Zaujímalo by ma aký najväčší úspech ste (zatiaľ) na bajku zažili. Napríklad umiestnenie do desiateho miesta nejakého cyklomaratónu atď. Nech Vám máme čo závidieť a zároveň príležitosť zagratulovať.
Viem, že pre niekoho je úspech vyhrať niečo v tombole (: pre iného dojsť do cieľa (bez defektu)..
Ja som bol v BB na jednom takom preteku co sa kona kazdy rok niekedy v auguste... bolo tam mozno 50 ludi ? Len hobby ludia .... A bolo to rozdelene na dve casti - BB/sasova - sachticky cca 5 KM intenzivneho stupania som bol prvy to bola casovka zato bola medajla a potom druha cast sachticky-donovaly tam sa ratal celkovy cas aj s casovkou som bol tiez prvy a zato bol pekny pohar A rok predtym som v casovke bol treti a v celkovom poradi nejak 4ty ..... Ale pre mna osobne bol aj tak najvacsi uspech na maratone v tatrach minuly rok - TourTatry skoncil som niekde v prvej 40tke ... Z toho minimalne 20 ludi bolo prof. jazdcov a do polovice trate som mal stale pred sebou absolutneho vitaza .......
Pri mojom chronickom nedostatku casu na bikovanie bol zatial asi najvacsim uspechom cas 4:50 na Klasik-u v Dubnici (asi 10 minut za Romanom)
A pre tento rok bude maximalnym uspechom, ak sa mi aspon raz podari ho obehnut Davam si ho ako etalon... Ak pojde na nejaky maraton spolu so synom, mam sancu
mno ja mam toho viacej, zopár juniorských bední, spravidla maratony v muzskej kategori kolo 10 miesta , pre mna asi tri najvyznamnejsie vysledky boli . 3 miesto v národnej cykl. súťaži juniorov(2006). pak 6 miesto v mužskej kat. na trati Lejzi vo Svite(Horal-2007) a moje osobne maximum je z augusta 2007 z Dubnického maratónu kde som skončil celkovo 4 na trati Klasik v čase 3:31
hmm...čojaviem...
1. miesto NCS Košice 2007 v mojej kategorii
9. miesto celoslovenska NCS Kremnica v mojej kategorii
7. miesto 1KBM 30tka v mojej kategorii...celkovo na tej trati nejak 25miesto?
hmm...čojaviem...
ktory rok si tam bol v kremnici? ... aj 2006? nepametas si takeho typka s marinom v predu s SL-kom a vzadu cierne XL-ko?
Budeme Ta musiet pred kazdym vyjazdom opit, aby sme Ti stihali
nie nie ja vám ponuknem moju ohnivú vodu a pojdete spolu so mnou, bok po boku
HMM, ja som este sice nebo na zavodoch ale moj uspech je 9 piv za nedelu....hehehehe
Ale tento rok sa na nejake tie zavody asi nahlasim..nech sa mam aj ja cim chvalit.
mojím najväčším úspechom je to, že som sa zatiaľ žiadneho maratónu ani iného preteku nezúčastnil a ani sa nemienim Robím cyklistiku z pasie a doslova si vychutnávam každý kilometer každého výjazdu. Hnať sa za niečím kvôli času a umiestneniu ma absolutne neláka. Aj keď nikomu neberiem že pre niekoho je pasia práve toto a prajem im veľa úspechov.
2turcyk: ok. najbližšie zmením. Ale jeden maratón si fakt vyskúšaj. Ja som presne ako ty. Pohodička. A takisto sa dá ísť aj maratón. Síce pohodička na pokraji zrútenia qôli netrénovanosti, ale má to niečo do seba. Dúfam, že tento rok sa preplazím aspoň cez 2-3 také závody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pre tento rok bude maximalnym uspechom, ak sa mi aspon raz podari ho obehnut
2,35kach gumach
no a samozrejme to, ze som sa v tak mladom veku stal moderatororom
toť v stručnosti a všetkej skromnosti
Budeme Ta musiet pred kazdym vyjazdom opit, aby sme Ti stihali
ktory rok si tam bol v kremnici? ... aj 2006?
nie nie ja vám ponuknem moju ohnivú vodu a pojdete spolu so mnou, bok po boku
Ale tento rok sa na nejake tie zavody asi nahlasim..nech sa mam aj ja cim chvalit.
Hned mi bolo jasne, ze je za tym doping
Hned mi bolo jasne, ze je za tym doping
šak vieš čo taka becherovka ma kJ?
a Vidíš 4 na vlkovi som zabudol
ale myslim ze od roku 2007 tam budem chodit pravidelne
ale myslim ze od roku 2007 tam budem chodit pravidelne
tak sa drž niekto je tu už pristarý na NCS
som ale uspesny
Akosi mi to nesedí s tým čo máš napísané pod čiarou. Navrhujem zmeniť: Pomaly ďalej zájdeš, rýchlejšie tam budeš aj tak posledný