Po 16 ročnej Vyžle, a 17 ročnom čiernom Trpasličom Dachshundovy dnes k nám pribudla šedá-merle Dachshundica ELLA...😁👍...dúfame,se z nej bude zdatná bikerka...
parkovacia poloha, ked sa kuri. Larra vlavo ma 21 rokov. uz ma obcas vypadky zraku a sluchu. ale ked ma lepsi den, tak sa sprava ako mladica a obcas sa s mladou nahanaju a biju tak, ze aj chlpy lietaju. Elza vpravo ma 4. zhaname kocura na krytie, ak by ste o nejakom vedeli.
Naše chodia najradšej do psej búdy alebo na ňu a znudene sledujú psie kusy Jezus z Miňušky a Lizy sa vykľuli dvaja kocúrikovia Muro a Muriak
(sneh už našťastie nemáme, fotky sú ešte z februára, keď bol s nami aj Benny )
Ako naložiť s nájdeným psíkom? Podľa mňa ho vyhodili (vedľa cesty, pri smetisku) , rozozdielal som to po FB, či náhodou niekomu nechýba. Ďalší prírastok si dovoliť asi už nemôžme, bez tak sa to u nás hemží ako červíky v zdochline...
Vziať ho k veterinárovi, či náhodou nemá čip, ale pochybujem. Ak nemá, skúsiť osloviť najbližší útulok, či ho nevezmú. Ale aj to je často problém, pretože sú preplnené. Ďalšia možnosť je nájsť vo svojom okolí alebo cez internet pre neho nový domov. Dá to trochu práce a prídete na pár týždňov o svoje zaužívané pohodlie, ale pomôžete mu. Nových majiteľov si treba dobre preveriť, ísť sa tam pozrieť, lebo na inzerát bude volať veľa rómskym spoluobčanov. Ja som toto absolvovala už párkrát a vždy to dopadlo dobre Treba tomu veriť
Držím palce inak.
O svoje pohodlie... Jediná vec, čo ma na tom znepokojuje, je, že máme suku a toto je pes... Plus mínus 1-2 zvieratá mi nevadí...
Veď ale toto je šteňa, zatiaľ nehrozí nič.
A tiež mám doma fenku a psíka. Fenku sme dali kastrovať, žiadna zmena, nič sa neudialo, fakt úplná pohoda a hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už je v rodinke s deťmi
Jezus z Miňušky a Lizy sa vykľuli dvaja kocúrikovia
(sneh už našťastie nemáme, fotky sú ešte z februára, keď bol s nami aj Benny
Držím palce inak.
Veď ale toto je šteňa, zatiaľ nehrozí nič.
A tiež mám doma fenku a psíka. Fenku sme dali kastrovať, žiadna zmena, nič sa neudialo, fakt úplná pohoda a hotovo
Ak sa fenka nehára, tiež nič nehrozí
Aj tak by si mal zájsť v prvom rade k veterinárovi podľa mňa