Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
jeden som predal za 100€ bol moj skladany od novoty na na mieru robenom rame, ale po 10 rokoch som uz papiere nemal, (boli na nom menene niektore veci za bazarove)
druhy som predal za 350€ bol kupovany po kuskoch z bazaru a doskladany z domacich zasob. Zase som papiere nemal.
Obidva obsahovali dost bazarovych dielov pri ktorych nikto nevie, co boli kradnute, alebo nie. Papiere k nicomu neboli a ani ich neikto nechcel. Ale podla teorie ze ked nemam papiere, tak je to kradnute boli obidva rozhodne kradnute.
PS: K veciam ako radenie, kluky, kolesa atd. tiez neskladujem papiere...
Nemas nic, mas len dobry pocit, ze mas KP, ktora ti ale absolutne k nicomu nemusi byt. To je ten problem.
Takze cokupit ma vlastne pravdu, nechat bike zamkuty v nosic je vlastne ponechanie ho len tak, napospas.
A dopyt bude vzdy, salter alebo kolesa " jazdene len 150km " sa predsa vzdy zidu :-/
a dnes stretnem tipka z ukrajiny na tomto biku par km od nasho domu
nebolo by to take podozrive keby aj tie blatniky neboli presne tie iste a hlavne to predne koleso ktore mu neukradli lebo ho mal zamknute....natankovat a zobrat mu ho som nemohol ....
Večná škoda.