to musi byt dobry adrenalin jazdit na koni v plnom cvale na velkej pardubickej. len skoda ze sa tam casto tie kone zrania, aj teraz si jedna kobylka na velkom taxise zlomila vaz
Nahodou, velmi dobre sa na to pozeralo, krasne majestatne kone prekonavajuce prekazky, bocne zabery nemali chybu.
Akurat ze par skokov tam nemuselo byt, zbytocne sa kone dodrbu, najma ten 6 metrovy http://cs.wikipedia.org/wiki/Velký_Taxisův_příkop
jj, mne sa to (az na to nestastie) tiez velmi paci, veru dobre sa na to pozera.
george - tie kone sa narodili pre takyto sport, je to ich zivot.
inak sa mi pacili tie co stratili jazdca, ako pekne nasledovali stado aj skakali vsetky skoky, az neskor ich to uz prestalo bavit a niekam sa stratili
presne toto som mal na mysli. to ako keby pri agility pouzivali ostnate droty pri skokoch, alebo pri slalome by do tyciek boli nabite klince. a hovori to aj o vztahu tych ludi ku konom/zvieratam vseobecne. pre nich je to len nastroj na zarabanie. keby ich mali skutocne radi, tak by ich nevystavili takemu riziku, pri ktorom mozu zahynut...
nie, on ju stiahol len pre to, lebo isla bikom po prechode. Ci myslite ze mal oci aj vzadu a navyse bol este aj jasnovidec, ked vedel ze to auto nezastavi?
GeorgeWH máš pravdu. ale išlo mi o to že vrátiť to obsluhe s tým že chceš aby to vyzeralo ako na obrázku, neviem ako by zereagovali tu. akurát bolo smutné keď tá jedna zamestnankyňa povedala že väčšine ludí to je jedno lebo sú hladní. a vlatne bol prvý čo niečo také spravil.
dnes je nezdrave skoro vsetko, takze je jedno ci je to z mcdonaldu. Ci pravo na zdravie maju len vegani a vegetariani? Clovek je od pociatku vsezravec, a na tom sa nic zmenit neda.
dnes je nezdrave skoro vsetko, takze je jedno ci je to z mcdonaldu. Ci pravo na zdravie maju len vegani a vegetariani? Clovek je od pociatku vsezravec, a na tom sa nic zmenit neda.
ja nehovorim, ze maso je nezdrave. prave naopak. maso (bielkoviny - zakladny stavebny prvok organizmu) a zelenina/ovocie/plody vseobecne (vitaminy, mineraly, tuky...) je jedina prirodna strava vyskytujuca sa v prirode. muka, ryza, zemiaky obsahuju v podstate len skrob a sacharidy, ktore viac skodia, ako pomahaju.
co je ale dolezitejsie, je "povod" potravin. maso zo zvierat vykrmenych na kukrici a inom lacnom krmive je ovela menej kvalitne, ako napr. maso z kravy, ktora sa cely zivot pasla na pasienkoch. a tak isto je to aj so zeleninou. to je podstata problemu.
a ak odmietam maso, tak je to len kvoli tyranskemu sposobu chovu zvierat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=WGOLBkQpwjw&t=0
Akurat ze par skokov tam nemuselo byt, zbytocne sa kone dodrbu, najma ten 6 metrovy http://cs.wikipedia.org/wiki/Velký_Taxisův_příkop
george - tie kone sa narodili pre takyto sport, je to ich zivot.
inak sa mi pacili tie co stratili jazdca, ako pekne nasledovali stado aj skakali vsetky skoky, az neskor ich to uz prestalo bavit a niekam sa stratili
vid Nehody při Velké pardubické
http://cs.wikipedia.org/wiki/Velká_pardubická
taxis r 1981, riadny progres proti 2014, drticka kosti vid 2:28
youtube.com/watch?v=RXNq0GZfCSY&t=0
vid Nehody při Velké pardubické
http://cs.wikipedia.org/wiki/Velká_pardubická
presne toto som mal na mysli. to ako keby pri agility pouzivali ostnate droty pri skokoch, alebo pri slalome by do tyciek boli nabite klince. a hovori to aj o vztahu tych ludi ku konom/zvieratam vseobecne. pre nich je to len nastroj na zarabanie. keby ich mali skutocne radi, tak by ich nevystavili takemu riziku, pri ktorom mozu zahynut...
http://www.liveleak.com/view?i=744_1413455752
samozrejme, ze ju stiahol kvoli tomu autu. verim, ze ho videl v dialke ako sa priblizuje, ale urcite ho hlavne pocul.
youtube.com/watch?v=hly6lA8xQsk&t=0
youtube.com/watch?v=XrZFM2nvLXA&t=0
youtube.com/watch?v=XrZFM2nvLXA&t=0
ludia, ktori zeru tieto sracky, si nezasluzia zdravie...
proste paradajka, ryza, chlieb a ine veci hoc aj z teska ta udrzia pri zivote viac nez ten balast z fastfoodov
ja nehovorim, ze maso je nezdrave. prave naopak. maso (bielkoviny - zakladny stavebny prvok organizmu) a zelenina/ovocie/plody vseobecne (vitaminy, mineraly, tuky...) je jedina prirodna strava vyskytujuca sa v prirode. muka, ryza, zemiaky obsahuju v podstate len skrob a sacharidy, ktore viac skodia, ako pomahaju.
co je ale dolezitejsie, je "povod" potravin. maso zo zvierat vykrmenych na kukrici a inom lacnom krmive je ovela menej kvalitne, ako napr. maso z kravy, ktora sa cely zivot pasla na pasienkoch. a tak isto je to aj so zeleninou. to je podstata problemu.
a ak odmietam maso, tak je to len kvoli tyranskemu sposobu chovu zvierat.
youtube.com/watch?v=0d93IUvRZTc&t=0
youtube.com/watch?v=CrjQ3ZiH3ew&t=0