Hotovo.
Ako som povedal skor, viac sa jazdilo ako filmovalo a fotilo. Materialu vzniklo malo, no napriek tomu je to moje zatial najdlsie video tu na fore. Necakajte ziadne dlhe zabery, su to len kratke strihy na prejazdy zaujimavych usekov. Vdaka za "podrzanie" zapnutej kamery Trampovi a Dijckovi. Vsetky tereny na videu vyzeraju pomerne jednoducho - odporucam prist vyskusat. O tom, ze su zjazdne, niet pochyb, no nie pre kazdeho.
Odporucam pozriet kazdemu, kto len trochu vaha, ci prilba je alebo nie je nutna.
Verim, ze bude niekolko dalsich prilezitosti sa znova stretnut.
matheos: nuz bol to dosledok nedoliecenej pravej ruky. pri odraze povolila a stocilo ma nabok. fotak v batohu prezil (bez obalu volne pohodeny, sony w1), neprezili okuliare a helma. aha a este gate maju trosku dieru...
Tak pridávam moje prvé video z výjazdu (cca 80km), prvýkrát som zobral kameru...
narýchlo zostrihané, lebo teraz cez týždeň mám menej času...
materiálu je celkom dosť, komplet video bude hotové cez víkend
tak jfaba som uz chvalil cez icq,fakt vydarene,tie pady-uz viem preco ste taky dobity...hlavne ten posledny vyzeral dost hrozivo,ktoze to tam bol? To tam bola haluz cez cestu ak som spravne videl?
a prekvapil aj danix64 v pohode videjko,len tak dalej...
warzone: som to ja... nuz bol to dosledok nedoliecenej pravej ruky. pri odraze povolila a stocilo ma nabok. fotak v batohu prezil (bez obalu volne pohodeny, sony w1), neprezili okuliare a helma. aha a este gate maju trosku dieru... ziadna haluz tam nebola... zaver je jednoznacky: WEAR A HELMET...
Cez cestu nebola haluz, ale velke kamene ... prvy pad (ten mensi) som ja a druhy (ten skaredsi) je mar_tin. Ono to z videa ani tak hrozne nevyzera, ale v skutocnosti je to dost prudky kopec
veru veru helmu uz na biku nesundam...tak to si mal stastie v nestasti s tym fotakom.Nejake padacie obdobie posledne 2tyzdne...vyrobcovia heliem zase o trochu zbohatli
Tramp to vyzera trochu akoby cez cestu lezal nejaky konar,lebo prva dvojka to preskakuje,ale moze to byt tien pred tymi skalami,fakt to uplne inac posobi v kamere...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super video.
Ako som povedal skor, viac sa jazdilo ako filmovalo a fotilo. Materialu vzniklo malo, no napriek tomu je to moje zatial najdlsie video tu na fore. Necakajte ziadne dlhe zabery, su to len kratke strihy na prejazdy zaujimavych usekov. Vdaka za "podrzanie" zapnutej kamery Trampovi a Dijckovi. Vsetky tereny na videu vyzeraju pomerne jednoducho - odporucam prist vyskusat. O tom, ze su zjazdne, niet pochyb, no nie pre kazdeho.
Odporucam pozriet kazdemu, kto len trochu vaha, ci prilba je alebo nie je nutna.
Verim, ze bude niekolko dalsich prilezitosti sa znova stretnut.
http://www.sendspace.com/file/j8hnxi
este dnes to mozem upnut kdekolvek, inac az v nedelu
Kazdy kriticky hlas sa rata, chvala potesi.
to dijck: aha, len ja ze nieco bolo spominane o videu z Pravenca....
krasna akcia, zacinam tuho rozmyslat ze sa tam vyberiem (aj ked tak daleko som este nebikoval
mar_tin: no nepekne ti to uskocilo pred skokom, ja by som to nechcel zazit s batohom plnym techniky (zato dijck sa vobec neboji
jfab: chvalim video, si pouzil nejaky novy kodek?
nic ine, len to co ponuka pinnacle studio
pekne zostrihané .. pochvala
myslel som, že sa mi darilo úspešne vyhýbať kamere, ale aj tak si ma čapol
Z edisku nic nebude. Upload mi 4x spadol, lutujem.
narýchlo zostrihané, lebo teraz cez týždeň mám menej času...
materiálu je celkom dosť, komplet video bude hotové cez víkend
http://www.edisk.cz/stahni/02604/Geravy ... .03MB.html
alebo
http://youtube.com/watch?v=_D9RaFN4Vf0
bolo to na úseku niekde medzi Veľký a Malý Zajf a Stratenskou pílou
(Pinnacle Studio; Sony DV bez stabilizátoru obrazu, posledný úsek bola kamera na statíve)
a prekvapil aj danix64 v pohode videjko,len tak dalej...
Tramp to vyzera trochu akoby cez cestu lezal nejaky konar,lebo prva dvojka to preskakuje,ale moze to byt tien pred tymi skalami,fakt to uplne inac posobi v kamere...