Moja macka zerie takmer iba granule. Obcas jej varim kuracie maso, alebo dam tuniaka, ale toho vela nezje a potom to necha tak. Samozrejme granule kupujem bez spominanych konzevrantov a bez (pripadnes s minimom) obilia. SKusal som aj poriadne drahe konzervy (so zlozenim lepsim ako 99,9% co je na regaloch obchoch pre ludi a aj nalezitou cenou) a uspech to nemalo. Ked 3 dni nejedla, potom z toho trosku odjedla. Priebercive su a mnohe velmi konzeravivne.
Skusim asi este niekedy premrazene hovadzie. Ale myslim, ze velky uspech to mat nebude.
riadna debata, 12 rokov sa mi dozila prva vlciacka odchovana na masovej strave, pamatam tie casy, ked som kazdy den varil v garazi paprce, behaky a kadeco ine, ach tie smrady a 12 rokov sa dozila druha vlciacka vacsinou na granuliach, obe viacmenej posli na klby, uvidime kolko odchovam tretiu, zatial papka granule ale urcite budeme casto aj kuchtit
Moja trenerka tvrdi ze ten, kto mysli ze vytvori barf stravu, dobre vyvazenu a tak aby psikovi naozaj nic nechybalo sa myli .. tym ze preleze par clankov a knih o barfe tak nemoze porazit niekolkodesatrocny vyvoj a testy poprednych vyrobcov krmiv ...
kto si myslí že výrobca granúl to vyrába pre zdravie psov tak to sa ani nedá povedať že sa mýli si stačí prečítať zloženie
a keď si niekto myslí že vývoj obchodníka porazí niekolkotisíc ročnú evolúciu tak k tomu tiež nemám čo
kto si myslí že výrobca granúl to vyrába pre zdravie psov tak to sa ani nedá povedať že sa mýli si stačí prečítať zloženie
a keď si niekto myslí že vývoj obchodníka porazí niekolkotisíc ročnú evolúciu tak k tomu tiež nemám čo
nenapisal som nic o tom ze vyrobcovi ide iba o zdravie psov, ale lepsi vyrobcovia robia testy .. zistuju ako ktore zlozenie posobi na psov .. ake latky pes prima ... tak isto netvrdim, ze je to najlepsie a najzdravsie riesenie ... tak ako som napisal .. pravdsa je niekde uprostred .. to len my musime vzdy zastavat nejaky extrem a preto si ma tam rovno zasunul ... poznam 14 rocnu borderku co zila cely zivot na pedigree granulach .. prezila borelku a dostala sa z nej .. a poznam 7 rocnu borderku co barfuje a furt ma nejaky problem .. nieje vsetko len o zradle ..
svojmu psovy chcem len to najlepsie, ale nemienim sa stat jeho otrokom .. su dni, kedy ja zerem rozky so syrom, alebo mekac, lebo nic nestiham a zijem ... co ma evolucia s barfom inak ? .. teda okrem toho ze pes je vsezravec
inak myslim, ze uz trosku off topic
len to že základ stravy predátorov (aj keď poniektoré psy od predátorov majú hodne ďaleko už) tvorí mäso! nie popolčeky, perie, nechty, kukurica, zemiaky a iné odpady..
to je postroj na ťahanie, viď fotka, tam je to z boku lepšie vidieť. síce neťahá, ale dávam jej to, aspoň menej iritujem polovníkov, keď behá pri mne. keď už mi to zostalo doma po psovi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skusim asi este niekedy premrazene hovadzie. Ale myslim, ze velky uspech to mat nebude.
http://youtu.be/5iTTNRE-njM
kto si myslí že výrobca granúl to vyrába pre zdravie psov tak to sa ani nedá povedať že sa mýli
nenapisal som nic o tom ze vyrobcovi ide iba o zdravie psov, ale lepsi vyrobcovia robia testy .. zistuju ako ktore zlozenie posobi na psov .. ake latky pes prima ... tak isto netvrdim, ze je to najlepsie a najzdravsie riesenie ... tak ako som napisal .. pravdsa je niekde uprostred .. to len my musime vzdy zastavat nejaky extrem a preto si ma tam rovno zasunul ... poznam 14 rocnu borderku co zila cely zivot na pedigree granulach .. prezila borelku a dostala sa z nej .. a poznam 7 rocnu borderku co barfuje a furt ma nejaky problem .. nieje vsetko len o zradle ..
svojmu psovy chcem len to najlepsie, ale nemienim sa stat jeho otrokom .. su dni, kedy ja zerem rozky so syrom, alebo mekac, lebo nic nestiham a zijem ... co ma evolucia s barfom inak ? .. teda okrem toho ze pes je vsezravec
inak myslim, ze uz trosku off topic
len to že základ stravy predátorov (aj keď poniektoré psy od predátorov majú hodne ďaleko už) tvorí mäso! nie popolčeky, perie, nechty, kukurica, zemiaky a iné odpady..
hehe kludy pred piškótou
to je postroj na ťahanie, viď fotka, tam je to z boku lepšie vidieť. síce neťahá, ale dávam jej to, aspoň menej iritujem polovníkov, keď behá pri mne. keď už mi to zostalo doma po psovi.