Chalani caute. Zháňam k nám do domu pre synov šteniatko yorksira. Ak by ste o niekom koho poznáte vedeli , tak mi dajte echo. Najlepšie východ, aby sme to nemali ďaleko .
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Mozno si uz rozhodnuta a mas iny nazor pripadne ostatni ale za mna to je tak sproste plemeno az to boli. Ten pes nieje ani mudry ani zlaty. On je sam pre seba ako mu je najlepsie a ked sa mu nepaci hned to da najavo. My mame aj yorka aj zlateho retrievera a chyba toho retrievera je len taka ze trati srst. Inac je to laska, miluje ludi miluje kazdeho je to flegmatik kde ho polozis tam je, ide s kazdym a za kazdym. York si robi to co on v danom okamihu chce. A to nehovorim len o nasom ale xy dalsich ktorych poznam.
tiriel Nenechaj sa obalamutiť, york je pes ako ktorýkoľvek iný a je výhradne vecou majiteľa, či ho vycvičí a naučí móresom. Máme dvoch, pri správnom vedení je to úplne bezproblémový pes, zvlášť mladší Hugo zvláda aj viacdňové výpravy na turistiku, veľa pohybu je, mimochodom, prvý predpoklad zvládnuteľného a spokojného psa. 15-20km dá pri miernejšom tempe dokonca aj popri bajku.
bombtrack syn ma špeci potreby , potrebuje niečo , čo sa s ním bude jašiť aj túliť , niečo malé a hlavne,aby mu nepadala srsť . Zatial yorksir u syna vyhral . Všetko to začalo nemeckým trpazličím š*****m,ale tu srsť by som nerozdýchala, to je skor pre babky v paneláku .
nevybláznený jack je horší ako nevybláznený york.. a ani toho yorka nebude tak lahké "zničiť"
akurát by som mal poznámku k tomu "dakde blízko", je to investícia na niekolko rokov dopredu, takže psa by som si vyberal starostlivo a poriadne.. tých pár € za cestu sa stratí velmi rýchlo pri zdravom psovi a aspoň decká budú mať výlet..pre dobrého psa sa ide aj pol sveta, nie že pol slovenska a že to má byť len domáci miláčik a nie pracant na tom nič nemení..
inak ak bezproblémovú srsť čo tak pudel? (aj keď to plemeno neznášam ale to ani yorkov)
Hlavne si daj pozor na nejaké "množiarne", z bezcitného masového chovu pochádzajú tie najneurotickejšie psy, my sme mali všetkých yorkov z rodín, ktoré sme dobre poznali, naša Čili je dcéra "starého" Huga, môj cykloparťák je vlastne cez psov môj "svat"
teriéristi majú stránku chovateľského klubu tu: http://www.terriers.sk/?kat=0
len žiaľ v zozname chovateľských staníc nie je explicitne uvedené kto chová aké plemeno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/LzPfbIPwVvQ
akurát by som mal poznámku k tomu "dakde blízko", je to investícia na niekolko rokov dopredu, takže psa by som si vyberal starostlivo a poriadne.. tých pár € za cestu sa stratí velmi rýchlo pri zdravom psovi a aspoň decká budú mať výlet..pre dobrého psa sa ide aj pol sveta, nie že pol slovenska a že to má byť len domáci miláčik a nie pracant na tom nič nemení..
inak ak bezproblémovú srsť čo tak pudel? (aj keď to plemeno neznášam
len žiaľ v zozname chovateľských staníc nie je explicitne uvedené kto chová aké plemeno