A kde je problem? Staci meter hrubeho hlinikoveho drotu, spravit hak okolo predstavca, ohnut na rajdoch smerom dolu, spravit oko na konci a potom stiahnut dvoma paskami na predstavci a rajdoch.
Po dnesnom dni konstatujem, ze hlinik v ziadnom pripade, pokial psa len ucite. Musi to byt mega pevne. Nejaka ocelova trubka. Pretoze ked psik prebehuje alebo zrazu zastavi, hlinikova tyc sa ohne
Ak uz ma niekto psika nauceneho tahat a ide len dopredu, tak staci pouzit takuto rucku z metly, mopu z tych eurovych obchodov. Ma to uz na konci usko, kde lahko pripevnite kruzok. No a o pansky bicykel to nieje problem pripevnit drotikom
Tak pevnost hlinika zalezi aj od hrubky, v kazdom pripade so zeleznou tycou alebo trubkou by som si to rozmyslel, musi to byt nieco, co sa pri pade ohne, a nie ze to skonci zapichnute v hrudniku.
Nájdi si tému bikejoring - tam uvádzam dva e-shopy z Česka... A hlavne Ti poviem - nevymýšľaj hujeroviny, lebo to nedopadne dobre... Mám dlhoročné skúsenosti (aj dobré, aj s mudrovaním - a zranením)...
A žiadne hliníkové (to už vôbec nie), či iné tyče a pod... Buď tvrdený HPS plast, alebo oceľový drôt s pružinou...
PS: Záleží aj na tom, v akom čase chceš jazdiť - v mrazoch tie plastové niekedy prasknú... Ja mám psov upnutých o seba cez sedák/pás...
BTW, najlepšie sa takéto veci (aj postroje atď.) kupujú vždy na dryland pretekoch, ale tie sú dávno preč... Až budúcu sezónu...
Uz sme dvakrat boli voditko s amortizerom aj postroj mame Manmat, lubi sa aj nam aj hafanovi. Sibirsky husky. Skace ako o***** uz ked vidi, ze nesieme postroj
Urcite to odporucam pre vsetkych pojasenych hafanov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak uz ma niekto psika nauceneho tahat a ide len dopredu, tak staci pouzit takuto rucku z metly, mopu z tych eurovych obchodov. Ma to uz na konci usko, kde lahko pripevnite kruzok. No a o pansky bicykel to nieje problem pripevnit drotikom
Edit: tu sú: http://cz.kostka-kolobka.eu/kategorie/doplnky-kolobezek/adaptery/
http://cz.kostka-kolobka.eu/kategorie/doplnky-kolobezek/adaptery/
A žiadne hliníkové (to už vôbec nie), či iné tyče a pod... Buď tvrdený HPS plast, alebo oceľový drôt s pružinou...
PS: Záleží aj na tom, v akom čase chceš jazdiť - v mrazoch tie plastové niekedy prasknú... Ja mám psov upnutých o seba cez sedák/pás...
BTW, najlepšie sa takéto veci (aj postroje atď.) kupujú vždy na dryland pretekoch, ale tie sú dávno preč... Až budúcu sezónu...
http://www.vzdy.sk/kostka-pruzny-adapter-pes
Urcite to odporucam pre vsetkych pojasenych hafanov
Dakujeme. Hlavne nech mu vybijeme energiu a nerozobera az tak velmi dvor