Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Na telegramu koluje video na kterém russáci v uniformách odřezávají hlavu živému ukrajinskému vojákovi. 1200 lidí k tomu dalo palec nahoru a 90 srdíčko. Já jen, až zas bude někdo, někde v médiích žvanit o tom, že je Rusko vlastně bezva stát plnej míru milovnejch lidí...
desivé je na tom videu,že malo 1200 palcov hore a len 118 palec dole-to je vizitka Ruzkých občanov tam už nepomôže nič,len vysoký plot okolo celého Ruzka,nech sa tam zožerú navzájom
Štátna duma schválila návrh zákona o elektronických predvolaniach (do armády) a trestoch pre neplatičov (výživné atď).
- Predvolania na vojenskú registračnú a vojenskú službu teraz prídu okamžite do elektronickej schránky (ako u nás slovensko.sk).
- Ak občan nemá elektronickú schránku, predvolanie sa doručí jeho zamestnávateľovi (To si vedia spárovať), firmy majú elektronické schránky povinne (ako u nás). Zamestnávateľ ho má povinnosť občanovi predvolanie odovzdať.
- Za doručené sa považuje keď je doručené do schránky bez ohľadu na čas otvorenia a prečítania.
- V okamihu doručenia sa občanovi zablokuje pas (Už nikam nezdrhne).
- Ak nepríde na vojenský úrad, alebo neplatič na prerokovanie tak sa za 20 dní zablokuje aj vodičský preukaz.
- Neplatiči budú mať zakázané riadiť auto, brať si pôžičky a opustiť krajinu.
- Tlačidlo na zrušenie el. služieb bolo deaktivované už pred pár dňami a evidentne nebude obnovené.
- Predvolania sa týkajú aj rusov v zahraničí, ak neuposlúchnu nebudú môcť ani elektronicky predať auto, nemovitosť atď.
- Rusom v zahraničí ktorý sa nedostavia sa nemusí obnoviť pas (na ambasáde). Podľa mňa im aj existujúce pasy zneplatia a sú nahratí.
Peskov zároveň tvrdí: „Návrh zákona o elektronických predvolaniach nevyvolá paniku a vlnu emigrácie.“ Či je to pravda alebo nie, sa dozvieme na stránkach s letenkami. Toto nie je druhý diel Orwellovho 1984, ale ruská realita.
Teší ma, mastiči pedálov, že väčšina z vás je tu rozumná a uvedomelá, čo sa žial nedá povedať o takmer polovici tohto národa, ktorí fandia Putinovi a volia potkanov ako je Fico, Blaha, Uhrík alebo Danko…
Lodomer
Neboj, aj tu by sa naslo par foristov, zasiahnutych rusackou propagandou priamo do srdca ako amorovym sipom a/alebo antisystemovych dzihadistov, ktori maju uz plne zuby zhniteho proamerikanizmu a preto maju pochopenie pre tuto trojdnovu specialnu operaciu velkeho stratega liliputina.
Ak sa tu s nami aj niekto z nich podelil o svoje rozumy, tak boli tieto prispevky vacsinou oznacene ako nekvalitne a boli skryte. Takze s prispievanim do tejto temy radsej skoncili. Zistili totiz, ze nam - hlupym liberalnofasistickym ovciam uz niet pomoci.
neviem co sa tu vsetci pozastavujete nad ruskou agresivitou? to,ze pouzivali v Allepe par rokov dozadu, tak v 2004om testovali prve taketo zbrane briti a amici v iraku.....vtedy vacsina z vas tahala kacera za sebou este,a ti ostatni nevedeli ani kde ziju.resp. internet pre nich neexistoval v tych dierach dedinskych, alebo zjavne nesledovali politiku resp. geopolitiku vobec a teraz sa tu pohorsuju nad ruskymi uplne ale ze uplne beznymi zbranovymi systemami ... ach jaj.
uz davno som vravel,tie zbrane zo zapadu,resp. vychodneho korejskeho bloku tam uz mali byt prvy mesiac vojny,a neumrelo by tolko nevinnych ludi na jednej,ci druhej strane ... priposrati politici
a ta danska verzia F16AM Block 20 MLU to je uz celkom letita modernizacia tohoto podareneho stroja. Ma to sice len radar APG66 od Westinghousu a nie APG68 co bol standard neskorsich modernizacii (block 70 ma este lepsiu AESA antenku) ale uz to dokaze strielat AIM120 amraam a aj AGM84 harpoon.
Aby si niekto nemyslel, ze to je nejaky uplne vynoveny stroj. Ale urcite na UA velmi dobre zuzitkovatelny a zaroven nehrozi, ze by sa mordor dostal k nejakej technologii, ktora by bola utajovana.
neviem co sa tu vsetci pozastavujete nad ruskou agresivitou? to,ze pouzivali v Allepe par rokov dozadu, tak v 2004om testovali prve taketo zbrane briti a amici v iraku.....vtedy vacsina z vas tahala kacera za sebou este,a ti ostatni nevedeli ani kde ziju.resp. internet pre nich neexistoval v tych dierach dedinskych, alebo zjavne nesledovali politiku resp. geopolitiku vobec a teraz sa tu pohorsuju nad ruskymi uplne ale ze uplne beznymi zbranovymi systemami ... ach jaj.
uz davno som vravel,tie zbrane zo zapadu,resp. vychodneho korejskeho bloku tam uz mali byt prvy mesiac vojny,a neumrelo by tolko nevinnych ludi na jednej,ci druhej strane ... priposrati politici
Aj, ked zabili Daniela T. som tahal kacera po dvore a v mojej dedinskej diere nebol riadny internet. Ale to neznamena, ze co bolo vcera, ma dnes netrapi
Vynimocne budem reagovat na canopus, namiesto jednoducheho nicnehovoriaceho palca dole (ktory aj tak casto nedavam), specialne na prvy odsek. Z neho budem súhlasiť snad len s tym zaverecnym ...ach jaj
1) vytahovanim kto co kedy pouzil (ake zbrane) sa dostaneme cez Vietnam, atomovku, kobercove nalety, yperit, ...az kam? k jaskynnemu pracloveku?
2)'tahanie kacera' v 2004 by znamenalo,ze vacsina tu diskutujucich su dvadsiatnici, co dost pochybujem
//Iba nicim nepodlozeny pocit
3) diera dedinska- nekomentujem inac ako ze cenny pohlad do zmyslania pisatela
4) ak sa nad niecim pohorsujem(e), tak nie nad 'ze uplne beznymi zbranovymi systemami', ale nad ich nehoraznym (hromadnym, brutalnym...a ine lepsie dalsie privlastky) pouzitim
Viacmenej vsetko, co som chcel
(nabuduce sa mozno zdrzim-Stax suhlasim)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aleppo 2016
https://www.youtube.com/watch?v=wnd3IYH7x1o
Na telegramu koluje video na kterém russáci v uniformách odřezávají hlavu živému ukrajinskému vojákovi. 1200 lidí k tomu dalo palec nahoru a 90 srdíčko. Já jen, až zas bude někdo, někde v médiích žvanit o tom, že je Rusko vlastně bezva stát plnej míru milovnejch lidí...
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1646029257485811712
je tam aj odkaz na video,nemám odvahu na to kliknúť-tí,ktorý to videli,lutujú že to pozreli
https://mobile.twitter.com/lukasersil/status/1645743328355385345
- Predvolania na vojenskú registračnú a vojenskú službu teraz prídu okamžite do elektronickej schránky (ako u nás slovensko.sk).
- Ak občan nemá elektronickú schránku, predvolanie sa doručí jeho zamestnávateľovi (To si vedia spárovať), firmy majú elektronické schránky povinne (ako u nás). Zamestnávateľ ho má povinnosť občanovi predvolanie odovzdať.
- Za doručené sa považuje keď je doručené do schránky bez ohľadu na čas otvorenia a prečítania.
- V okamihu doručenia sa občanovi zablokuje pas (Už nikam nezdrhne).
- Ak nepríde na vojenský úrad, alebo neplatič na prerokovanie tak sa za 20 dní zablokuje aj vodičský preukaz.
- Neplatiči budú mať zakázané riadiť auto, brať si pôžičky a opustiť krajinu.
- Tlačidlo na zrušenie el. služieb bolo deaktivované už pred pár dňami a evidentne nebude obnovené.
- Predvolania sa týkajú aj rusov v zahraničí, ak neuposlúchnu nebudú môcť ani elektronicky predať auto, nemovitosť atď.
- Rusom v zahraničí ktorý sa nedostavia sa nemusí obnoviť pas (na ambasáde). Podľa mňa im aj existujúce pasy zneplatia a sú nahratí.
Peskov zároveň tvrdí: „Návrh zákona o elektronických predvolaniach nevyvolá paniku a vlnu emigrácie.“ Či je to pravda alebo nie, sa dozvieme na stránkach s letenkami. Toto nie je druhý diel Orwellovho 1984, ale ruská realita.
https://echo24.cz/a/HAJTm/zpravy-svet-usa-valka-na-ukrajine-unik-tajnych-dokumentu-mohl-byt-zamer
Ak bol niekto odchovaný na stránkach ako rozzlobenimuzi.cz či neskôr navratdoreality.cz, tak takéto videjká a humusoviny tam boli/sú normálna vec...
https://twitter.com/DefMon3/status/1645230416004108288?t=3walErXnPtkc9MN0FUjSDg&s=19&fbclid=IwAR3nRXKeIY0Sp38zLTEJGxSSu0BSzXcrweQ7A8p-4PTmULe7uDvbe1PP4_g
Predstavte si, že z mesta ako Trnava by nebol, ani jeden dom v poriadku...
Pridávam ešte jeden pohľad na mesto alebo skorej ruiny čo z mesta ostali:
https://www.facebook.com/100083143721764/videos/1169925627028767/
Neboj, aj tu by sa naslo par foristov, zasiahnutych rusackou propagandou priamo do srdca ako amorovym sipom a/alebo antisystemovych dzihadistov, ktori maju uz plne zuby zhniteho proamerikanizmu a preto maju pochopenie pre tuto trojdnovu specialnu operaciu velkeho stratega liliputina.
Ak sa tu s nami aj niekto z nich podelil o svoje rozumy, tak boli tieto prispevky vacsinou oznacene ako nekvalitne a boli skryte. Takze s prispievanim do tejto temy radsej skoncili. Zistili totiz, ze nam - hlupym liberalnofasistickym ovciam uz niet pomoci.
https://www.thedrive.com/the-war-zone/ukraine-situation-report-denmark-to-decide-by-summer-on-f-16s-for-kyiv
https://www.thedrive.com/the-war-zone/ukraine-situation-report-denmark-to-decide-by-summer-on-f-16s-for-kyiv
a ta danska verzia F16AM Block 20 MLU to je uz celkom letita modernizacia tohoto podareneho stroja. Ma to sice len radar APG66 od Westinghousu a nie APG68 co bol standard neskorsich modernizacii (block 70 ma este lepsiu AESA antenku) ale uz to dokaze strielat AIM120 amraam a aj AGM84 harpoon.
Aby si niekto nemyslel, ze to je nejaky uplne vynoveny stroj. Ale urcite na UA velmi dobre zuzitkovatelny a zaroven nehrozi, ze by sa mordor dostal k nejakej technologii, ktora by bola utajovana.
Aj, ked zabili Daniela T. som tahal kacera po dvore a v mojej dedinskej diere nebol riadny internet. Ale to neznamena, ze co bolo vcera, ma dnes netrapi
https://www.reuters.com/world/europe/hungary-quit-russian-international-investment-bank-after-us-sanctions-report-2023-04-13/
1) vytahovanim kto co kedy pouzil (ake zbrane) sa dostaneme cez Vietnam, atomovku, kobercove nalety, yperit, ...az kam? k jaskynnemu pracloveku?
2)'tahanie kacera' v 2004 by znamenalo,ze vacsina tu diskutujucich su dvadsiatnici, co dost pochybujem
//Iba nicim nepodlozeny pocit
3) diera dedinska- nekomentujem inac ako ze cenny pohlad do zmyslania pisatela
4) ak sa nad niecim pohorsujem(e), tak nie nad 'ze uplne beznymi zbranovymi systemami', ale nad ich nehoraznym (hromadnym, brutalnym...a ine lepsie dalsie privlastky) pouzitim
Viacmenej vsetko, co som chcel
(nabuduce sa mozno zdrzim-Stax suhlasim)