U chovateľky od ktorej je moja pani mangelka sa síce schyľuje k úmrtiu v rodine (15 r.WHWT, 3 roky žijúca s inoperabilným ca pečene), ale aj tak sme sa uchechtli na aktuálnom copyrightscontent.xx.fbcdn.net scontent.xx.fbcdn.net
Dnes došlo k odovzdávke, po nepredstaviteľnom vrešťaní v prepravke som ho pustil von, usadil sa mi na pleci a tam driemajúc a pradúc sme došli domov.
Teraz oblieza dom, jorkšíri už po dohovore pochopili, že to nie je mačka určená na zbesilé naháňanie. Najväčší zver v dome (mačka Líza) sa ešte nedostavila a jej stanovisko teda nepoznáme.
Domáca pani namietala asi 30 sekúnd a odvtedy sa od neho nepohla.
Minčol sa dostal do dobrych ruk. A zjavne ma svojsky styl cestovania, lebo aj mne sedel v aute na ramene a inde sa nevedel upokojit. Potom sem Pali daj obcas report ako sa vam dari, budem rad.
Neviem, či tu už bolo niečo podobné, ale pravdepodobne máme prvý prípad, kedy toto fórum spoločnými silami zachránilo a našlo domov pre domáceho miláčika.
Jezus našiel niekde pod Minčolom (Kubínska hoľa) mača, ktoré potom zverejnil v tomto vlákne ako "trailové mačiatko".
Keď som videl fotku a výzvu na adopciu, spomenul som si na moju prvú mačku Šmudlu, ktorú sme našli pohodenú pri našej bytovke, ešte bola slepá, zranená, pochladená a celkom slabo mňaukala. Mal som 9 rokov, nespal som niekoľko nocí, kedy bolo treba mača kŕmiť. Merlinovi sa veľmi podobala, uvedomil som si, že toto mača má v istom zmysle podobný osud.
Prvý deň Merlin skúmal dom, preliezol každú policu, každý kút, lovil každý kábel a šnúrku. Keď sa unavil, bez problémov prišiel ku mne, pritúlil sa a zaspal. Hneď našiel mačací záchod, takže sa neudiali nijaké nehody. Je to dosť veľký žrút, bez rozpakov by kradol jedlo všetkým ostatným. Dva dni sme ho učili opatrnej koexistencii v dome, dnes sme vyšli prvý krát do záhrady, tak som konečne nafotil nejaké obrázky.
martinapb Fíha, no keď myslíš? Mne to pripadá také normálne, nič, čo by si zaslúžilo väčšiu pozornosť, len taký malý, dobrý pocit pri srdci...
Ale ak myslíš, že to bude niekoho inšpirovať, tak nedbám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som zhodou okolností v BA, poobede by sa dalo.
Teraz oblieza dom, jorkšíri už po dohovore pochopili, že to nie je mačka určená na zbesilé naháňanie. Najväčší zver v dome (mačka Líza) sa ešte nedostavila a jej stanovisko teda nepoznáme.
Domáca pani namietala asi 30 sekúnd a odvtedy sa od neho nepohla.
Jezus našiel niekde pod Minčolom (Kubínska hoľa) mača, ktoré potom zverejnil v tomto vlákne ako "trailové mačiatko".
Zoznámte sa: Merlin de Minčol
Keď som videl fotku a výzvu na adopciu, spomenul som si na moju prvú mačku Šmudlu, ktorú sme našli pohodenú pri našej bytovke, ešte bola slepá, zranená, pochladená a celkom slabo mňaukala. Mal som 9 rokov, nespal som niekoľko nocí, kedy bolo treba mača kŕmiť. Merlinovi sa veľmi podobala, uvedomil som si, že toto mača má v istom zmysle podobný osud.
Prvý deň Merlin skúmal dom, preliezol každú policu, každý kút, lovil každý kábel a šnúrku. Keď sa unavil, bez problémov prišiel ku mne, pritúlil sa a zaspal. Hneď našiel mačací záchod, takže sa neudiali nijaké nehody. Je to dosť veľký žrút, bez rozpakov by kradol jedlo všetkým ostatným. Dva dni sme ho učili opatrnej koexistencii v dome, dnes sme vyšli prvý krát do záhrady, tak som konečne nafotil nejaké obrázky.
Úplne prvý krát na terase do záhrady
Lovecký inštinkt sa nezaprie
Prieskum záhrady
Lezie po stromoch ako starý veterán
Naši jorkšíri s odstupom kontrolujú situáciu
Plachá Líza tiež len opatrne skúma novú situáciu
Zatiaľ sa zoznamujú s odstupom
Hugo neustále vetril a pozeral z diaľky
Merlin vracia pohľady
Malé mača vo veľkom svete
Dobrá vec sa podarila...
Aj popis
Nech sa mu u Teba darí.
Totižto ste pre mňa "praví muži" a bolo by škoda sa nepodeliť, už aj astro s jeho líškou tam bol https://www.facebook.com/pravimuzi/posts/590153024495014
Ale ak myslíš, že to bude niekoho inšpirovať, tak nedbám.