Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka -15% Pinarello F7 Ultegra Di2 bicykel, lunar white
od 6 999 €
-15%
MOC 8 200,41 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
len pocit
Nemám fb a teda ani možnosť napríklad sa pýtať,čože tak lacno, či ma doklad a dá aj nejaké vlastné fotky bycygla;)
Dalsoe chutovky ako nosnosť, hmotnosť (jazdca) či najazdené km ani nespomínam.
Škoda času (ale je možné, že to preda, niekto sa 'ulakomi', žiaľ)
Akurat že airtag oznamuje svoju prítomnosť majiteľom blizkych iphonov, takže zlodej v takom pripade bude hľadať kým ho nenájde…. Zase je to vyhoda keď vam niekto airtag podstrčí aby vás sledoval…
Skoda, ten bike bol za sumu za ktory som ho kupoval uplna supa. Hned by som si ho kupil ak by sa este dalo
Aha takze trestny zakon nemeni parlament/vlada, ale ruzovy jednorozec. A vedenie policie az do urovne okresu nevybera vitaz volieb, ale morska panna. Inspekciu tiez nenominoval minister vnutra, ale karkulka. A policajt vobec ale vobec nemusi pocuvat rozkazy tychto ludi a prikazy prokuratora (ktorych hierarchicky riadi gp), on si proste spravi domovku kde chce a kedy chce (a dokuruje nou posvatnu statistiku, podla ktorej zlocin neexistuje), staci ked mu clovek povie, ze airtag. Tak? Stretnutie s realitou ta bude boliet, od ruzovych rozpravok ma totiz daleko...
Okresny riaditel si dosadi obvodnych riaditelov a ich zastupcov. A ti priamo rozhoduju, ktory policajt ten bicykel bude riesit. Aj ako ho ma riesit. A v prvom rade mu povedia, nech ho boh chrani ak by z toho chcel robit trestny cin. Z bicyklov sa az na vynimky robili priestupky. Lebo statistika. A zakladna (smeracka) taktika bola oznamovatela znechutit a odhovorit od toho, aby vobec nieco oznamil. Lebo statistika.
Hamran verejne hovoril, ze policajna posadnutost statistikou je mor a chcel, aby sa riesilo a nevyrabali pekne cisla. Pockaj, co bude hovorit na prvej tlacovke terajsi prezident so Sutajom. Este im ale na nu treba dat cas, kym povyhadzuju vsetkych srdciarov a zavedu stare poriadky. S novym trestnym zakonom a starymi mafianmi statistika zazracne vyleti, budeme mat najlepsiu v historii. Zarucene. A tu zacnu pribudat prispevky, ako policajti ludi odhovarali a nic zrazu nie je trestny cin, vsetko len neobjasneny priestupok. Stavim basu piva a zial vyhram...