristihnutý tak dostane. Ja som len hovoril že netreba tam zbytočne robiť nejako divné aktivity pílkou, pripravovať si oheň pod tým dropom a pod.
PatrikL ne lebo toto staviame už 3 rok vkuse a každý krát sa nájde niekto čo to rozbije. Ide to už na nervy keď ľudia nadávajú na feťákov ale príležitosti pre šport mladých ničia
vela krat ide aj o lokalitu... v lese na dubravskej strane chalani postavili trat... celkom slusna, bolo tam vsetko (klopky, rockgarden, korene, skoky,...) ale lesnici to nevedeli prekusnut a neustale im to nicili az sa na to vysrali... viacmenej to nicili pravom, kedze nemali na to ziadne povolenie (neviem ci to mate nejak zriesene)
No minule tam prišli policajti. Akurát sme zatĺkali jednu stenu kladivom oni ani bu, len sa pýtali či sme nevidel nejakých chalanov čo behali po kolajoch. O tom že by sme to nemali robiť ani poznámka. Záhradkári sa o to zaujímajú, požičiavajú nám lopaty, hovoria ako je to fajn lebo to tam pekne vyčistíme a pod. Len potom príde 20 ročný navoňavkovaný "čávo" rozkope to, spraví oheň po ktorom nechá ohnisko s priemerom 1,5 metra a ešte nás presviedča že sme to nevyužívali a že keď vidí ako to pre nás bolo dôležité že sa vráti rozbiť aj jumpy a spáliť ďalšie konštrukcie. A toto už lezie na mozog.
P.S. toto nie je prehnané, prisahám že sa to stalo asi 3 týždne dozadu...
HELLBOY22: treba rozlišovať ludí. chalani tu z fóra vám to asi nebudú ničiť keď tam budú chcieť jazdiť a pomôcť vám pri príprave a úpravách trate. to že tam chodia dementi a ničia vám to by som riešil ručne-stručne lopatou po čele daným osobám. nehádž všetkých do jedného vreca. je vidieť že ti na tom záleží a že sa bojíš, ale myslím si že chalaňom z fóra môžeš veriť.. GT Clubu Zdar
Priznávam že to bola prehnaná reakcia ale proste si chránime "terotórium". Ak by ostatný pomohli nevadí mi to ale ak tam chce niekto chodiť len jazdiť to vadí keďže mi na tom dreme. Ak by teda niekto chcel niekedy dojsť na brigádu stačí napísať mapku pošlem a dohodneme sa
napíš brigádu a možno sa niekto pridá.. rovnako fungovalo aj budovanie CD a funguje tak budovanie všetkého..
každopádne je jasné že čím viac ludí tam bude jazdiť tým viac to bude treba udržiavať, na druhej strane ale tým väčšia možnosť že tam navoňavkovaného niekto vymákne..
My sme tam každý deň takže stačí aby písali ľudia kedy a o koľkej chcú dojsť. Pomôže aj jeden nemusí to byť organizované. Stačí napísať a ja do PM pošlem mapku s časom kedy tam budeme my.
Co tu z toho robis kovbojku. Chodim okolo kazdy den uz x-rokov.Je pravda, ze sa to tam za posledny mesiac pohlo dopredu, ale zatajovat miesto pred bikermi nechapem...
No bol som si to tam poskakat dnes, celkom sa da, len tie skoky, hlavne tie mensie maju odpal jak svina, proste radius total zle, akurat mi to tak pozrala vidla. Fajn je ten skok pri kolajisku, ten je v pohode. Celkovo sa to da za jeden den dat vsetko do skakatelneho stavu, len to chce kopat po dazdi, lebo takto je to sami prach.
Peppito ten pri koľajách sme tento rok jediný upravovali. A potom len ten najväčší ten prvý preto sú ostatné zlé. Jezus si hajzel že dáš takýto názov témy, nikde som nepovedal že vstup je zakázaný ale asi si to tu nečítal.
Cital som dost na to, aby som pochopil, ze mas snahu si privlastnit verejny priestor, ktory Ti nepatri a diktovat ostatnym, ci maju pravo tam ist alebo nie. A neskusaj moju trpezlivost. Ja som si Ta doteraz urazit nedovolil Ty maly drzy *****
A nikomu tam nezakazujem chodiť, to som tu nikde nepísal. Jediné čo som písal je že nezverejním tu mapku ale keď tak pošlem do SS aby to nemohol nájsť každý kto si to vygoogli. Ak to človek nájde a príde tam nebude vyhodený ale to je nad tvoje chápanie.
To co si pisal potom uz bolo len na zmiernenie po reakciach od viacerych, ktori Ti otvorili oci. Cize citam urcite lepsie ako Ty dokazes pisat. A nebudem sa s Tebou hadat. Temu som premenoval. Naschval som ju povodne tak nazval, aby si si uvedomil, ako posobi ked nieco nevhodne napises. Nabuduce jednaj slusne a dosiahnes co chces omnoho jednoduchsie (a to plati aj pre zivot).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemyslíš si, že je to trochu blbé prirovnanie?
PatrikL ne lebo toto staviame už 3 rok vkuse a každý krát sa nájde niekto čo to rozbije. Ide to už na nervy keď ľudia nadávajú na feťákov ale príležitosti pre šport mladých ničia
P.S. toto nie je prehnané, prisahám že sa to stalo asi 3 týždne dozadu...
každopádne je jasné že čím viac ludí tam bude jazdiť tým viac to bude treba udržiavať, na druhej strane ale tým väčšia možnosť že tam navoňavkovaného niekto vymákne..