Ajeto bol v Chorvátsku a tak ho v pohode napadlo, že to znamená HRvatski SATelit... Takže mu nenadávajte. Lebo priemerný študent z turbo školy by napísal HRAŤ!
Nejde mi ten odkaz co tam dal quidoo, tak slovo hrsat mi neslo s nicim dokopy. Ale mohol som sa viac snazit, keby sa mi chcelo viac rozmyslat, mozno by som na to prisiel aj s mojou turbo skolou. Ale v mojej turbo skole ma aspon naucili poriadne pisat.
Dnes sa začína pekná trojkombinácia. Takto to vyzeralo na Alpe d´Huez pred dvoma rokmi. Inak išiel som aj horšie kopce ako tento, nebolo to až také strašné.
Včera už komentátori pasovali Landisa za víťaza TdF, a dnes je už v podstate out. Sledujete to niekto? Dnes vyhral etapu Rasmussen. Fandite mu, je to bývalý MTBčkár
Prečo by som mal fandiť pretekárovi, ktorý sa celé preteky šetril na jednu etapu? Len z toho dôvodu, že vie najlepšie počítať a tak si spočítal, kedy sa mu vyplatí zaútočiť a skočiť do polka-dot dresu?
No to pozor, aj minulý rok vyhral Rasmussen "iba" jednu alpskú etapu a skončil celkovo v prvej 10, neviem presne na ktorom mieste. Takže nielen kopce mu idú dobre.
No to pozor, aj minulý rok vyhral Rasmussen "iba" jednu alpskú etapu a skončil celkovo v prvej 10, neviem presne na ktorom mieste. Takže nielen kopce mu idú dobre.
Si asi nevidel tu jeho casovku. A v poslednom case musi byt vitaz tour aj velmi dobry casovkar (co on pri svojich parametroch moze byt len tazko).
Minulý rok som videl jeho časovku (predposledná etapa), tuším tam aj spadol na kruhovom objazde...víťaz TdF Rasmussen nebude, to mi je jasné, ja som len reagoval na JoKa, že Rasmussen sa šetril len na jednu etapu. A keby aj tak to bola kráľovská etapa a Rasmussen bol v úniku prakticky od jej začiatku. Je to macher.
Navyše nieje v týme #1 takže si moc vyskakovať nemôže.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iceman, co je to HRSAT?
Iceman, co je to HRSAT?
maly preklep ale podla mna to by napadlo aj priemerneho studenta v nejakej turbo skole ze co som chcel napisat
Si asi nevidel tu jeho casovku. A v poslednom case musi byt vitaz tour aj velmi dobry casovkar (co on pri svojich parametroch moze byt len tazko).
Navyše nieje v týme #1 takže si moc vyskakovať nemôže.
Takze landis ako prvotriedny casovkar ma teraz obrovsku sancu.
niekedy nestaci len krv vymenit,ale aj nohy