jfab to ked si das dolu tie kolecka to by si uz mohol pridat v zatacke aj kolienko a trosku klopit, ale opatrne zo zaciatku. zatacanie je narocny trik.
inak zabudlo sa na este jeden trik ktory asi vela ludi ovlada, "one wheel"
este som sa chcel opytat ci po tom tigrovi niekto aj pokracuje v jazde
zatial vždy po svojich ak vynechám mäkký dopad na zem, kamene ... tak najhoršie je zámková dlažby, ktorá s prehladom vedie aj nad betonom a asfaltom. Robím sprostosti a nie vždy to dopadne tak ako by som si želal.
Asi to bude mať niečo spoločného s "vetrami" o riadok nižšie
no jazdim street... ten no hand one hand no foot a tak si myslel pocas letu ? ked hej tak to neviem este table sa ucim ale take ze maual metrove a budnny wheelie 180 3sixty x up neni problem uz
viem maly table napr ked skocim s niecoho vyssieho alebo proste ked skocim hocico, tak kusok naklopim bie do strany aj to vratim naspat Cim dalej tym viac viem naklopit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jéj to aj ja .... a niekolko krát. Niekedy sa podarí aj s bočným obratom ..
a ja Z kopca
inak zabudlo sa na este jeden trik ktory asi vela ludi ovlada, "one wheel"
zatial vždy po svojich
Asi to bude mať niečo spoločného s "vetrami" o riadok nižšie
(ani ja nie)
(ani ja nie)
viem, ale bez biku
jéj to aj ja .... a niekolko krát. Niekedy sa podarí aj s bočným obratom ..
tak ty uz vies potom "table top", takeho som dal minuly tyzden cestou z roboty
vie niekto ako sa vola no hand, no foot, no ass naraz?
inak ten no foot je prakticky hlavne pri prejazde mlakou v "kostolnych satach"
...a este si viem vyhodit bobulku hrozna a chytit ju do ust...