Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -17% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-17%
MOC 12 999 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
ano, "troska" som "predpokladal" a "extrapoloval" z prechadzajucej diskusie. "Stimulovalo" ma k tomu, ako sa na jednu stranu par prispevkov dozadu ludia rozculuju, ze policia "nic nerobi" aj ked im veci donesu obete na striebornom podnose a na druhej strane sa 2 riadky nizsie ini ludia rozculuju ze ako policia nema ziadne/dostatocne paky aby ziskali dokazy aj na "nad slnko jasne pripady" a zakony su pisane pre zlodejov.
Neber ma zle, ked sa ludia dohodnu aj na tom, ze musis svedcit aj sam proti sebe, tak nech, dokonca by sa mi pacilo vidiet par desiatok ludi za mrezami "len tak, lebo nam je nad slnko jasne ze ti ludia tu rozhasili celu republiku", akorat... nech do toho nenutia inych, ktori v tom vidia velike problemy, pretoze ver tomu, ze aj teba by dokazali "vymlátit" tak ze by si podpisal hocico
A poznam 2 pripady, jeden na relativnu pohodicku, len drobna neprijemnost z toho bola, druhy skoncil par mesiacmi za mrezami v zahranici a zapisom v registri trestov. V tom prvom si vysetrovatel nastastie nepovedal ze "nad slnko jasne", v tom druhom si to ale asi povedal zahranicny vysetrovatel, ale nasledne dokazy neobstali, tak chalaniskovi aspon nieco "nasili" aby nemuseli riesit ze ho par mesiacov drzali bezdovodne vo vazbe. Pravdaze, mozno sa to nestalo tak ako som o tom bol ja informovany
Muž, který se v pondělí vloupal do kočárkárny bytového domu v Praze, si ke krádeži vytipoval špatné kolo. Nevěděl totiž, že má zabudované sledovací zařízení.
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/loupez-praha-kolo-zlodej-policie-dopadeni.A220113_092054_praha-zpravy_baky
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/straznik-ukradene-kolo-agresivni-muz-pritelkyne-budejovice.A220111_101855_budejovice-zpravy_khr
Spoznávacie znaky:
- farba červená a čierna
- vidlica Fox Performance 32 Float - čisto čierna bez polepov
- 2 držiaky flaše na vodu.
- prehadzovač Shimano Deore XT
- pešmykovač Shimano SLX
- veľkosť rámu 18,5"
- veľkosť kolies 29"
- malé poškodenie na sedle na zadnom okraji.
Výrobné číslo: WTU18160152L
Budem vďačný za akékoľvek informácie, ktoré by ho pomohli nájsť.
Ďalšia špecifikácia tu https://www.bigbike.sk/p/trek-superfly-7-29-2017