zatial dal 19 km v terene, ale je to tazko s nim, hore kopcom stiha, respektive ja stiham
dole kopcom ovsem rychlost viac ako 20 km/h uz zacina byt problem, dokonca si minule aj vytkol prednu labku a niesla som ho na biku pod pazuchou co teda nebolo bohvieco pre mna, odvtedy ho netrapim
skratka je to kratkonohy pes, nie madarska vyzla
Ak ho chcem zobrat do lesa musim vybrat nejaku trasu ktora nie je velmi dole kopcom, napriklad 5 bojarsku a krasnansky singel dal bez problemov od horarne na Peknej ceste, to bolo asi 15 km
okrem toho mam pocit, ze ho viacej bavi lopticka a hrabanie ako nahant panicku na biku
a este je problemm, ze on je dost chudy a nie a nie pribrat tak musim s citom na neho
Ked si vyzliak v lese zlomil koleno, tak stali pri nas vsetci svaty ze sme sa dostali domov (z celej trasy najblizsie k zastavke autobusu a este aj ochotny sofer).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Psíke? Môj bývalý sused Gábor, štátny občan Maďarska, hovoril "pesová". Ale aj "psíka" môže byť.
aj ja som mal takéto modré tielko keď som bol menší
Na Hané je to "psék"
MOV 03684Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Koľko kilometrov zvládne bežať popri bajku?
dole kopcom ovsem rychlost viac ako 20 km/h uz zacina byt problem, dokonca si minule aj vytkol prednu labku a niesla som ho na biku pod pazuchou co teda nebolo bohvieco pre mna, odvtedy ho netrapim
skratka je to kratkonohy pes, nie madarska vyzla
Ak ho chcem zobrat do lesa musim vybrat nejaku trasu ktora nie je velmi dole kopcom, napriklad 5 bojarsku a krasnansky singel dal bez problemov od horarne na Peknej ceste, to bolo asi 15 km
okrem toho mam pocit, ze ho viacej bavi lopticka a hrabanie ako nahant panicku na biku
a este je problemm, ze on je dost chudy a nie a nie pribrat tak musim s citom na neho
Mohol by simulovat diviaka tym rytim.
https://www.youtube.com/watch?v=4YuVc_Z_1G8&feature=youtu.be
Vyzla by sa horsie niesla pod pazuchou.
Ked si vyzliak v lese zlomil koleno, tak stali pri nas vsetci svaty ze sme sa dostali domov (z celej trasy najblizsie k zastavke autobusu a este aj ochotny sofer).
http://youtu.be/TkLJXKgEVXY