Ono je to kvoli tomu, ze prehadzovacka a pily na klukach su na pravej strane, takze aby sa to vyvazilo, cannon dava iba jednu nohu vidlice.
Ostatne vidly maju tu druhu tiez iba na ozdobu. Pracovali by tak isto, keby si ju celu odpilil. Len si potom musis kupit naboj na predne koleso cannondale, aby ti koleso neuletelo. A s v-brzdamy to vraj tiez nie je idealne - brzdi to len na lavej strane rafku. Ale v-brzdy uz dnes aj tak skoro nik nepouziva....
No vacsina vidlic ma v jednej nohe pruzenie a v druhej tlmenie, takze ja by som radsej ziadnu neodpiloval
To fakt!???
Kurnik.....tak toto som teda nevedel....
Ale to nevadi, lebo tlmenie aj tak nepotrebujes. Staci pruzenie. Spravny chlap ten spatny naraz ani neciti! Tlmenie je tak pre slecinky....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOh to ma zabilo .... bojim sa že by som na tom neudržal rovnovahu .. posobi to na mna takym divnym dojmom ... ja mam radšej dve nohy. a to doslovne... to jak keby vam povedali že šak odsekneme ti jednu nohu... sak s druhou možeš chodiť a aspon budeš lahši
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mna by zaujimalo : to fakt pri jazde netaha riaditka doľava ?
P.S. Ale nechcel by som, aj ked plati "Nikdy nehovor nikdy." Ja som spokojny, ked mi koleso drzi z kazdej strany jedna noha a oska ma 20 mm.
Ostatne vidly maju tu druhu tiez iba na ozdobu. Pracovali by tak isto, keby si ju celu odpilil. Len si potom musis kupit naboj na predne koleso cannondale, aby ti koleso neuletelo. A s v-brzdamy to vraj tiez nie je idealne - brzdi to len na lavej strane rafku. Ale v-brzdy uz dnes aj tak skoro nik nepouziva....
nie nie, taha to doprava, preto maju vsetci jazdci lavy biceps a predlaktie viac vyvinute ako prave... od toho ten nazov - pre lavakov
aaaa sup do piesku...
No vacsina vidlic ma v jednej nohe pruzenie a v druhej tlmenie, takze ja by som radsej ziadnu neodpiloval
To fakt!???
Kurnik.....tak toto som teda nevedel....
Ale to nevadi, lebo tlmenie aj tak nepotrebujes. Staci pruzenie. Spravny chlap ten spatny naraz ani neciti! Tlmenie je tak pre slecinky....
aaaa sup do piesku...
Ahaaaa ja som si vsimol ze lavu ruku mas nenormalne namakanu
Dudo...
Aj tak si myslim, ze nohy na vidle su uplny prezitok - mali by sa zrusit.
alebo este lepsie taku prehadzovatelnu, aby si mal viac vypracovane obidve ruky