Keď si ideš v peknú sobotu ? pocupkať do prírody s 3-mesačným šteňaťom ? a za pol hodinu bežíš v náručí so psom a s plačom k autu a voláš veterinára ??
Boli sme spolu so šteňaťom poviazaní na bežeckom vodítku, napriek prosbe, aby si vlčiaka chytili, lebo máme strach, tak neurobili!!! Nemal náhubok, ani vodítko. Našťastie so mnou neboli deti ??
Dúfame, že všetko bude v poriadku. Ešte po ceste k veterinárovi zvracal. Ranu mu lekár ošetril, dostal dve injekcie, jedna antibiotiká a druhá analgetiká. Je ale ešte stále v šoku. Už viac ako dve hodiny pozerá do prázdna... ?
Náš milovaný MIKE ♥️
Au au au, to naštve Skoré uzdravenie a hlavne - nenechajte ho odsocializovať sa, ešte je mladý, mohol by sa s tým zrovnať. Nám tak vlčiak dohrýzol írskeho setra, no náš už mal svoje roky a tak sa z neho stal psí paranoik Podľa fotiek okolia bol útočník dedinský pes?
Ufff nás bol napadnutý 14x, aspoň sme zvyknuty a často banality sijeme doma. Šteniatko je ale iné kafe. Pes ,ktorý napadne stena to asi nemal v hlave zrovnane...
Hlavne asi pes, ktorý napadne akékoľvek zviera na voľno, má majiteľa, ktorý to nemá v hlave v poriadku 🤬 a bohužiaľ to vyzerá, že počet takých majiteľov rastie 😔
Oprava a suhlas:( zle som sa vyjadril. Ja často pozorujem v meste majiteľov silných plemien v rodinných domoch,kde sa pes správa ťažko teritoriálne ho raz za čas as pustiť na lúku ci vybezisko. Následky bývajú fatálne. Odpoveď- ale on je u nás na dvere v pohode.... Piny hlavne nezanevriet pri socializacii, dnes je mozno ťažko ale je mladý a dúfam ze sa z toho dostane.
Tiez si treba uvedomiť ,že pes bude vašu náladu čiastočne prenášať, treba byť silný.
Môjho shar peia napádajú aj psy ,ktoré socializoval. Nulová mimika a stoceny chvost nedokážu vyhodnotiť. Jeden skúsený chovateľ mi ukázal ako ochrániť vlastného psa iba pomocou vodítka.uz sa mi to raz osvedčilo, no proti silnému psovi človek vydrží tak 30 sec.
ak pes vybehne na 3mesačné šteňa tak to fakt nemá v hlave v poriadku určite to riešte cez políciu!
Úplne to isté povedal veterinár. Vraj mám zvážiť možnosť podať trestné oznámenie, lebo takýto ľudia si zaslúžia trest.
Ale ja z duše neznášam konflikty. A toto sú ľudia z dediny, narobila by som si zbytočné problémy Vlastnia pol dediny, to ťažko sa púšťať do boja s veternými mlynmi. Okrem toho tu chcem v kľude žiť, každý pozná každého, nikdy nevieš, čiu pomoc budeš potrebovať... Radšej to takto v kľude pretrpíme. Nechcem nič iné, len aby bol Mike v poriadku.
Piny, nejde ani tak o trest, ako o zabránenie potenciálne ďaleko horšej situácie v budúcnosti. Sama si napísala, že si mala šťastie, že si nebola s deťmi. A keď ho nabudúce mať nebudeš?
Pes je vždy obrazom majiteľa. A ak je dnes pes neovládateľný, sám od seba sa nezmení. Musí sa zmeniť majiteľ vo svojom prístupe ku psovi, ten majiteľ musí pochopiť, že má problém v prvom rade on.
Ja viem a máš úplnú pravdu. Ale skús pochopiť aj ty mňa a život v malej dedine...
Mike lepšie, už aj chodil po dome, ale stále ma potrebu ležať pri niekom. Akonáhle niekto od neho vstane, ide sa "zavŕtať" k niekomu inému. Fyzicky to bude určite dobré, skôr bude mať pár dní strach. Ale to spolu zvládneme. Je to
veľmi rozumný psík.
Tak to je super, že sa už “rozbieha”)) a ako každé malé dieťa po strese k Vám teraz bude prilepený ?
S tou dedinou Ti plne rozumiem, máš pravdu že je to ťažké, obzvlášť v podmienkach “domácej mafie”.
Piny pokial je situacia taka v dedine, ako je, tak potom tak, ako pise Vlad01, akurat v opacnom poradi. Agresora nezmenis, cize to musite prekonat najma Vy, o to rychlejsie sa toho zbavi Vas pes. Vyborne vyciti city pana, ked sa budete obavat Vy, bude sa aj on.
Pokial to nechcete riesit, tak rychlo skutocne "zabudnut"...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto sa oddy***** na gauči a kresle
A jedlo si treba vypýtať
Už aby bolo leto
aka je stara?
Boli sme spolu so šteňaťom poviazaní na bežeckom vodítku, napriek prosbe, aby si vlčiaka chytili, lebo máme strach, tak neurobili!!! Nemal náhubok, ani vodítko. Našťastie so mnou neboli deti ??
Dúfame, že všetko bude v poriadku. Ešte po ceste k veterinárovi zvracal. Ranu mu lekár ošetril, dostal dve injekcie, jedna antibiotiká a druhá analgetiká. Je ale ešte stále v šoku. Už viac ako dve hodiny pozerá do prázdna... ?
Náš milovaný MIKE ♥️
Piny hlavne nezanevriet pri socializacii, dnes je mozno ťažko ale je mladý a dúfam ze sa z toho dostane.
Tiez si treba uvedomiť ,že pes bude vašu náladu čiastočne prenášať, treba byť silný.
Môjho shar peia napádajú aj psy ,ktoré socializoval. Nulová mimika a stoceny chvost nedokážu vyhodnotiť. Jeden skúsený chovateľ mi ukázal ako ochrániť vlastného psa iba pomocou vodítka.uz sa mi to raz osvedčilo, no proti silnému psovi človek vydrží tak 30 sec.
Úplne to isté povedal veterinár. Vraj mám zvážiť možnosť podať trestné oznámenie, lebo takýto ľudia si zaslúžia trest.
Ale ja z duše neznášam konflikty. A toto sú ľudia z dediny, narobila by som si zbytočné problémy
Pes je vždy obrazom majiteľa. A ak je dnes pes neovládateľný, sám od seba sa nezmení. Musí sa zmeniť majiteľ vo svojom prístupe ku psovi, ten majiteľ musí pochopiť, že má problém v prvom rade on.
Mike lepšie, už aj chodil po dome, ale stále ma potrebu ležať pri niekom. Akonáhle niekto od neho vstane, ide sa "zavŕtať" k niekomu inému. Fyzicky to bude určite dobré, skôr bude mať pár dní strach. Ale to spolu zvládneme. Je to
veľmi rozumný psík.
S tou dedinou Ti plne rozumiem, máš pravdu že je to ťažké, obzvlášť v podmienkach “domácej mafie”.
Pokial to nechcete riesit, tak rychlo skutocne "zabudnut"...