kto by mi poradil, kde, alebo lepsie povedane v ktorej banke si mam vytvorit ucet, lebo som nuteny si ho vytvorit a uz som v koncoch, lebo nemam taky dobry prehlad o uctoch v bankach.
poprosil by som vsetkych, aby prispeli svojou reakciou na danu problematiku, kde a preco si mam otvorit ucet prave v tej, alebo onakej banke...
m bank na slovensku je ;-] je to normlana banka v medzibankovom platobnom systeme ;-] skus si najst .. jej kod je BREXSA ;-] ja osobne tam mam tiez inkasa a v este v inej banke mam poistene sporiace peniaze ;-]
Tiez by som ti poradil M bank - bez poplatkov - akurat, ze banka nevykonava hotovostne operacie (v pripade ak mas nejaky cash, ktory chces previest na ucet musis to urobit cez inu banku - co je napr. pre podnikatelov absolutna nevyhnutnost)
tiez mam mbank, super je ze zadara dostanes visu classic, ktorou vies platit na nete, spapa ju aj paypal. nevyhoda je, ze nemaju zuadne bankomaty, cize za kazdy vyber platis:( + myslim, ze zatial nepodporuju zahranicne platby
to je síce pekné že zadara ale práve tie veci ktore ta vašs M bank postráda su podla mna velice doležite. to čo usetrite na "výhodách" obratom miniete za poplatky pri vybere z bankomatov. nakolko ako uz blo povedal M bank nimi nedisponuje
ano, preto je dobre mat aj normalny ucet v banke, ktora ma bankomaty... ja by som odporucil vybrat podla toho, ktora banka ma v tvojom okoli najviac bankomatov, resp. pobociek
to čo usetrite na "výhodách" obratom miniete za poplatky pri vybere z bankomatov
3 vybery na SK a vsetky vybery v Olomouci (rozumej v zahranici) mas zadarmo. Platis len za volitelne SMS notifikacie o stave uctu + tusim este stale sa nedaju platit cezhranicne platobne prikazy cez IB.
Pokial si student alebo < 26 tak aj ine banky maju cenovo zaujmave baliky sluzieb.
mam ucet v tatra banke
slovenskej sporitelni
unicredit
mbank
HSBC
najradsej mam HSBC, ale na svk s tym nevyzijes
preto mam tolko uctov lebo mam menej ako 26 rokov a vzdy pridem na nejaky bug preco potrebujem otvorit novy ucet... mbank ma nevyhodu ze ked zabudnes pin kod a nevies sa dostat na mobil nespravis ziadnu transakciu pretoze potrebujes na prevody odpisat kod z sms... prave som im poslal email ze ci sa da zmenit telefonne cislo uvidime...
dalsi problem z mbank je vyber iny ako EUR davaju si nadstandardne vysoky kurz co im v podstate umoznuje ist bez poplatkou za vyber ale odzrkadli sa to vo vyslednej sume... ale vyhoda ze vyber v zahranici v EUR je zadara...
momentlane mi to vychadza narovnako akoby som platil normalny poplatok pri zahranicnom vybere, cize velky rozdiel s inou bankou tam nie je...
oplatia sa ale nizke vybery s mbank mimo eurozonu si myslim okolo 20 EUR povedzme... za 20 EUR si da kamenna banka poplatok minimalne 150 SKK to byvalo pokial sa pamatam povacsine... mbank da len o nieco horsi kurz ale 150 SKK to nespravi... rozdiel je poznatelny pri vacsom vybere 300 EUR povedzme...
ja by som momentlane isiel do CSOB a ten ich ucet dokonca zivota bezplatne vedenie... neviem ale ake su tam chytaky malymi pismenami treba vycekovat... v kombinacii z mbank uctom... nic za to nedas ma to nejake vyhody ktore skor ci neskor vyuzijes, mozes kombinovat, usetrit...
cize kartou z mBanku mozem v poho platit v obchodoch ale problem je s hotovostnymi vybermi v bankomatoch? ... ja tiez akurat rozmyslam, ze cim by som nahradil VUB cku, lebo ma z nej uz ide
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kiri mi uz o tejto moznosti hovoril, ale radsej by som si zriadil ucet v niecom co je na slovensku...
3 vybery na SK a vsetky vybery v Olomouci (rozumej v zahranici) mas zadarmo. Platis len za volitelne SMS notifikacie o stave uctu + tusim este stale sa nedaju platit cezhranicne platobne prikazy cez IB.
Pokial si student alebo < 26 tak aj ine banky maju cenovo zaujmave baliky sluzieb.
ma svoje neplatene parkovisko ...
fuzia uz bola - k 1.7.2009
k tým čo sú v hlasovní len toľko, že veeeeeeeeeeeeeeeeeeeľkým oblúkom sa vyhni OTP.
slovenskej sporitelni
unicredit
mbank
HSBC
najradsej mam HSBC, ale na svk s tym nevyzijes
preto mam tolko uctov lebo mam menej ako 26 rokov a vzdy pridem na nejaky bug preco potrebujem otvorit novy ucet... mbank ma nevyhodu ze ked zabudnes pin kod a nevies sa dostat na mobil nespravis ziadnu transakciu pretoze potrebujes na prevody odpisat kod z sms... prave som im poslal email ze ci sa da zmenit telefonne cislo uvidime...
dalsi problem z mbank je vyber iny ako EUR davaju si nadstandardne vysoky kurz co im v podstate umoznuje ist bez poplatkou za vyber ale odzrkadli sa to vo vyslednej sume... ale vyhoda ze vyber v zahranici v EUR je zadara...
momentlane mi to vychadza narovnako akoby som platil normalny poplatok pri zahranicnom vybere, cize velky rozdiel s inou bankou tam nie je...
oplatia sa ale nizke vybery s mbank mimo eurozonu si myslim okolo 20 EUR povedzme... za 20 EUR si da kamenna banka poplatok minimalne 150 SKK to byvalo pokial sa pamatam povacsine... mbank da len o nieco horsi kurz ale 150 SKK to nespravi... rozdiel je poznatelny pri vacsom vybere 300 EUR povedzme...
ja by som momentlane isiel do CSOB a ten ich ucet dokonca zivota bezplatne vedenie... neviem ale ake su tam chytaky malymi pismenami treba vycekovat... v kombinacii z mbank uctom... nic za to nedas ma to nejake vyhody ktore skor ci neskor vyuzijes, mozes kombinovat, usetrit...