Lara dnes vyskocila na stol a prevrhla vazu s kvetmi na notebook. Neviem ci ho znovu spojazdnia
Tie kvety si potom ukradla do pelechu
Okrem toho furt hryze papuce a boty, a aj tie si donasa do pelechu.
A vsetky kable uz museli schovat do puzdier.
Ale inak je Lara fajn
2. Novembra som nasiel tuto chlpatu potvorku v lese. pre Bratislavcanov (pri amfiku raca)
Asi ju niekto vyhodil, myslel som si ze len utiekla ale to bola iba moja naivita. Bolo mi jej luto tak som ju nalozil do ruksaku a doniesol domov. No a uz je Februar a uz by sme ju nikomu nedali ? Oblubene cinnosti su hrabanie, skrabanie, obhryzanie, bobkovanie, zobranie o granulky a vyzerat roztomilo ? Je to prve zvieratko ktore mam doma, nieje az taka narocna, neknuci, nemnauci a v noci nas nebudi, necha sa hladkat a obcas zacne oblizovat teplaky (vraj prejav naklonnosti) ale ten ma aj k vankusom, kobercom, uterakom... ?
Vyzerá, že trošku zakrslý. Ale keby predsa len ešte vyrástol daj vedieť. Zdarma ti ho spracujem za 10 minút. Nedávaj mu granule s antibiotikami keby prišlo k aktu nech máš biomasko.
Vyzerá, že trošku zakrslý. Ale keby predsa len ešte vyrástol daj vedieť. Zdarma ti ho spracujem za 10 minút. Nedávaj mu granule s antibiotikami keby prišlo k aktu nech máš biomasko.
malo masa za 200euro (ockovanie vybeh krmivo), nemyslis? ale z tych pavov co chovas, by uz bola dobra hostina..
Dúfam, že nie morčatá
Keď som robila v základnej škole a na obed sme mali morčacie prsia, tak sa ma prváci pýtali, že koľko morčiat museli kuchárky ráno zabiť, aby sa najedla celá škola
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rapoce, vŕzga, kvíli ale sused ani neviem kedy je doma. Veľmi tichá rodina to je.
Tie kvety si potom ukradla do pelechu
Okrem toho furt hryze papuce a boty, a aj tie si donasa do pelechu.
A vsetky kable uz museli schovat do puzdier.
Ale inak je Lara fajn
Asi ju niekto vyhodil, myslel som si ze len utiekla ale to bola iba moja naivita. Bolo mi jej luto tak som ju nalozil do ruksaku a doniesol domov. No a uz je Februar a uz by sme ju nikomu nedali ? Oblubene cinnosti su hrabanie, skrabanie, obhryzanie, bobkovanie, zobranie o granulky a vyzerat roztomilo ? Je to prve zvieratko ktore mam doma, nieje az taka narocna, neknuci, nemnauci a v noci nas nebudi, necha sa hladkat a obcas zacne oblizovat teplaky (vraj prejav naklonnosti) ale ten ma aj k vankusom, kobercom, uterakom... ?
malo masa za 200euro (ockovanie vybeh krmivo), nemyslis? ale z tych pavov co chovas, by uz bola dobra hostina..
Prasiatka.
... sestra ( Daniela ) sa strašne hnevala že ich tak voláme 😂
Keď som robila v základnej škole a na obed sme mali morčacie prsia, tak sa ma prváci pýtali, že koľko morčiat museli kuchárky ráno zabiť, aby sa najedla celá škola
Normálne 200 kilové sviňe.
Lebo ako hovorili v svákovi Raganovi "párom lepšie žerú"