Máme v dočasnej opatere z útulku od Vianoc túto prítulnú a radostnú dušičku (v papieroch Baška, my ju voláme Dáška, ale ja ju najčastejšie oslovujem "Lujza"). Je to york x neviemčo (možno foxík), ale srsť a fyziognómiu má skôr do jorkšíra. Na to, že asi nikdy nič dobrého nezažila, má neobyčajne dobrý vzťah k ľuďom. Berieme ju na veľa prechádzok a túr.
No toto je dosť riziková zábavka, lebo jednak väčšina psov snáď okrem nejakých salukáčov a podobných púštnych nepríčetov nad nejakých 20-25 °C nefunguje (záprahy sa smú jazdiť do 15), dvak keď sa stane že napr. sleduje mňa a nesleduje terén, tak je tam vysoké riziko úrazu. Pokiaľ je pes v ťahu (bikejöring), tak je to lepšie - do okamihu, kým si napríklad nezmyslí, že chce ísť pásť srnky alebo preskúmať, či dokáže vyliezť za vevericou
Zvonec na psa je zverstvo - pes počuje asi 16x lepšie ako člóbrc a aj (pre nás nepočuteľné) psie známky môžu byť dôvodom permanentného stresu. Takže jedine GPS lokátor.
Veľké riziko je aj majiteľ, ktorý si myslí, že pes sa nedá vycvičiť, aby za tou srnkou či veveričkou neutekal a tak sa o to ani nepokúsi. Smutné je, že vždy je problém majiteľ, nikdy pes.
Keby som mal domácnosť, v ktorej by väčšinu času bol niekto prítomný, tak by som išiel asi do takéhoto vulpesa
niečo ako borderka na kokaíne len sa treba pripraviť na dierky v rukách, nohách a iných okončetinách zúbky majú dosť ostré a nechať ich doma osamote je o prekvapení, čo zas porozoberajú
(a áno, naozaj sú vychcané)
Fenek berberský, veľmi vtipné zvieratko, neviem či po novom to už nie je líška nejaká, lebo je to tiež rod Vulpes - Vulpes zerda.
Že najväčšie uši v pomere k telu zo všetkých psovitých.
Kristina alebo to uveďme na pravú mieru, sama a dobrovoľne si ho nakŕmila
líšky si ľahko zvyknú na ľuďov, kamoška z Manchesteru máva návštevy spriatelenej líščej family v záhrade denne, už sa spriahli aj s jej psom a vymýšľajú kraviny, dokonca jej už chodia aj dnu
niekde by som mohol mať aj video
V noci som sa dozvedel, že moja budúca pani šéfová už od 8.3. chodí po svete a že mám dodať meno na D do 20 znakov. Takže Dolores Ibárruri Gómez nevojde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zvonec na psa je zverstvo - pes počuje asi 16x lepšie ako člóbrc a aj (pre nás nepočuteľné) psie známky môžu byť dôvodom permanentného stresu. Takže jedine GPS lokátor.
niečo ako borderka na kokaíne
(a áno, naozaj sú vychcané)
Že najväčšie uši v pomere k telu zo všetkých psovitých.
líšky si ľahko zvyknú na ľuďov, kamoška z Manchesteru máva návštevy spriatelenej líščej family v záhrade denne, už sa spriahli aj s jej psom a vymýšľajú kraviny, dokonca jej už chodia aj dnu
niekde by som mohol mať aj video