Chceme ist toto leto na dovolenku so Slov. Raja. Nemate dakto tip na ubytko? Pozerala som na nete a zatial som k nicomu konkretnemu nedospela. Tak len ci dakto nema tdaco vyskusane a osvedcene.
Ked som po minule roky chodil s rodicmy este do slov. raju tak sme chodili do Penzinonu Paradise, ta teta uz je v podstate nasa znama a je velmi mila tak ze mozem odporucit len je to v Smizanoch a ked idete partia tak ma tak aj taku chatku pre 7 osob, viac tu : http://www.penzion-paradise.sk/SK/ubytovanie.html
Minuly rok som v chatovej osade Podlesok (tusim tam kamarat chodi asi uz 10 rokov ). Da sa tam stanovat, alebo chatky. Chatky su slusne, toaleta vo vnutri, sprchy spolocne pre chaty, vedla je dobra restika a hned tam sa da turistikovat. Aj cyklotrasa. Oblast je ohradene plotom a chodia tam hliadky policie ...
Nestras zbytocne. V Slovenskom raji som spal neraz a nikdy ziadny problem. Dokonca v Hrabusiciach bola majitelkou ciganecka a ver, ze tak cisto si nikde este nevidel. Jedna pani, ktora tiez poskytuje ubytovanie v inej casti Slov. raja len hikala nad leskom ziariacim z kazdej strany.
Pozor .. ja nemam predsudky ! A videl som vela romskych spoluobcanov, ktorych praca hodnotim viac nez pracu poniektorych neromov .. ale nejde o toto, ale o komunitu neprisposobivych chmatakov .. z ktorych radov sa rekrutuju drogovi dealeri , terorizuju normalnych ludi ale aj tych svojich, nutia ich k veciam, co by normalne nerobili. Sam pochadzam z Vychodu, mam tam rodinu a viem, co tam vyvadzaju a ako tam vyzera a to viem len malinkaty kusek. Ludia v v zapadnej casti SR nemaju ani tucha co sa tam deje za Brooklyn. Craobs by vedel rozpravat
Myslim, ze my vsetci, co tu zijeme, vieme co su cigani zac. Neboj bosorka, drogy ti nukat nebudu a ani k nicomu nutit. Mozno ta iba okradnu, ak si nedas pozor. Ale to oni vsetkych, nie len teba.
Nerobte paniku Verim ze najviac skusenosti mame predsa domaci MOzem zodpovedne prehlasit, ze bez problemu prechadzam bikom cez koloniu a nikdy som nemal ziadny problem. Zasada je ale jasna, cigančatam zasadne nič nedavat ! usmievat sa, opytat sa ako sa maju, ci ma cigančik starsiu sestru ktoru triedu už opakuje a po kolky krat a tak. Oni velmi radi komunikuju o comkolvek Samozrejme zlodeji su aj medzi nimi, ale tych je vsade dost ( aj bielych ), takze netreba nechavat veci v aute na sedadlach, hlavne tam kde nieje ziadny pohyb. V letnej sezone kradnu v taboroch malo pretoze je tam pohyb. Chaty sa vykradaju hlavne v jeseni.
a ked ides na tom biku niesi namalovany neakym olejom po tvary a tak? lebo ja co som bol v hrabusiciach v kempe tak tam chodili 2x denne policajti ..az kym nenadrbali priamo v areali auto.. chceli zacuvat k chatke a neako to nevyslo zaliezli do chatky rychlo a potom uz chodili len peso so psom..
inak chatka a dala len problem s teplou vodou a s tlakom
Minule leto sme spali tu http://www.ascona.sk/ vrelo odporucam a bol som aj dost prekvapeny + cela osadka auta Auto v uzamknutom dvore od ktoreho mas dialkove , bike odlozis do izby k sebe. Jednoducho ked zase tak tu aspon tak padlo rozhodnutie. No a este jeden + ked dojde chlast majitel ma vo vedlajsom dome bar ...
Bosorka ked ono je to tak ked sme tam sli tak sme chceli chatku ale ked sme sli okolo boli sme radi ze sme ich neobjednali aj ked su blizko vsetkeho. Radsej dojdem a mam kvalitu a pokoj ako byt rovno na mieste v niecom co nevyhovuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu si vyber mesto, lokalitu, prejdi na ubytovanie a mas co robit par hodin.
inak chatka a dala len problem s teplou vodou a s tlakom
majiteľ vie poradiť aj celkom dobré cyklo trasy