5,8/kg, rozmaznavas tie macky Nemam skusenost, no hodnotenia maju dobre. Ontario vychadza lepsie a s tym mam dobru skusenost. No dlhodobo kupujem Animoda z Amazonu, aktualne 4,70/kg pri 10kg baleni a aj to mi pride vela
Moje mačiaky granule vôbec nechcú. Psom a mačiakom 90% stravy varím vo vode. Striedam kuracie mäsom, pečienky, morku, keď majú v akcii tak zajaca. K tomu mrvku, jablko... Granule chlpáči 🐶 síce majú v miske každý deň, ale to len tak poďubkávajú cez deň trošku. Konzervy psom nedávam vôbec. Mačiakom zriedka a to kúpim akciové.
Teraz, keď bol Garfield chorý, mal príšernú nádchu a musela som kúpiť kojeneckú odsávačku a odsávať mu z nošteka soplíky, necítil vôbec stravu a nevedel sa ani najesť sám, všetko som musela mixovať a riediť troškou teplej vody a z lyžičky mu to napchať po troškách do úst, inak by sa týždeň nenajedol. Mal celé hrdlo opuchnuté.
S granulami by som veru neuspela
Ale máte to jednoduchšie, závidím vám
Moji sú rozmaznaní
To ma byt na polroka, moja mačka práveže veľa nežerie. Snáď jej to neprestane chutiť 😄
Ktoré Ontario kupuješ?
Tak ano, 10kg mam tiez na rok. Ontario som skusal s lososom aj pre kastrovane. PINY aj ja davam Cicavec-ovi masko, no granule su povinnost kvoli zubom. Kedze aj moj je fajnovy, od malicka som ho naucil na granule tak, ze mu porciu granul premiesam s 1/4 konzervy a to zozerie rad, suche ani za nic.
Boli ok, lebo chrumali kosti kazdy den. Tvrde granule cistia zuby a posilnuju. Kazdy den. Kosti sa mu chrumat moc nechce, sem tam chrupky a male kosti z kurata, stehennu uz neda.
A prave tie uvarene kuracie kosti by zrat nemali, lebo su po tepelnej uprave krehke a lamu sa do ostrych ulomkov a mozu im prepichnut zaludok / creva. Cize male kosti co dokazu rozhryzt jedine surove, nikdy nie tepelne upravovane. Aspon tak som zachytil ja a drzim sa toho.
P.S. Len ich prilis rozmaznavate tym mäsom a potom su vychcane. Ako sa hovori, hlad je najlepsi kuchar. Ked nie je nic lepsie, tak aj macka v pohode zozerie normalne kvalitnejsie granule. Ale ked vie, ze bude aj nieco lepsie, tak sa jej do granul logicky velmi nechce. Moja macka funguje cez den na granulach a prilepsuje si mysami, hrabosmi, vtakmi a kto vie cim este. Akurat vecer dostava kapsicku, na ktoru samozrejme vzdy netrpezlivo caka uz hodinu vopred.
A prave tie uvarene kuracie kosti by zrat nemali, lebo su po tepelnej uprave krehke a lamu sa do ostrych uhlov a mozu im prepichnut zaludok / creva. Cize male kosti co dokazu rozhryzt jedine surove, nikdy nie tepelne upravovane. Aspon tak som zachytil ja a drzim sa toho.
Tak to som nezachytil, ze sa to rozlisuje. Mam zakodovane, ze je to no go a nedavam to ani psom ani mackam. Cokolada / kakao v akejkolvek forme a hrozno detto.
gronkjear Zákaznícka podpora•
24. 10. 2024 o 16:02
PINY, Jezus ma pravdu, varene urcite nie - samozrejme, je to len z opatrnosti..ale ked vidim, ako si opatrna aj pri dalsich veciach (v dobrom) Takze varene kosti naozaj skor nie ani pre macky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktoré Ontario kupuješ?
Teraz, keď bol Garfield chorý, mal príšernú nádchu a musela som kúpiť kojeneckú odsávačku a odsávať mu z nošteka soplíky, necítil vôbec stravu a nevedel sa ani najesť sám, všetko som musela mixovať a riediť troškou teplej vody a z lyžičky mu to napchať po troškách do úst, inak by sa týždeň nenajedol. Mal celé hrdlo opuchnuté.
S granulami by som veru neuspela
Ale máte to jednoduchšie, závidím vám
Moji sú rozmaznaní
Ktoré Ontario kupuješ?
Tak ano, 10kg mam tiez na rok. Ontario som skusal s lososom aj pre kastrovane.
PINY aj ja davam Cicavec-ovi masko, no granule su povinnost kvoli zubom. Kedze aj moj je fajnovy, od malicka som ho naucil na granule tak, ze mu porciu granul premiesam s 1/4 konzervy a to zozerie rad, suche ani za nic.
P.S. Len ich prilis rozmaznavate tym mäsom a potom su vychcane.
Mačky ich môžu, hafani nie
https://spotpet.com/blog/cat-tips/can-cats-eat-bones